Mar_Cin Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jaki może być koszt zegarów z nowego FZ 6 S2 ? Ten mój budzik mnie już wqrza :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jaki może być koszt zegarów z nowego FZ 6 S2 ? Ten mój budzik mnie już wqrza ;):flesje: Czy nie działaja ?? Nie ładnie !!!!!!!!!!!!! pozdro !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czy nie działaja ?? Nie ładnie !!!!!!!!!!!!! pozdro !!!!!!! heh działać pewnie działa (ale jak działa :rolleyes: ) .. . Pewnie obrotomierz w kształcie prędkościomierza od Duzego Fiata nie spełnia pokładanych w nim nadziei... :bigrazz: Tez bym się zdecydował na wymiane (ale dzięki mozliwosci przełączenia na tryb cyferkowy jakoś daje rade..)Ps. szukaj w rozbitkach.. tych nowych modeli duzego wyboru nie ma ale może coś się trafi:np. tu widze ma nowe zegary koleś:http://moto.allegro.pl/item296785583_yamah..._2001_2007.htmlMoże w tym licznik przezył ? :crossy: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M509916Ps. tak w ogóle to pasuje wszystko z S2 czy tylko wystarczy kostki przełozyc? inny jest np. cały przód. Kiedys się temu przyglądałem i S2 ma inne wypełnienia k. zegarów itp.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Jaki może być koszt zegarów z nowego FZ 6 S2 1780 zł brutto - tyle kosztował w Mitsui w październiku 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturxxx Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam spojrzcie na ten link http://www.allegro.pl/item299260908_yamaha..._600_fazer.html i powiedzcie jak to jest możliwe gosc ma w dowodzie wpisane mase fazera 162 kg ja mam w swoim fzs 600 z 2002 wpisane 183kg a moc ma 86,00kw to jest ok 118 koni :) ja mam 69,90kw widział ktos takie cuda w fazerku?? 118 koni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 No i się stało...Fazerek zmienił właściciela. Właśnie jest w drodze do Polski. Został mi tylko pusty garaż :) chyba idę się spić z ...żalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 No i się stało...Fazerek zmienił właściciela. Właśnie jest w drodze do Polski. Został mi tylko pusty garaż :) chyba idę się spić z ...żalu... Idz !!!! i pij boś normalnie plame dał !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 To napij sie dobrze, daj z siebie wszystko :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Idz !!!! i pij boś normalnie plame dał !!!!!!!!! Ja tu na słowa otuchy liczyłem!! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 No i się stało...Fazerek zmienił właściciela. Właśnie jest w drodze do Polski. Został mi tylko pusty garaż :flesje: chyba idę się spić z ...żalu... To co teraz Fazer 1000 ?? ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 To co teraz Fazer 1000 ?? :biggrin: Oj podoba mi sie cholernie, ale chyba to nie będzie kilofazer. Poluje na VFR-ke Vtec. A co będzie - czas i stan kandydatów pokaże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czari Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam,Obecnie mam Fazera 600 (2003), zastanawiam się nad przesiadką w nowym sezonie na nowszą wersje (2005/06). Pewnie jest na wiele osób, które jeździły „starym” Fazeremi przesiadły się na nowy, prośba o kilka opinii, jaka jest realna różnica pomiędzy starym a nowym modelem w samej jeździe (poręczność, stabilność, wygoda).Nie chodzi mi o wizualne różnice ale o wrażenia z jazdy nowym modelem. Oczywiście najlepiej byłoby samemu spróbować ale nie znam nikogo z nowym modelem a co do pożyczania to też było już kilka ciekawych wątków. Pozdrawiam,Czari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam,Obecnie mam Fazera 600 (2003), zastanawiam się nad przesiadką w nowym sezonie na nowszą wersje (2005/06). Pewnie jest na wiele osób, które jeździły „starym” Fazeremi przesiadły się na nowy, prośba o kilka opinii, jaka jest realna różnica pomiędzy starym a nowym modelem w samej jeździe (poręczność, stabilność, wygoda).Nie chodzi mi o wizualne różnice ale o wrażenia z jazdy nowym modelem. Oczywiście najlepiej byłoby samemu spróbować ale nie znam nikogo z nowym modelem a co do pożyczania to też było już kilka ciekawych wątków. Pozdrawiam,Czari Ja ci mogę dać "karniaka" Fazerem ale z 98 rokuPasik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, chciałbym się Was poradzić o przyczynę pewnego problemu. Otóż zakupiłem fazerka fz6 `05 jadąc na nim przy predkosci 30-40hm/h lekko mi wężykowała kierownica, pomyślałem ze to może opona nie do końca napompowana, i otóż było w niej tylko 1 atmosfera, napompowałem i problem sie zmienił w drgania kierownicy. Czy to wina opony? Łożyska raczej dobre. POZDRAWIAMAha i jeszcze bym prosił o serwisowke jak ktos ma, gdyż nie mogę znaleźć do tego rocznika ;/ Edytowane 22 Stycznia 2008 przez mlodociany1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Oby to bylo tylko złe wywazenie koła... Daj adres mailowy na priva to podesle Ci servisowke 04-05, a nawet manuala tyle ze po angielsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi