kwas Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 mi sie bardzo podoba, napewno lepsze jak ta yz za 2500zł która jest głównym wątkiem tego tematu, ta przynajmniej ma rozsądną cenę... jak autor tematu chce jeździć niech pomysli nad tą cr cz 125 :lol: tylko wiadomo najpierw trzeba pojechać obejrzec bo na foto wszystko ładnie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Wojteque no to sie dopatrzyles z ta naklejka. Moze to Lucass sprzedaje ten motor? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Zdaje się że on mówił o sobie jako o posiadaczu tego motoru w czasie przeszłym. Zresztą, przyjdzie to się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Gadałem z włascicielem motorka, mowi ze ma on założony stozkowy filtr powietrza, silnik idealnie pasował bez zadnych przeróbek, nawet wysłał mi foto jak kopie dziure, patrzcie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Storzek musiałbyś odrazu zmienić jak nie chcesz szybko zajechać silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Gadałem z włascicielem motorka, mowi ze ma on założony stozkowy filtr powietrzahaha stożek w crosie :) :-D to trzeba być dopiero mechaniorem żeby takie rozwiązanie wymyśleć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Też bym wolał coś takiego od Orginalnej CZ. Patrząc od strony praktycznej. Orginalna Cz ma dusze ale, zawieszenie i hamulce pozostawiają wiele do życzenia (wiem bo mam :) ). A taka machina w ramie od CR, super patent. Połączenie zalet CZ i CR czyli japońska rama i czeski silnik :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 To jest moto Lukasza :) a ten typ ktory własnie załozył stozek to taki burak ze Swidnicy (wiocha kolo mojego miasta) zakłada stozki do kazdego motocykla.Do kx 80 tez załozył "bo to jest od jawy zuzlowej,dodaje mocy" wiesniak j*b***ny tak go nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C632033 kolejny składaczek który powiem szczerze bardzo mi się podoba. No widze moją byłą kozunie :):D Płakać mi sie chce normalnie:D Koles co ją teraz mial seryjnie zrobił w niej remont za przeszło 400zł (nie przejeździł przez to wakacji). Propo filtra to silnik chodził przedem w gokarcie (taki gokart na zawodach leci bez filtra), i naprawde były spore problemy z jego regulacją z filtrem , bo niby dysze dobre a co by niezałożyć na dolot to sie zalewa w 5 sec. Także ja bym się cieszył że to ma jaki kolwiek filtr, ale to ja bo ja jestem wieśnaik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Lucass mam takie pytanko :) za ile mu ja sprzedałeś jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Lucass mam takie pytanko za ile mu ja sprzedałeś jesli mozna wiedziec?ja powiem! Wymienil sie za ta sliczna ETZ251 ktora sprzedaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Niee, kurde już wszyscy sie dowiedzą. A więc zamieniłem sie CZ w ramie od CR w stanie do remontu i z brakami (kopka, filtr), Na jakoś tam w miare sprawnie jeżdzącą i zarejestrowaną etz 251. Wiem, że mnie za to pojedziecie, możecie już mnie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 No to sie opłacało! :) i jeszcze jedno pytanko do Lucassa, czy napewno silnik pasował bez zadnych przeróbek? czy z zamontowaniem silnika na tuleje od wachacza nie bylo zadnych problemów? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Trzeba byłu minimalnie zeszlifować wewnętrzne powierzchnie wachacza przy osi, ale to nie ja już robiłem, pozatym gdzieś już o tym pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Propo filtra to silnik chodził przedem w gokarcie (taki gokart na zawodach leci bez filtra)' date=' i naprawde były spore problemy z jego regulacją z filtrem , bo niby dysze dobre a co by niezałożyć na dolot to sie zalewa w 5 sec. Także ja bym się cieszył że to ma jaki kolwiek filtr, ale to ja bo ja jestem wieśnaik [/quote']To silnik przyzwyczaił się do pracy bez filtra? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi