Wicher Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Cześć W :evil:Gratuluję trafnego wyboru i udanego zakupu :DJezlei możesz, to powiedz cos więcej o motocyklu, jaki rocznik, przebieg, moż ejakies foteczki :D Aha, no i gdzie zakupiłes ten motocykl, mże w końcu i Ja znajde cos dla siebie?? :P Pozdrawiam i szerokiej drogi życzę :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Bull Shit ! To nieprawda. Fazer i shimmy BTW ja jechalem z sakwami 210 km/h i nic sie nie dzialo. Ok dzieki, moje obawy zrodzily sie po przeczytaniu tego artykulu http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZS,600,Fazer...-,2003,605.html Nie wiem w sumie czy konkretnie chodzilo o shimmy, ale jakos tak mi sie skojarzylo po przeczytaniu tego fragmentu: Nieprzyjemną manierą Fazera jest skłonność do trzepotania kierownicą na wertepach. W prosty sposób można ją wyeliminować montując amortyzator skrętu, ale jest to dosyć droga inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Cześć Wicher faktycznie bardzo udany zakup. Kupiłem go u Tomka Liperta w W-wie. Czarny rocznik 1999. Fotki chętnie ale nie wiem jak 8) Wicher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Odświeże tenat... Zna ktoś adresy stron poświęconych Fazerowi?? Mogą być też po angielsku. Dzieki z gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Odświeże tenat... Zna ktoś adresy stron poświęconych Fazerowi?? Mogą być też po angielsku. Dzieki z gory...http://www.foc-u.co.uk/http://www.fzs600-fazer.de/http://www.fazer-net.de/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Dzieki Boniek... A może coś po polskiemu albo angielskiemu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 witam ! gratuluje wam wszystkim tak trafnego wyboru :D ja mam 2002 fazerka juz ponad rok i sypnełem nim 10.000tys/km! i poprostu bajka ,zero usterek , jazda z plecakiem bez problemu , sprinty polska-słowacja poprostu super tylko..... ekipa z która jezdzimy , to fz6,cbrF4 i cbrF4isport!!! i chłopaki zaczeli mi odjezdzac ,zwłaszcza od 4 biegu! w związku z tym MAM DO WAS KILKA PYTAN: na piątym biegu do odciecia mam 235km/h(przy dobrych wiatrach) wbijam 6 i prędkosc spada1. O ile zębów zmienic zębatke (mam seryjną)2. czy sportowy filtr powietrza w połączeniu z wydechem(mam leo vince)poprawi osiągi czy nalerzy zrobic jeszcze dodatkowe regulacje gaźników 3. a moze odpowiednie dysze paliwowenapiszcie co o tym sądzicie ,bo musze na wiosne te CEBRY zlac!!! wiem ze nie będzie łatwo ale nie poddam sie bez walki !!! LICZE NA WASZE CENNE RADY !!! DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 ja poczekam na gratulacje jeszcze trochę...ale fazerka muszę mieć...marzenia się muszą spełnić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 witam ;) 2. czy sportowy filtr powietrza w połączeniu z wydechem(mam leo vince)poprawi osiągi czy nalerzy zrobic jeszcze dodatkowe regulacje gaźników 3. a moze odpowiednie dysze paliwowe filtr,wydech i koniecznie dysze, a że inaczej będzie to wtedy oddychało to obowiązkowo regulacja gaźników.to powinno dać wzrast mocy i wtedy możesz dobrać odpowiednią zębatke 8) PS. nie jestem super obcykany w tym temacie, tyle ustaliłem gdy sam rozważałem możliwość podniesienia osiągów mojego Fazerka :P POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Cześć Dominik ,a czy coś zrobiłeś dla podniesienia osiągów ? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 "W" jak możesz, to wyślij mi fotki na maila, chętnie zobaczę ;)Ja w sobote lub niedzielę jadę do Sieradza po fazera, ale rocznik 2001 :PMam nadzieję, że to będzie odpowiednia sztuka, a wtedy mozemy sie razem poganiać po okolicy i powymieniac sie doświadczeniami :D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 witam ;) Cześć Dominik ' date='a czy coś zrobiłeś dla podniesienia osiągów ?[/quote']na razie niestety nie - echhh ta kasiora :? chociaż że tak powiem mój fazerek ma "nominalnie"przelotowy wydech LeoVince'a, więc podwaliny pod "tjuning" już są, pozostają tylko dysze i filtr no i regulacjeale pukii??? co:a) zbieram na nowy kaskB) planuje zakup kompletu kufrówc) power jakim dysponuje Fazer jest dla mnie satysfakcjonujący(po VX-ie to istny "ogień w szopie" :twisted: )d) moje Kochanie jak słyszy "więkiszy power" to się na mnie tak patrzy że aż zaczynam się bać :P choć nie mówie że nie- fajnie by było takim "lajtowym"motorkiem utrzeć nosa jakiemuś rasowemu ścigowi 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 "W" jak możesz, to wyślij mi fotki na maila, chętnie zobaczę :DJa w sobote lub niedzielę jadę do Sieradza po fazera, ale rocznik 2001 :)Mam nadzieję, że to będzie odpowiednia sztuka, a wtedy mozemy sie razem poganiać po okolicy i powymieniac sie doświadczeniami ;) Serwus Wicher wysyłam zdjęcia i pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 "W" jak możesz' date=' to wyślij mi fotki na maila, chętnie zobaczę :DJa w sobote lub niedzielę jadę do Sieradza po fazera, ale rocznik 2001 :)Mam nadzieję, że to będzie odpowiednia sztuka, a wtedy mozemy sie razem poganiać po okolicy i powymieniac sie doświadczeniami ;) Serwus Wicher wysyłam zdjęcia i pozdrawiam 8)[/quote'] 2001? ja mam 2002(tez ze starym przodem) i własnie sie zastanawiam czy nie sprzedac, powiedz mi ile sobie gość ceni,tak z ciekawosci i co to za sprzecik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbel Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Kurcze właśnie mam do kupienia 600 i iiiiiii cooooo?????wszyscy znajomi mają troszke mocniejsze ale na początek chyba wystarczy cooo??????Podobno nie ma ich dużo bo ludziska nie chą sie pozbywać!!!!!!!!!!!! pozdrawiam 8O Paweł Budner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi