mt01dominik Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Zobacz ebay.co.uk widziałem tam takie uchwyty które montuje się pod siedzeniem i wtedy pasażer ma uchwyty za plecami. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Może takie coś poratuje? http://www.ebay.com/itm/YAMAHA-R1-PASSENGER-HANDLE-GRIP-HANDLE-BAR-TANK-PASSENGER-GRIP-YAMAHA-R1-/150913954051Testowałem taki uchwyt , niestety za daleko od pasażera i nie sięga , chyba że ma ramiona 120 cm. to da rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexiunio Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 maciej MT01 dzięki za poradę i odnośnik do ogłoszenia, owszem super gadżet, ale niestey nie do KODO. edi 73 Ramiona to pikuś, Mam ponad 1,80 wzrostu i wagę adekwatną do niego, niestety moja kruszyna nie ogarnie mnie i nie dostanie do uchwytu. Ale dzięki za podpowiedź, uchwyt na baku jest po prostu za daleko. Muszę coś znaleźć pod siedzenie, z tyłu plecaczka. Macie jakieś pomysły, podpowiedzcie. Dzięki. LwG. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 http://www.moorespeedracing.co.uk/yamaha-grab-rails-cissy-bars/yamaha-mt01-renntec-grab-rail.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Panowie jezdzi ktoś z was na RP18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Oczywiście ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Masz oryginalne wydechy czy głośne,jestem ciekaw jak sie zachowóją głośne w RP18 bo tu inczej działa EXUP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Masz oryginalne wydechy czy głośne,jestem ciekaw jak sie zachowóją głośne w RP18 bo tu inczej działa EXUP.Oryginalne, na razie nie chcę głośniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja kupiłem już jedne na przeróbke i zobaczymy co z tego wyjdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Pytanie z ciekawości do ujeżdżaczy MT-ków.Jak z wytrzymałością łańcucha napędowego przy takim silniku? Znalazłem ogłoszenie w necie: MT-ek z napędem pasowym: http://otomoto.pl/yamaha-mt-mt-01-M3635611.htmlSpotkał się ktoś z was z takim rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 W moim pierwszym MTeku oryginalny napęd zmieniałem po przebiegu coś ok 30tys.km więc chyba nie jest żle.Co do pasa to fajny bo cichy i smarowac nie trzeba ale z wytrzymałością bywa różnie,wystarczy kamyk między pas a koło i po robocie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Pytanie z ciekawości do ujeżdżaczy MT-ków.Jak z wytrzymałością łańcucha napędowego przy takim silniku? Znalazłem ogłoszenie w necie: MT-ek z napędem pasowym: http://otomoto.pl/yamaha-mt-mt-01-M3635611.htmlSpotkał się ktoś z was z takim rozwiązaniem? Ja mam pas, i nic innego w MT-01 nie uznaje bo świetny do dużej V-ki pracującej momentem z dołu:- jest świetny i sexy- cichy (nic nie piszczy)- koniec z p* smarami i brudną felgą Na razie koło 1000 na nim. Możliwość montażu pasa, była jednym z ważniejszych kryteriów przy MT i miałem już ten zestaw, zanim kupiłem motocykl :)Ze względu na szerokość, wszystko chodzi blisko wahacza, tłoczka sprzęgła - ale wszystko działa, sprawdzone do max prędkości. Jest dość osłonięty, zobaczymy jak będzie z tymi kamykami. Edytowane 24 Maja 2013 przez jkarB12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zejczak Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Cześć witam wszystkich mam na imię Błażej i też jestem anonimowym eMTekowcem :) Niedawno kupilem swoją padake i mam pytanie odnośnie odpalania silnika zauważyłem że gaśnie mi zegar w momencie kręcenia rozrusznikiem a jak endżajn zaskoczy normlanie wszystko działa. Nalepsze jest to ze jak polatam dłużej przy odpalaniu kreci i zegar cały czas jest włączony a gaśnie np na drugi dzień podczas pierwszego uruchamiania lub tez po krotkich odcinkach jazdy. Ładowanie jest prawidłowe, nigdy nie było problemu z odpaleniem i nie wiem czy ten typ tak ma czy cos mu sie pier..... Sprawdzalem na MT Dominika i u niego nic nie gaśnie. Założony jest alram Patroline ale go nie używam więc nie wiem czy to ma jakieś znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Witaj,na moje to akumulator ma już dosyc i domaga sie wymiany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Założony jest alram Patroline ale go nie używam więc nie wiem czy to ma jakieś znaczenie?Wszystko co pobiera energie ma znaczenie , w moim MTQ gniazdo zapalniczki z opcją USB rozładowywało aku. do zera w ciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi