DRIFF Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Cześć .Rozbierał ktoś wydechy ? Ściślej idzie o końcówki (puszki) które są mocowane nitami, wystarczy pozbyć się nitów i dojdziemy do db killera ? Z nudów wymyśliłem ,że podgłośnię wydech ? Po wyciagnięciu db killera (da się go w ogóle wyciągnąć ) będzie mozna puszkę przynitować ponownie ? Nie chcę wielkich szkód dla wydechu i kieszeni ,a na wypadek "W" odtworzyć stan pierwoty ? ;) Edytowane 17 Stycznia 2013 przez DRIFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Co tu tak cicho,gdzie sie podziali wszyscy wyznawcy KODO? :biggrin: ja oddaję cześć jej wielkości :notworthy: KODO , dlatego mnie nie ma :smile: Cześć .Rozbierał ktoś wydechy ? Ściślej idzie o końcówki (puszki) które są mocowane nitami, wystarczy pozbyć się nitów i dojdziemy do db killera ? Z nudów wymyśliłem ,że podgłośnię wydech ? Po wyciagnięciu db killera (da się go w ogóle wyciągnąć ) będzie mozna puszkę przynitować ponownie ? Nie chcę wielkich szkód dla wydechu i kieszeni ,a na wypadek "W" odtworzyć stan pierwoty ? ;) a jaki wydech chcesz wybebeszać ?? oryginał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja rozbierałem i przerabiałem wydechy oryginalne i to kilka razy,roznitowanie puszki nic Ci nie da bo to tylko dokładana końcówka,aby dostac sie do db killera trzeba rozciąc wydechy i z tym niema problemu,gorzej z ich zamknięciem bo są z tytanu i nie każdy je pospawa. Oto moje wydechy,lewy po pierwszej przeróbce,prawy po bogatszej wersjihttp://bikepics.com/pictures/2159897/ Tutaj już komplethttp://bikepics.com/pictures/2159898/ A tu elegancko widac środek :biggrin:http://bikepics.com/pictures/2159899/ Akrapy przy nich brzmiały cieniutko :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) maciej MT01 gdzie kupiłeś te lusterka do swojego MTQ szukam takich , a powiedz widać coś w nich ?? bo wyglądają oooooooo Edytowane 17 Stycznia 2013 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kupiłem je kiedyś na motobazarze,ale widziałem takie na allegro i w katalogu LOUISA,ja nie narzekałem na widocznośc w nich.Jak kupie następnego MTeka a kupie napewno to też takie lusterka mu zasadze :biggrin: O prosze takie same http://motocyklowysklep.pl/lusterka/1890-lusterko-z-kocowka-kierownicy-czarne-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRIFF Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) maciejMT01 "Oto moje wydechy,lewy po pierwszej przeróbce" - co tam przerobiłeś i jaki dzwięk ? Prawy wygląda imponująco ,generalnie nie chcę aż tak bardzo ingerować w przeróbki ;) Edytowane 18 Stycznia 2013 przez DRIFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Lewy był rozcinany i była usunięta ostatnia przegroda oraz wstawiona większa rurka wychodząca tak aby pasowała w średnice tej chromowanej nakładki,prawy był cały wypróżnoiny,została tylko mata tłumiąca,siatka i kat oraz dorobione z alu końcówki na wzór akrapa a dżwięk to nawet nie pytaj,bajka poprostu,zresztą afrikaniec może potwierdzic bo on ma teraz tego MTeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mam i potwierdzam, grzmi (bo trudno nazwać to zwykłym brzmieniem) zajebiście. Niestety może okazać się, że będę musiał sprzedać moje CACUSZKO, rozwaliłem kolana na crossie czekam na operację i raczej rokowania llekarzy są słabe, jeśli okarze się, że mam pozamiatane wystawię moto na sprzedaż. Lewy był rozcinany i była usunięta ostatnia przegroda oraz wstawiona większa rurka wychodząca tak aby pasowała w średnice tej chromowanej nakładki,prawy był cały wypróżnoiny,została tylko mata tłumiąca,siatka i kat oraz dorobione z alu końcówki na wzór akrapa a dżwięk to nawet nie pytaj,bajka poprostu,zresztą afrikaniec może potwierdzic bo on ma teraz tego MTeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 To masakra,ale trzymam kciuki aby z kolanami było jaknajlepiej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dzięki!! bez walki się nie poddam:) To masakra,ale trzymam kciuki aby z kolanami było jaknajlepiej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzymaj sie tam cieplo i wracaj do zdrowia bo swiat czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 maciej MT01 znalazłem takie na allegro http://moto.allegro.pl/lusterka-okragle-metalowe-mocowane-w-kierownice-i2943453999.html i tańsze cena za 2 lusterka i już mam wizję :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 pierw sprawdż czy dasz rade odkręcić ciężarki kiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 spoko spoko jutro zajrzę i obadam temat jak się da to biorę te lustra bo wyglądają na moto kosmicznie i wizualnie obniżają przód no i ten styl heheh jak wymienię to walne kilka fotek i wstawię i zobaczysz jot 23 efekty jak wyglądał i jak wygląda obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt01dominik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam! Mam takie lusterka, wyglądają fajnie, kierownica wydaje się szersza. ja stoczyłem ciężarki kierownicy od strony manetek na grubość mocowania i zamontowałem lusterka na ciężarkach. pewnie siedzą a ciężarki pomaluje dodatkowo w czarny mat i będzie jedna całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi