Gothcrust Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 :P :( CHOPPER RULEZ :P :P Dniepras straszliwy! Cieszę się jak gówniarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Witam! Podzielam Twoją radość. Wiem co to znaczy, mieć coś na co się czeka z utęsknieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Gratuluje :( zapodaj nam zdjecia Dnieprasa straszliwego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Fajnie jak ktoś sie tak cieszy -gratulacje :( Ja jak sprzeta kupiłem to najchętniej z garażu bym nie wychodził:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 moje gratulacje - Dniepras straszliwy- to dobrze brzmioby ci służyłÂ bezawaryjnie ja mam swoją kawkę już rok a i tak ciężko mi z garażu wyjść. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Gratulacje!!! aby cię bezawaryjnie woził po hajłejach... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 GratulacjeZazdroszczę Ci garażu ,ja nie mam gdzie przesiadywać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi