Prot Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 to może się wybiorę tyle' date=' że nikogo z Was nieznam[/quote']Wyluzuj chłopie ! Wydrukuj sobie nasze avatary ze strony nr 4 i z kartką w ręku nasz namierzysz choćby ciemnawo było. My mamy łatwiejsze zadanie bo mamy tylko jeden - Twój - avatar do zapamiętania :D . A tak serio: Nie bierz na serio tego co napisał PGRProt no jak słowo się rzekło to bierz kredyt w banku i dwie kolejki lecąi wal śmiało jak w dym - ja ich też nie znam. Widziałem ich raz na autostradzie, jak na zlot do Rybnika lecieli. Dziwnie jakoś wyglądali ... na dresy nie mają czy w praniu były ?!?!?! ;)A Kaśki avatar Ci zaraz powiększę, żebyś pomysłodawczynię choć kojarzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 pompka jak nas nie bedziesz widzial to nas bedizesz slyszal..ciezko nas przeoczyc.. z wrocka moze jeszce ze 3 osoby dojda ale u nas to nigdy nic nie wiadomo... czyli 3-4 grudnia kolejna knajpa spalona ... :twisted: niedlugo nie bedzie gdzie chodzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 nom to jest straszneco impra to zakaz wstępu dobrze że jest tego duzo we wrocku :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam PGR :D Czas na nowa bibe w koncu wrocilem ze skosnych stron wiec trzeba sie bedzie napic koniecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Rozumiem, ze ci ktorzy przyjada katamaranem nie beda wyobcowani :roll: tluc sie taki kawal motocyklem w taki ziab to istne szalenstwo...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam PGR :D Czas na nowa bibe w koncu wrocilem ze skosnych stron wiec trzeba sie bedzie napic koniecznie ;) Wrocław spłonie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 " Ale panowie, dzisiaj mi krzesła nie wynoście" :twisted: :twisted: Pozna nas cały wrocekZjeby spalimy knajpe:) do piekła :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 ja oczywiście też się piszę :D - dopiero teraz otworzyłem ten temat, bo wcześniej Warszffka była... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No Szafir - jedyna słuszna decyzja :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No to o mnie tez pamietajcie. Chetnie napije sie browarka w DOBRYM towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No ja myślę, że się "zintegrujemy" :evil: :D . Ale jeszcze jest kupa czasu i ja nic nie mogę zaplanować. Jak by co to mogę zabrać kilka osób z okolic Warszafki. Da radę znaleźć gdzies tam jakiś parking no i jakieś miejsce do spania (ja niestety chrapię :D ) bo nie będę o świcie wracał pijany 400 km :-) . adu-> A co Ty niby wiesz :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Krasnal a co byś powiedział 2-3-4-5-6, a 6.XII. jest Mikołaj i kolejna okazja :evil: No ja bym powiedział że chętnie, ale moja wątroba robi już stanowczy sprzeciw 8) ale myślę że da radę pojawić się we Wrocku w piątek wieczorkiem i zostać do poniedziałku (jeden dzień urlopu mam w zapasie więc looozik) :-) Obawiam się tylko że po noclegu o PGR-a chłopaki będą musieli szukać nowej stancji :-) szkoda bo tak blisko mieli na uczelnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 hehe raz się zyje :evil: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Mnie takze wpiszcie na liste, jesli jeszcze tego nie uczyniliscie. Jak się znajdzie odważny...... to zapraszamy razem z Kasią oczywiscie ja sie pisze malo kto z motocyklistow 4-umowych sie do mnie przyznaje wiec chociaz licze na Was !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Część, ostatnio mało czasu poświęcam na forum, ale chętnie bym się spotkał:evil:) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi