Lukaz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jak nie sprawdzałeś korka wlewu paliwa, to uczyń to :) jak mozna go sprawdzic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja zamowilem sobie nowke opone do mojej fz6stki Michelin Pilot Sport 180/55 :icon_mrgreen::D:D:D:D Lada dzien bedzie to opisze czy warta swojej ceny, ktora ze znizkami jest rowna 450 zl ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Witam.Nieuchronnie zbliza sie w moim motocyklu wymiana opon. Teraz jezdze na 110/70 przod i 160/60 tyl Dunlop Sportmax.Na czym wy jezdzicie i co mozecie polecic?FZS 600 Fazer to zleży do czego Ci fazerek służy i jak nim latasz.ja śmigam na Bridgestone Battlax BT 020 jest uniwersalna, dobrze trzyma w zakretach, Edytowane 8 Czerwca 2008 przez ED manetka (KURCZAK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisex Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja latam na Michelinach Pilot Road i jestem bardzo zadowolony. Świetna opona, bardzo dobrze trzyma w zakrętach. Rewelacyjna wyczucie motocykla i jego kontrola, nawet gdy jest trochę wilgotno. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazup Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 a jakie szerokosci opon?Zostawic taka jaka mam teraz czy wrzucic na tyl szersza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 a jakie szerokosci opon?Zostawic taka jaka mam teraz czy wrzucic na tyl szersza? Witam, proponuje abys przeczytal ten temat bo zadajesz juz zadane pytanie.Zostaw te rozmiary co masz, ma szerszej gumie FZS prowadzi sie jak walec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 a jakie szerokosci opon?Zostawic taka jaka mam teraz czy wrzucic na tyl szersza?Ja bym nie kombinował. Może i szeroka guma z tyłu wygląda fajnie, ale w zakrętach najlepiej się sprawdza to co zaleca fabryka.Pozdro :crossy: proponuje abys przeczytal ten temat bo zadajesz juz zadane pytanie.Zostaw te rozmiary co masz, ma szerszej gumie FZS prowadzi sie jak walec.No właśnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 to zleży do czego Ci fazerek służy i jak nim latasz.ja śmigam na Bridgestone Battlax BT 020 jest uniwersalna, dobrze trzyma w zakretach,BT020??W życiu ich już nie założę... :crossy: Na suchym zakręty - nie daje informacji, że zaraz przesadzisz, puszcza od razu :wink: Na mokrym - szkoda gadać i tutaj nieważne czy prosta czy zakręt... :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja latam na Michelinach Pilot Road i jestem bardzo zadowolony. Świetna opona, bardzo dobrze trzyma w zakrętach. Rewelacyjna wyczucie motocykla i jego kontrola, nawet gdy jest trochę wilgotno. Pozdro W pelni potwierdzam zdanie kolegi, moim zdaniem to b.dobre gumy, nawet szybko sie rozgrzewaja, trzymaja super(jak dla mnie) zero stresu w zakrecie, na mokrym rowniez bardzo pozytywnie :icon_mrgreen: Podobno starczaja na dlugo. Pozdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazup Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 W pelni potwierdzam zdanie kolegi, moim zdaniem to b.dobre gumy, nawet szybko sie rozgrzewaja, trzymaja super(jak dla mnie) zero stresu w zakrecie, na mokrym rowniez bardzo pozytywnie :icon_mrgreen: Podobno starczaja na dlugo. Pozdr :crossy:gdzies kiedys slyszalem opinie ze dosyc szybko sie zurzywajac. po 4-5 tys km trzeba wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xboss Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 A miał ktoś z Was styczność z Pirelli Diablo Strada ? Jeśli tak proszę o opinie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Im lepsze opony tym kończą się szybciej, cudów nie ma... A BT020 faktycznie średniawe są... za to nie ścierają się szybko. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Peet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 To i ja się zapytam o opinie ;) Mam u siebie opony Michelin Macadam 100x. Jeździł może ktoś na takich oponach? Ja mojego fazera kupiłem jeż z tymi oponami, wiec do innych nie mam porównania. Mogę tylko stwierdzić, że po przejechaniu 3000 km nie widać żeby się zużywały, więc są to raczej twarde opony o nie najlepszej przyczepności. W mocniejszych pochyleniach mam trochę stracha, czy dadzą radę. Na szczęście jak na razie jeszcze dają, ale do zamknięcia jeszcze trochę brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 ELO, czy wymienial ktos w swoim fazerku manetki? szukam jakis przyjemnych, a takze koncowki kierownicy. Mozecie cos polecic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooLeZ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 BT020??W życiu ich już nie założę... ;) Na suchym zakręty - nie daje informacji, że zaraz przesadzisz, puszcza od razu :) Na mokrym - szkoda gadać i tutaj nieważne czy prosta czy zakręt... :wink: Mam dokladnie takie same doswiadczenia z tymi Bridgestone'ami :banghead: Przewiozlem sie kilka razy paskudnie po deszczu, kilka razy tez na suchym ale zimnym asfalcie uciekaly. Zero poczuciabezpieczenstwa. Nie wiem czy je dozynac do konca nawet czy spalic i kupic cos porzadnego. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi