shuy Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 albo tak, zeby mnie nie zatrzymali Bądź realistą. Przecież na te punkty zasłużyłeś. Jeżeli masz szansę zdać bezproblemowo to nie kuś losu. Zwłaszcza, że jak masz zapasowego kierowcę to po co masz prowadzić? I bądź miły dla egzaminatora.Powodzenia!!! Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ale niczym nie ryzykuje. Najwyzej tym, ze zaplace za parking policyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 I dostaniesz odroczkę. Mało prawdopodobne ale sąd grodzki może tak orzec. Zerknij na debilną dyskusję o jeździe bez prawka "prawo jazdy a jazda na moto" czy jakoś tak. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Sory, ale nikt mi prawka nie zabral ani nie kazal oddac, jedyne co mi grozi to scholowanie auta :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Prot statystyki statystykami, ale dochodza jeszcze rozne czynniki, nieobycie z pojazdem i stres na egzaminie. Mi to odpada, mysle, ze sobie poradze jesli odswierze sobie kodeks drogowyNie powiedziałem tego złośliwie. Szczerze Ci współczuję - w zasadzie kłopotu - bo wierzę, że dasz sobie radę i powrócisz na drogę. Natomiast prawdą jest to, o czym pisałeś. Nikt nie jeździ w terenie zabudowanym 50 a poza 90 czy 130. A Ty zwyczajnie masz pecha. Mój serdeczny przyjaciel w ciągi 14 dni złapał 18 pkt. Dwa tygodnie później wpadł do wioski 80 wprost na suszarkę. Obaj się spociliśmy, no ale obyło się "bez faktury". "Pouczono" go za jedyne 200 zł. Ale w dobie fotoradarów nie znasz dnia ani godziny. Fotoradary zwyczajnie są bez serca i potrzeb. I zwróc uwagę na debilne pytania w testach, których prawidłowe odpowiedzi nigdy by Ci nie przyszły do głow, np te opisane w moim poście w Szkole Jazdy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No to ja mam dla was newsa, cytat z dzisiejszego SuperExpressu: "Osoba która przekroczyła dopuszczalny limit punktów karnych i otrzymała wezwanie na powtórny egzamin, może prowadzić pojazd posługując się swoim prawem jazdy aż do momentu egzaminu poprawkowego - tłumaczy podinsp. Grzegorz Tabinowski z katowickiej drogówki - Jeżeli jednak nie zda go automatycznie traci prawo jazdy" Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No to tym lepiej :) Teraz tylko dobrze przygotowac sie do egzaminu i nie bedzie tragicznie :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Posiedź nad Kodeksem drogowym.Kumpel miał podobną sytuację, siedzieliśmy razem gdy sie uczył (sorry odświerzał wiedzę :-) ) i pomimo, iż jeżdżę od 27 lat, to nie masz pojęcia ile to ja razy się zdziwiłem studiując testy :lol: Tej nocy wiele razy padało "... no kto by pomyślał...!", "... no nie, to jakiś błąd, to niemozliwe!" :ehz: Kumpel zdał :roll: Za drugim razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 pomimo, iż jeżdżę od 27 lat, to nie masz pojęcia ile to ja razy się zdziwiłem studiując testy Nie jesteś jedyny. Czasami miałem wrażenie że te testy pisał ktoś dla jaj :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Nie jesteś jedyny. Czasami miałem wrażenie że te testy pisał ktoś dla jaj W poniedziałek mam egzamin na B. Od miesiąca studiuje testy. 20 godzin wykładów. 7lat prawko kategori A. I dla mnie te testy to jakaś TOTALNA PARANOJA! Co za cymbał to wymyślał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 W poniedziałek mam egzamin na B. Powodzenia :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 W poniedziałek mam egzamin na B. Od miesiąca studiuje testy. od miesiąca :?: hmm.... jak mam teorię na A 1.12 ale usiąść zamierzam w weekend dopiero... chyba przyspieszę siadanie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Powodzenia Nie dziekuje :mrgreen: od miesiąca hmm.... jak mam teorię na A 1.12 ale usiąść zamierzam w weekend dopiero... chyba przyspieszę siadanie Robie po 2-3 testy dziennie. Sredni co trzeci test mi nie wychodzi.....Radze sie przyłożyć - głupio by było oblać teorie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Robie po 2-3 testy dziennie. Sredni co trzeci test mi nie wychodzi.....Radze sie przyłożyć - głupio by było oblać teorie :mrgreen: khm... zastosuję się do Twojej rady :oops: dzięki (aczkolwiek w czasie kursu testy mi w większości wychodziły :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Madee i wszyscy przed teoriąhttp://www.prawojazdy.com.pl/kurs/index.phpZa 11 zł + zrobienie ankiety masz 15 dni dostępu do testów. Czyli zacznij 16 dni przed egzaminem - już! :) Powodzenia Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi