zajc Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Natrafilem w sieci na bardzo fajna stronke. Kilku gosciu uprawaia szybka turystyke po Norwegii i Ojropie.Z kazdego ciekawszego wypadu kreca filmikihttp://www.roadmc.com/default.asp?pub=0&sub=6&labb=US. Poniewaz idzie zima to na poczatek proponuje wybrac NORWAY a potem filmik SOGNEFJELLSVEIEN 2004. Prawda ze niesamowita musi byc jazda w takich warunkach? Aaa, filmiki dzialaja w trybie streaming video-wiec szybkie lacze baaardzo wskazane.P.S. Ja mam zastrzezenia tylko do redukcji goscia, ktory ma zamontowana kamere. Silnik az prosi sie o przegazowke :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Kurcze fajna sprawa - wlasnie cos takiego mi sie marzy... tylko musze przestac sie przewracac :? Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Mi się takie drogi śnią po nocach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UxY Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 no rewelacja:D Moze sie zgramy i jakoś za 5 lat jak uzbieram kase na taki wyjazd to skoczymy tam? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 no rewelacja:D Moze sie zgramy i jakoś za 5 lat jak uzbieram kase na taki wyjazd to skoczymy tam? ;)Spoooko :) Tylko musze VFRe kupic, bo widze ze tam to jest najpopularniejszy sprzet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Mnie się podoba dział Italy... Miło wakacje powspominać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 przepiekne zakrety,no rewelacja:D Moze sie zgramy i jakoś za 5 lat jak uzbieram kase na taki wyjazd to skoczymy tam? jestem za tylko trzeba sprzet zmienic bo etka nie nadarze,a te drogi to normalnie obłed,powiedzcie mi,są takie w polsce :?: [ Dopisane: 18-11-2005, 13:03 ]a jak nie uzbieramy kasy to skoczymy rowerami,jak ten kolaz we francji co go mijali :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 W Polsce takich dróg nie widziałem, ale już na Słowacji i Węgrzech można bardzo ambitnie powinklować. Sporo fajnych krętych tras się znajdzie, ruch mały, nawierzchnia zwykle w świetnym stanie... I koszty nie te co Skandynawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Znam tą stronkę i nie było aktualizacji (chodzi o filmy ) od ponad roku :-D albo lepiejale goście mają odjazdowy sposób na turystykę ;) Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Kurde... Ale idealnie nakręcone filmiki... ;) To mi się właśnie podoba... Pełen profesjonalizm...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Co za piekny dzwiek. Cos niesamowitego. Winkle tez niczego sobie. W takich chwilach jak ogladam takie filmy zaczynam tesknic powaznie za szosa ;) Ale albo mi sie zdaje ale raczej nie ciagna po obrotach , a szkoda bo posluchalbym .... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Wydaje mi się, że operator kamery jedzie na czymś Dużym i dlatego nie ciagnie... Podobnie jak reszta... No może ten na R1 powinien mocniej ciągnąć... ;)Ale tak mi się przez nich zachciało jeździć, że gdyby nie 2 stopnie za oknem, to już by mnie w domku nie było... :evil: Pees. Czy ktoś rozpoznaje motor operatora...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Wydaje mi się, że operator kamery jedzie na czymś Dużym i dlatego nie ciagnieVFR :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi