match Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Na gume fazer idzie z gazu na 1ce przy ok 5-6 tys. Mi to wychodzi baaaardzo biednie mój rekord to może z 20-25 m z kołem ok 05-1m nad ziemią, ale na bank możne na gumie smigac o ile sie umie :banghead: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 ale jak z 1-ki, odkrecasz i stawiasz?tak poprostu.ja sie staram i mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Occult stawia(ł) Fazera na koło z gazu, może jego zapytaj :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 ale jak z 1-ki, odkrecasz i stawiasz?tak poprostu.ja sie staram i mi nie wychodzi. no prawie. Przy pewnych obrotach jadąc nagle zamykasz przepustnice i i natychmiast otwierasz, taki ruch ręką zero-jeden. Jeśli dobrze wyczujesz obr to kolo pojdzie w gore. A co dalej to jeszcze nie wykumalem do konca bo jak sie za wysoko podnosi to przestrach lapie i odpuszczam :banghead: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Rozpędź się na 1-ce ostro do 6000 obrotów i wykonaj szybką akcję przymknięcia gazu i natychmiastowego ponownego jego otwarcia i fazer jest na gumie,tylko przyspieszanie do 6000 obr musi byc gwałtowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 ja raz spróbowałem narazie mi srednio to wychodzi ale naucze sie..:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz1ov Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 fazer to dobry motocykl. przeznaczony jest jednak dla ludzi lubiacych jazde bardzij turystyczna :bigrazz: pozostaje mi tylko zyczyc tobie szerokiej drogi :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 ja raz spróbowałem narazie mi srednio to wychodzi ale naucze sie..:buttrock:Poniżej jest link do niezłego filmu na temat jak zrobić dobre wheelie. Na końcu jest FZS1000 na dłuuuuugiej gumie :icon_razz::)http://video.google.com/videoplay?docid=-6...1590638402466&q Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 mysleliście jakie moto kupicie po fazerku600?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 mysleliście jakie moto kupicie po fazerku600??A co? Już się znudził i tak nieśmiało pytasz? :buttrock:Mi po głowie chodziła VFR800 albo oczywiście FZS 1000 :icon_razz:Zanim jednak do tego dojdzie to dużo czasu minie i te sprzęty będą pewnie nieaktualne. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 fazer to dobry motocykl. przeznaczony jest jednak dla ludzi lubiacych jazde bardzij turystyczna :bigrazz: pozostaje mi tylko zyczyc tobie szerokiej drogi :buttrock: :icon_razz: NO DO TURYSTYKI ALE Z ZYŁKA SPORTOWA 98KM mowi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Możesz przy okazji oświecić mnie co to takiego jest "dubble bubble" ? ogólnie można kupic dwa rodzaje szyb akcesoryjnych: tzw: ''turystyczne'' które sa przeważnie wyższe niż seryjne i maja wywiniętą do góry krawędź, dzieki czemu odchylają równiez pęd powietrza w górę ponad twoją głowę.Drugi rodzaj to własnie tzw: ''dubble bubble'' wzorowane są na szybach z maszyn wyścigowych, wygląda to jakbyś wybrzuszył zwykłą szybę zrobił własnie taki bąbel, za którym chowa się kask całkiem dobrze izolując od wiatru. Jeśli chodzi o następne moto to moim ideałem jest biało-czerwona R1 z pierwszego roku produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ogólnie można kupic dwa rodzaje szyb akcesoryjnych: tzw: ''turystyczne'' które sa przeważnie wyższe niż seryjne i maja wywiniętą do góry krawędź, dzieki czemu odchylają równiez pęd powietrza w górę ponad twoją głowę.Drugi rodzaj to własnie tzw: ''dubble bubble'' wzorowane są na szybach z maszyn wyścigowych, wygląda to jakbyś wybrzuszył zwykłą szybę zrobił własnie taki bąbel, za którym chowa się kask całkiem dobrze izolując od wiatru. Jeśli chodzi o następne moto to moim ideałem jest biało-czerwona R1 z pierwszego roku produkcji a gdzie mozna taka szybke kupić dubble bubble??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Sorry ale nie wiem gdzie mozna dostać szyby w Polsce, ale są np. na stronie Louisa - http://www.louis.de/Jak poszukasz szyb MRA to są własnie dwa rodzaje: turystyczna i ''dubble bubble'' która tam nazywa się ''wyścigowa'' (RACINGSCHEIBE,RAUCHGR)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 z tą szybą nie pomoge , bo nie wiem . Mysle ze org. jest spoko do 150 lajt!! I jak duzo latacie fazerkami pochwalcie sie ile km juz w tym sezonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi