hanysxx Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Tu jest jedna - kiloFazer- choć dawno nie aktualizowana Edytowane 28 Stycznia 2009 przez hanysxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech81 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Właśnie o nią mi chodziło choć jakiś czas była nieaktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 wracajac do oplotu... przy wymianie z orginalnych przewodow z trojnikiem dalem 2 hela bez trojnika. o roznicy mowic nie bede bo sam fakt ze oplot juz robi roznice, wizual i komfort - ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Tu jest jedna - kiloFazer- choć dawno nie aktualizowana Hanysxx, ale tam viagrą handlują raczej :biggrin: :biggrin: a tak wracając do tematu.....w banditach była jedność czy duzy czy mały.....po prostu banditowcy może by zmienić nazwe działu np. Fazer-owcy i wszyscy w komplecie.... co wy na to ?? potem się z modami ustali grupę FAZER :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Gumbej, nie bierz do glowy tylko pisz w tym temacie jak masz ochote i bedzie git :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Czy mi się wydaje? Temat już się chyba zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 o i gucio :clap: Witaj Gumbej!!! Z którego roku kupiłeś fazera. Ja też wcześniej jeździłem Banditem, a w tym sezonie kilofazer. Ja szukałem też jakiegoś forum z fazerem 1000 ale niestety nic nie ma. Kiedyś widziałem jakąś stronkę do kilo fazera ale znikła i już nie istnieje. Jak patrzyłem jest kilka kilofazerów ale mało.... Pozdro Fazer niestety funkiel nówka :icon_twisted: :icon_twisted: tak ze jeszcze nic nie mogę powiedzieć, jakie odczucia po przesiadce z bandziora niektórzy mówią że będzie brakować dołu, bo fazer mimo ze mocniejsze, juz tak z dołu nie ciagnie :icon_evil: zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrowa Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 o i gucio :clap: Fazer niestety funkiel nówka :icon_twisted: :icon_twisted: tak ze jeszcze nic nie mogę powiedzieć, jakie odczucia po przesiadce z bandziora niektórzy mówią że będzie brakować dołu, bo fazer mimo ze mocniejsze, juz tak z dołu nie ciagnie :icon_evil: zobaczymy... No to się chłopaq zdziwisz. Troszku pośmigałem na FZS 1000 i co jak co ale dół to on ma naprawde ładny. Szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Panowie, Od dzisiaj mój FZS 600 jest już w innych rękach. Mam nadzieję, że kolejny właściciel będzie z niego zadowolony tak jak ja. Motocykl trafił do kolegi z forum, czy odezwie się tutaj i pochwali? Czas pokaże. Tym sposobem kończę swoją przygodę z FZS. Będę się starał odzywać i w miarę możliwości pomagać. A jakże! Pochwali się. Przy wyjeżdżaniu z Occultowego garażu miałem zdeczko miękkie nogi ale jak się okazało później niepotrzebnie. Moto leciutkie, prowadzi się super, w zakręty kładzie się praktycznie samo. Hula, jednym słowem. Cóż, miód na me serce. Tak więc witam szanowne gremium i do zobaczenia gdzieś w mieście lub poza miastem. Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Jak to mówią... Wszystko zostaje w rodzinie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Czy można zmienić dystansomierz w Fazerze (FZS 600) by pokzywał w km, a nie w milach? Wkońcu to nie wskazówka tylko LCD. Druga sprawa, patrzcie pierwszy lepszy jaki klikłem i przejechał 110000km bez zająknięcia. http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-FZS600-Fazer-...A1%7C240%3A1318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rat Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 dla szukających info o fzs 1000 http://www.motogen.pl/laboratorium/testy-m...dego,art12.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam, Mam 2 pytania dotyczące FZ6 S2. Będę chciał założyć akcesoryjne wydechy, Leo Vince lub Akrapovic. Czy macie, może jakieś doświadczenie w tym temacie? Czy zwykłe, czy może karbon lub tytan? Dodatkowo zainteresowany jestem tzw. Gear shifterem, (ma pokazywać bieg, na którym aktualnie jadę) czy wiecie gdzie można takie ustrojstwo dostać w Polsce? Czy ktos z Was miał styczność z ksenonami w motocyklu? Jak wrażenia? Ja będe montował w przyszłym tygodniu sbk, jak chcesz namiary na naprawdę taniego dostawce wal na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Sławek_Czeladź też chcę namiary na tani wydech :notworthy: a-ha i sprawa jest. Panie I Panowie Startuje Agnes535, ale głównie o YAMAHĘ chodzi...moze by tak oddać głosik koleżance :flesje: :flesje: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=110188 Edytowane 30 Stycznia 2009 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Sławek_Czeladź też chcę namiary na tani wydech :notworthy: a-ha i sprawa jest. Panie I Panowie Startuje Agnes535, ale głównie o YAMAHĘ chodzi...moze by tak oddać głosik koleżance :flesje: :flesje: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=110188 Już dawno dostała głosa właśnie ze względu na moto :wink: Sławek Cz. - tanio SBK tzn. ile? Pytam z ciekawości. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi