Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie ktoś z was jeździ fazerkiem 600 po torze w poznaniu??

mam orginalne opony dunlop jak one sie nadaja na tor da sie zejść na kolano?

czy w ogóle na naszych maszynach da sie śmigać po torze razem z r6??

napiszcie mi wasze odczucia? dziękuję

witam,

kilka postów wczsniej widzialem opinie, że FZ6 poniżej 20 tys.zł to porażka i pewna mina.

Przgladając Allegro pojawia sie coraz więcej motocykli w cenach naprawde interesujących. np:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M331067

co myślicie o tym egzemplarzu?

ma drobne uszkodzenia ale to są nieistotne elementy (przynajmniej z tego co widzę).........

witam,

kilka postów wczsniej widzialem opinie, że FZ6 poniżej 20 tys.zł to porażka i pewna mina.

Przgladając Allegro pojawia sie coraz więcej motocykli w cenach naprawde interesujących. np:

ma drobne uszkodzenia ale to są nieistotne elementy (przynajmniej z tego co widzę).........

Cena jest śmierdząca. To tak na pierwszy rzut oka. Najlepiej podjechac do gościa i obejrzeć motocykl.

Tak się nieraz zastanawiam... dlaczego szukacie okazji ? Przecież zdrowy rozsądek podpowiada, że jak taki motocykl stoi to jest z nim coś nie tak. Ogłoszenie się przewija już kilka dni albo tygodni. Zapewne oglądało motocykl już milion osób i jakoś nikt go nie kupił...

W tej cenie można kupić Fazera z 2003 roku z salonu od pierwszego właściciela.

juz jakis czas temu rozmawiałem ze sprzedającym i z tego co widziałem to motocykle rozchodza mu sie jak "ciepłe bułki". Mi chodzi właśnie o FZ6, a szuka sie jakiejs okazji bo chyba każdy liczy na to że może trafi cos dobrego z drobna usterka ale za to w dobrej cenie. Jakby nie patrzeć to FZ6 z polskiego salonu od 1 właściciela sie ceni duzo wyzej bo pewnie spokojnie powyżej 20 tys.zł, a ja akurat fundusze mam ograniczone więc staram sie znaleźć cos jak najświeższego żeby starczyło na pare latek.........

Fazer fzs 600 r.2002. Dzisiaj zrobił 220 km/h. Jestem pełen podziwu, a może ktoś szybciej pojechał tym modelem (z górki np.)?

:) ;)

Licznikowe 240km/h, ale w ciężkich bólach i nie z górki :)

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

juz jakis czas temu rozmawiałem ze sprzedającym i z tego co widziałem to motocykle rozchodza mu sie jak "ciepłe bułki". Mi chodzi właśnie o FZ6, a szuka sie jakiejs okazji bo chyba każdy liczy na to że może trafi cos dobrego z drobna usterka ale za to w dobrej cenie. Jakby nie patrzeć to FZ6 z polskiego salonu od 1 właściciela sie ceni duzo wyzej bo pewnie spokojnie powyżej 20 tys.zł, a ja akurat fundusze mam ograniczone więc staram sie znaleźć cos jak najświeższego żeby starczyło na pare latek.........

Umberto, jak kupisz zadbane FZS z 2003 to zapewniam ze starczy na dluzej niz okazyjne FZ6

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious

witam,

Wczoraj dzwoniłem z ciekawosci i ponoc sprzedane. Gość sprowadza z GB.

Tez szukam Fazera ale tego z owiewką (tylko i wyłacznie).

Pozdr

Lime82 wiem, że nie ma jak zadbany sprzęt i ale Fazer 2003 a Fazer 2004 to różnica w stylistyce. A tak przy okazji duża jest różnica pomiędzy FZS600 2003 a FZ6? poza wyglądem zewnętrznym są jakies inne ważne różnice? np.:

pozycja za kierownicą?

spalanie? (jeden ma gaźniki a drugi wtrysk)

zachowanie sie w zakrętach?

ochrona przed wiatrem?

Generalnie bardzo mi sie fazer podoba i jak nie kupie FZ6 to wybiore coś ze starszych rocznikow ale najlepiej modele z nowsza owiewka czyli chyba 2002 i 2003.............

Lime82 wiem, że nie ma jak zadbany sprzęt i ale Fazer 2003 a Fazer 2004 to różnica w stylistyce.

Zdawalem sobie z tego sprawe jak pisalem mojego posta :lalag:. Ale IMO jest to najmniej wazna roznica. Lepiej chyba sie skoncentrowac na rozwiazaniach technologicznych a nie wizualnych.

Why... So... Serious

Słuchajcie,

Mój kolega, który sprowadził mojego Fazerka ma do sprzedania FZ6N. Od razu mówię, ze koleś jest pewny i nie sprzedaje badziewia.

Cytuję:

"yamaha fz6 2005rok, 3500km przebiegu, cena 17000zł. uszkodzona lekko prawa strona. wszystko działa i jezdzi bez żadnych problemów" Motocykl jest przywieziony z DE.

Mam zdjęcia i faktycznie jest uszkodzony bardzo lekko. Jak jest ktoś zainteresowany prześlę zdjęcia mailem i kontakt do kolegi. Mieszka pod Warszawą.

Kolor czarny, łącznie z ramą.

Tutaj zdjęcie

www.pcelej.republika.pl/1411.jpg

Pieknosci :bigrazz:. Ale dziwne ze chlodnica nie ruszona, biorac pod uwage ze jest to element najbardziej wysuniety w bok.

P.S. Wlasnie ogladam zdjecia tego fazerka i stwierdzam ze ta chlodnica nie jest az tak wysunieta :P

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious

Bardzo ładny sprzęcik.

Te miejsca co są uszkodzone to chyba newralgiczne punkty prawej strony FZ6, bo sa 2 FZ6 na allegro z dokładnie takimi samymi uszkodzeniami:

http://moto.allegro.pl/item151761414_yamah...awa_strona.html