maciej MT01 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Znajomy sprowadza MTeki na części i miał kiedyś taki zestaw tzn wahacz i koła pasowe plus pas wyszło by to wtedy ok 2 klocki,oczywiście było to uzywane,co do zywotności to sa różne opinie ale ogólnie pas długo wytrzymuje chyba,że dostanie sie w niego jakis nieszczesny kamień,plusy to cisza no i czysta felga :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas220 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Chyba ktoś ( a kto to już wiadomo ) zatęsknił za MT 01 ;) Ps Jak na VZR to oferta godna uwagi. http://allegro.pl/suzuki-m109r-vzr-m1800-boulevard-mt-01-i1820970515.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Tak dokładnie cały czas sie tęskni za tym wspaniałym modelem :notworthy: ,choc VZR jest pod paroma względami lepszy od MT to jednak MTek ma w sobie to coś :buttrock: :buttrock: no i mam dylemat,najbardziej by mi pasowalo jakby było mnie stac na oba te sprzęty,MTek do latania solo i wtedy wersja z krótkim tyłem a VZR na dalsze wypady z laska,a jak będzie to czas pokaze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Panowie.....a oto hit na długie, jesienne wieczory :banghead: podczas których , musimy obejść się bez naszej zabawki.............więc :flesje: browary w garść i ....miłego dłubania :buttrock: http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/ultra/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 No pięknie - plok załatwiłeś mnie koncertowo. Moja żonka już mi nawymyślała pracy koło domu, a tu masz, będzie musiała poczekać na przyszłą jesień :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jedzie ktoś może na Moto Bazar do Wrocławia? 25.09.2011 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) no i nadszedł czas wymiany napędu czy macie jakieś rady ewentualne spostrzeżenia którymi byście się chcieli podzielić??? Na oku mam łańcuch DID złoty oczywiście ten hiper ekstra wzmocniony i zębatki sunstara do kompletu jeszcze będzie założony scottoiler Edytowane 20 Września 2011 przez D0minik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Hmm,użyj jakiejś dobrej zakówarki do łańcucha i ustaw odpowiedni naciąg i wszystko powinno byc git :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtengi Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 dobra przyznać się ...ktoś z naszego forum dał się złapać?? :icon_razz: http://youtu.be/ngoaREV8Jpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas220 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 dobra przyznać się ...ktoś z naszego forum dał się złapać?? :icon_razz: http://youtu.be/ngoaREV8JpoPisałem o tym parę wątków wcześniej-nie komentuję tego więcej... szkoda słów. Koledzy, mam pytanie. Czy ktoś instalował do MT 01 wskaźnik biegów? Jaki wybrać? Może GIPRO ( koszt około 380zł )? Tańsza opcja do DATA TOOL ( około 200zł ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gdzie sie podziali wszyscy MTekowcy? :icon_question: :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtengi Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 zakończyli sezon :icon_razz: ...może kilka razy uda się jeszcze wyjechać z garażu ale nie ma co sie oszukiwać - koniec sezonu, znów spadnie to białe gówno :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zobaczcie co znalazłem hi hi :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zobaczcie co znalazłem hi hi :rolleyes: Który z Was oddałby swojego sprzęta na taką słomianą patelnię ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 To jest orginalna tratwa yamahy :P pod wymiar MTka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi