Gość WSKrider Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Tamten film to były poczatki.obejrzyjcie sobie ten i dopiero sie wypowiadajcie, chociaż wiem ze z ust takich parszywych ludzi jak wy zadna ciekawa opinia nie wyjdzie(nie wszystkich to dotyczy) http://65.108.90.136/moto/WSK_Rider3.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 calkiem dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Dajesz rade chlopaku, tak trzymac :) A idiotycznym i malo konstruktywnym pier**leniem wielkich "panow" z warszafki sie nie przejmuj... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Szacun jak byk:) naprawde dajesz rade. Tak dalej i powodzenia:) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 parszywych ludzi jak wy Widzę, że ostro zaczynasz, pomimo, że wiele osób w tym ja przyznało Ci szacunek. Ej nieładnie. konstruktywnym pier**leniem wielkich "panow" z warszafki To samo - nie uogólniaj, tylko dawaj po imieniu, bo takim tekstem obrażasz coponiektórych. I wstawiaj ** gdzie trzeba. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Nie poddawaj się :!: Zawsze będziesz miał przyjaciół wsród motocyklistów i bez znaczenia jest na czym jezdzisz. Facet, jakbyś miał plastika to byś był no.1 na szeroką skalę / Już jesteś b.dobry, ale wyobraź sobie np 100 KM pod dupa :) /. Jestem pod wrażeniem tego co robisz. Jedno tylko źle napisałeś - "chociaż wiem ze z ust takich parszywych ludzi jak wy zadna ciekawa opinia nie wyjdzie(nie wszystkich to dotyczy)" - nie traktuj użytkowników tego forum jako zbieraniny parszywych ludzi. Zobacz ilu miałeś zwolenników a ilu przeciwników w zamkniętym poście o Tobie. Według mnie 99% uczestników dyskusji było na TAK i życzy ci jak najlepiej. Tez się do tego dołączam - POWODZENIA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Film widziałem, nawet muza OK :-). Uznanie, więc nie psuj tego bezsensownymi dsykusjami. Paweł z Warszawy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 8O O cholera! Nieźle wymiatasz. Tylko bez takich "parszywych" uogólnień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WSKrider Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Dobra sory troche mnie poniosło, ale dopisałem na koncu "(nie wszystkich to dotyczy) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 A mógłbys podpis zmienić :?: :?: :?: To forum nie jest parszywe - przekonasz się :) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 ten film jest duzo lepszy od poprzedniego :) wytrwalosci i dalszych postepow życze ps. fajnie, że zlikwidowałes "tamten" podpis :lapagora: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 nie zniechecaj do siebie juz od poczatku ludzi bo to na dobre ci na pewno nie wyjdzie 8) co do jazd to moje uznanie, cwicz i trenuj, masz duze szanse...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Stary naprawdę gratulacje :) ;) Jak na wsk-e naprawde wymiatasz. Ucz się więcej a będziesz mistrzem :PTen przykład pokazuje że najważniejszy jest zawodnik a nie sprzęt :)Pozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Super filmik!!!!! Tak trzymaj!!!!! I nie przejmuj się ludzmi którzy cię krytykują!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Nieładnie zacząłeś :P Pierwszy post i od razu wyzywasz nas od parszywych... :) A co do filmu i umiejętnosci, które prezentujesz... co tu dużo mówić, po prostu rewelacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi