zibi9 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 m.areczek1 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Co prawda ta strona już się w tym temacie pojawiała, ale widzę, że warto ją przypomnieć: http://www.fazer-hispania.com/biblia_fazero.htm Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Popek dzięki za info, a czy po założeniu oplotu czujesz dużą różnice ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam. Przeslij i dla mnie,bede wdzieczny. m.areczek1 @gazeta pl POZDRAWIAM. Poszło. Tam są serwisówki do roczników 1998, 2000, 2002. Wszystko po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 hmmm...zmieniłem moto i powinienem sie przywitać w nowym dziale...tylko że nie mogę znaleźć dużego fazera... tytuł wyraźnie wita FZ6 :( ostatnio przeważnie przebywałem w banditowcach.... tam nie był rozgałęzienia na duży czy mały... dlatego pytam...POZDRO. może trzeba by zrobic np. FAZER i już :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 hmmm...zmieniłem moto i powinienem sie przywitać w nowym dziale...tylko że nie mogę znaleźć dużego fazera... tytuł wyraźnie wita FZ6 :( ostatnio przeważnie przebywałem w banditowcach.... tam nie był rozgałęzienia na duży czy mały... dlatego pytam...POZDRO. może trzeba by zrobic np. FAZER i już :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Jak wieść gminna niesie poszedł do Toronto ? ;) Witamy i zapraszamy pod skrzydła Yamahy. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Popek dzięki za info, a czy po założeniu oplotu czujesz dużą różnice ??? roznica jest na plus...ale nie do konca zadowalajaca.... musze jeszcze klocki wymienic i plyn w lagach bo moto poki co bardzo nurkuje przy ostrym hamowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 hmmm...zmieniłem moto i powinienem sie przywitać w nowym dziale...tylko że nie mogę znaleźć dużego fazera... tytuł wyraźnie wita FZ6 :( ostatnio przeważnie przebywałem w banditowcach.... tam nie był rozgałęzienia na duży czy mały... dlatego pytam...POZDRO. może trzeba by zrobic np. FAZER i już :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cześć Gumbej , Bandzior cało i zdrowo dojechał do Tczewa, jak pogoda się poprawi to dojedzie do Trn, widzę że długo bez moto nie wytrzymałeś, hehe , Fazer słuszny wybór, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.areczek1 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Poszło. Tam są serwisówki do roczników 1998, 2000, 2002. Wszystko po angielsku. Dzieki i Pozdrawiam m.areczek1 poszlo Dzieki . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Cześć Gumbej , Bandzior cało i zdrowo dojechał do Tczewa, jak pogoda się poprawi to dojedzie do Trn, widzę że długo bez moto nie wytrzymałeś, hehe , Fazer słuszny wybór, pozdrawiam hehe wyszło jakoś tak szybko i bezbolesnie..chociaż miało być całkiem inaczej.... moja Żona mówi, że ona dłuzej buty w sklepie wybiera.... no ale po wejściu do salonu... podpasowała i poszło :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a ja mam (może proste, może głupie, ale zawsze :D) pytanie.. czy kupując nowe zegary (nowe, czy używane gdzieś z allegro) idzie jakoś ustawić na nich ilość przebytych km? czy będzie to już leżało w gestii licznika ile tam ma w pamięci zapisane? Może dodam, iż chodzi mi o licznik do FZS 600 98-01 rok. (coś takiego http://allegro.pl/item536099607_yamaha_fz6...a_wlkp_p_n.html ) Pytam w sumie z czystej ciekawości (chcę kupić licznik, bo mój mi lekko popękał z tyłu :evil: ) ale też dlatego, że czasem gdzieś napisane, że motorek ma na liczniku 7000km, a motorek wygląda na 57000km, no i ten licznik może być od innego motorka :icon_twisted: no i jeszcze jedno pytanko. :cool: Również FZS 600 01' Zastanawiam się nad nabyciem przewodów w oplocie stalowym. Firma HEL. Wytłumaczcie mi jak krowie na granicy ILE tych przewodów i JAKIE kupić (cały komplet, tak by wszystkie zmienić), bo słyszę różne wersje :icon_eek: No i dostałem odpowiedź ze sklepu z oplotami HEL: Witam, Do tego modelu mamy dwa różne zestawy na przod: Zestaw typu S (3 przewody i trójnik, dokładnie tak jak oryginalnie). Najmniej problemowa przy instalacji, bo wykorzystuje w pełni oryginalne mocowania przewodów. Koszt na sam przod to 390zl. Razem z tylem 520zl. Zestaw typu F (2 dlugie przewody przykrecane do pompy na wspolnej srubie). Ze względu na swoją prostotę układ najłatwiejszy w odpowietrzaniu. Cena 299zl za przod lub 390zl z tylem. Przewod sprzegla w tym modelu nie wystepuje w naszym katalogu, bo stosowane jest cięgło a nie przewod hydrauliczny. Więcej o różnych typach układów, ich plusach i minusach na stronie: http://www.przewodywoplocie.pl/index.php/p...-przewodow.html I teraz mam dopiero dylemat :icon_biggrin: Co polecacie? Typ S czy typ F ??? :icon_eek: Z czym to się je i jakie są tak naprawdę różnice? Jak widzę wszystko przemawia za typem F. Po pierwsze - odpowietrzanie, po 2 cena... Więc? :icon_eek: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waniek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam, Mam 2 pytania dotyczące FZ6 S2. Będę chciał założyć akcesoryjne wydechy, Leo Vince lub Akrapovic. Czy macie, może jakieś doświadczenie w tym temacie? Czy zwykłe, czy może karbon lub tytan? Dodatkowo zainteresowany jestem tzw. Gear shifterem, (ma pokazywać bieg, na którym aktualnie jadę) czy wiecie gdzie można takie ustrojstwo dostać w Polsce? Czy ktos z Was miał styczność z ksenonami w motocyklu? Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Sprzęt bedzie tak samo hamował, czy to z trojnikiem czy bez, tak ze ja bym bral dwa dlugie przewody. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.areczek1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 No i dostałem odpowiedź ze sklepu z oplotami HEL: Witam, Do tego modelu mamy dwa różne zestawy na przod: Zestaw typu S (3 przewody i trójnik, dokładnie tak jak oryginalnie). Najmniej problemowa przy instalacji, bo wykorzystuje w pełni oryginalne mocowania przewodów. Koszt na sam przod to 390zl. Razem z tylem 520zl. Zestaw typu F (2 dlugie przewody przykrecane do pompy na wspolnej srubie). Ze względu na swoją prostotę układ najłatwiejszy w odpowietrzaniu. Cena 299zl za przod lub 390zl z tylem. Przewod sprzegla w tym modelu nie wystepuje w naszym katalogu, bo stosowane jest cięgło a nie przewod hydrauliczny. Więcej o różnych typach układów, ich plusach i minusach na stronie: http://www.przewodywoplocie.pl/index.php/p...-przewodow.html I teraz mam dopiero dylemat :icon_biggrin: Co polecacie? Typ S czy typ F ??? :icon_eek: Z czym to się je i jakie są tak naprawdę różnice? Jak widzę wszystko przemawia za typem F. Po pierwsze - odpowietrzanie, po 2 cena... Więc? :icon_eek: Witam. Tez kupilem 2 przewody hel przod w porzednim tygodniu ,a jak sie sprawwdzą zobacze po wymianie...dłuższy przewod idzie z lewej strony... Chcę zmienic kierownicę macie jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech81 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witaj Gumbej!!! Z którego roku kupiłeś fazera. Ja też wcześniej jeździłem Banditem, a w tym sezonie kilofazer. Ja szukałem też jakiegoś forum z fazerem 1000 ale niestety nic nie ma. Kiedyś widziałem jakąś stronkę do kilo fazera ale znikła i już nie istnieje. Jak patrzyłem jest kilka kilofazerów ale mało.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi