benek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wiem że za późno, ale bedzie dla innych, kupiłem tu http://www.coner-bikes.e12.pl/index.php?op...id=66&Itemid=56 do B6S ze stelażem na 3 kufry - niestety nie pamietam, ale chyba rozmiar XL jest super w porównaniu do tego którego miałem wczśnej ( kupiłem w MOTOSTYL) miękki daje się złożyć w małą paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz302 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja rok temu kupiłem pokrowiec troszke droższy bo miałem także luisa który po jakimś czasie zrobił sie jak reklamówka plastikowa z supermarketu przemakał i na dodatek podarł sie i na wydechu przetopił. Kupiłem taki za 70 zł niewiem już co to za firma ale coś takiego to było jak ten http://moto.allegro.pl/item295139508_pokro...m_j_nowosc.html materiał dośc gruby, po dniu całym ulewy ściągam mokry pokrowiec a Cebra sucha cos pieknego i nakładałem nieraz na goracy wydech na gołą blache i nic nagrzeje się ale nic niewidac żeby coś się topiło. Wcześniej miałem moto z karbonowym wydechem i końcówka była tylko goła blacha i na tym luis potrafił sie przetopić. Ten z aukcji widze że tez jest to co teraz mam. Polecam mam nadzieje ze to jest to samo jak tak to polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Ja na zephyra kupowałem rok temu jakiś niebieski pokrowiec na allegro za 80 zeta (rozmiar M chyba). Nie moge znaleźć tej aukcji. Nie był z takiego śliskiego i mnącego się materiału, tylko taki bardziej jak tkany z nici pcv czy cuś.. i z gumkami ściągającymi na dole. Po roku użytkowania zauważyłem:-faktycznie nie przypala się od rozgrzanych elementów-gumka się lekko naciągnęła, ale nadal daje rady-Nie jest idealnie wodoszczelny, ale tez nie nasiąka - przy dużych opadach tworzą się na nim takie niecki,bajorka w których stoi woda, pod którymi na moto później znajduję trochę wody - czyli wody w nim nosić raczej się nie da.-strasznie go ciężko (mi się nie udało) spakować go do takiej objętości, z jakiej go rozpakowałem po kupnie. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanko,poniewaz nie mam garazu i trzymam moto na parkignu strzezonym.W tej sprawie potrzebuje plandeki by go okryc [dla niby pokrowiec ^^ na moto] wiem ze w KRAKOWIEmozna zamowic plandeki ''szyte na miare'' ale trzeba czekac ;> a ja nie mam zaduzo czasu :notworthy:Wiec gdzie moge kupic plandeke OD RAZU! na moto [Yamaha YBR 125]?? Z gory dzieki za adresy ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja kupowałem tuhttp://www.coner-bikes.e12.pl/index.php?op...id=66&Itemid=56i jestem zadowolony, wcześniej miałem inny ten naprawdę jest ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 sobie załóż konto na g-p, a potem linka do motomapkiewentualnie uderzaj do larssona, powinni coś mieć. albo zasuwaj do scottiego, jeszcze można pogawędzić z chłopakami... :icon_mrgreen: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 benek dzieki bardzo :clap:a Ty kupowales przez neta czy na miejscu ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Przez neta tzn. na allegro. napradę polecam cena mała i jeszcze tak łatwo sie nie przypala od ciepłego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Lepiej kup większy niż mniejszy :clap: aha - no i żeby był wodoszczelny :eek: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Tam pisze że jet wodoszczelny wkoncu POLIESTER 100% ;> mam nadzieje że to nie jest pic na wodoDzis zamawiam ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zobacz jeszcze na Allegro - dużo tego tam jest w bardzo przystępnych cenach. Sam kupowałem i jestem zadowolony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Te tansze z allegro to zwykle "shity" drą sie same z siebie, nie wytrzymują. Lepiej wydac te 20zł wiecej (jesli chodzi o allegro) i kupic poządniejszą plandeke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) mam z alledro taki firmy oxford i sie sprawdza, trzeba tylko poczekac az rury ostygną ma dodatkowo otwory na szekle czy linke przy przednim kole Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez marcinn72 Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ja bralem z intercarsu, ten z podszewka i jestem bardzo zadwolony, dobrze uszty i super lezy - ze sciagaczami http://sklep.intermotors.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Skoro jesteśmy w temacie, to ja polece pokrowce z aukcji tego gościa: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1697941 Jest to "produkcja własna", nie są może najtańsze na Allegro ani najpiękniejsze, ale za to pokrowce są bardzo grube, solidnie wykonane i odszyte, a co najważniejsze w pełni wodoszczelne (nie puszczają nawet w miejscu styku materiału z powierzchnią sprzęta, taki "efekt namiotu") i można je zakładać bez bólu na gorący wydech. Kupiłem nie wiedząc czego się spodziewać, ale jestem zadowolony :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi