lobo Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Motocykl robi wrazenie na wszystkich, nawet na moim kumplu, ktory dosiada zielona 10 '06 i na starcie ma problemy z MT. super prowadzenie, w winkle wchodzi jak sport gratuluje ci maszyny, nie ma to jak zadowolony biker :icon_mrgreen: co do problemow twojego kumpla na starcie - zaleta motocykli sportowych jest ich przyspieszenie do 200, a nie do 100, do 200 zwykla szejsetka da ci rade, a w winkle na 100% nie wchodzi jak sport, tego to mi nie wmowisz :icon_mrgreen: pozdro600 Edytowane 2 Września 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 a w winkle na 100% nie wchodzi jak sport, tego to mi nie wmowisz :crossy: pozdro600 Na pewno na zakretach sie nie zlozysz tym jak plastikiem, ale wlasnie MT mnie zdziwil z jaka gracja w nie wchodzi jak na ćwierć tony, aby tylko uważać z manetka przy wejsciu, a przy wyjsciu dodac - ot cala filozofia. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 przy takiej pojemnosci i skali obrotow, musi dlugo pozyc :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam, miesniak daje rade, kupilem w Niemcowni moto demonstracyjne, 800 km. MT przyjechal do mnie 31 sierpnia, dzisiaj z rana wrocilem z opijania sprzeta. Nigdy wczesniej nie jezdzilem V-ka. Wrażenia nieziemskie. Całe cialo wibruje razem z silnikiem. Prowadzi sie jak po sznurku do jakichs 170 km/h, ale na przyszly sezon i tak chyba skusze sie na owiewke. Motocykl robi wrazenie na wszystkich, nawet na moim kumplu, ktory dosiada zielona 10 '06 i na starcie ma problemy z MT. :bigrazz: Prawa reka musi uważac przy takim momencie z 250 kg potworem, a hample? żyleta, zawiecha też sportowa, pozycja wygodna. Ponad 150 Nm to nie przelewki, zawija asfalt aż miło. :icon_twisted: Narazie malo nim pojezdzilem, żeby powiedziec cos wiecej (w PL zrobilem 230 KM). Ci, ktorzy jezdzili na rzedowych czworkach, moga miec zastrzezenia co do krótkich przelożen (odcinka 5500). Wiecej wad nie znalazlem, i nie zaluje ani jednego centa na MT, naprawde polecam, super prowadzenie, w winkle wchodzi jak sport. Na przyszly sezon przewiduje Skorpiony. To chyba bylo by na tyle w wielkim skrocie, bo o tym motocyklu moglbym opowiadac godzinami... Pozdrawiam! PS. Fotki już zrobione, tylko kumpel musi mi przeslac. Gratuluję i czekamy na foty!Pozdrawiam! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 wita ja mam mt-eka (parowóz) moto jest spoko pomijam lans itd co do jazdy wrażenia spoko zawieszenie i hamulce górna półka co do tego ze dużo ich sprzedają gdy są w miarę nowe to moim zdaniem spowodowane jest tym ze kupuje je kolesie nie przygotowani do takiego moto a mianowicie wydech akcesoryjny kosztuje w serwisie ok 8 tys zł praktycznie poza dealerami nie można nic kupić bo tunerzy praktycznie nie maja oferty do tego moto a wszystko jest drogie ale wystarczy dobrze poszukać bądź mieć trochę grosza i można kupić wszystko kufry wydech crash pady szybkę. Wady - o ile sa może ograniczenia bardziej mały zbiornik paliwa starcza na dystans od 180-200 km zależy od techniki jazdy mnie w trasie 5,4 l/100 km do 130 km/h. liczyć sie trzeba ze orzy normalnej w miarę spokojnej jeździe opona tylnia nowa co sezon - ale i tak jest czadowa maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver80 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Przymierzam się do zakupu yamahy mt-01. Czy ktoś z Was mógłby ewentualnie coś powiedzieć na temat tej maszynki? Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Wróć do pierwszego postu i jedź po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jest to jedyne moto na dzień dzisiejszy które wywołało burzę mózgu,po enduro jedyny którego na dzień dzisiejszy kupiłbym.Byłem u znajomego który serwisuje Yamahe i nie tylko i posiada MT-01,powiedział ciekawostkę.Yamaha informuje nabywców moto o wadzie fabrycznej tylniego amortyzatora a konkretnie dolnego mocowania.Kawałek stopu aluminium gdzie przykręcony jest amor(nie znam fachowej nazwy),może uledz pęknieciu i spowodować poważny wypadek podczas jazdy.Yamaha podjeła się wymiany wadliwego elementu.Tyle co mi powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hube Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Czy ktoś z Was mógłby ewentualnie coś powiedzieć na temat tej maszynki? Użytkuję MT01 od sierpnia 2007. Nie wiem czego oczekujesz od motocykla, ale jak dla mnie MT01 to wspaniały, niespodziewanie poręczny motocykl o wielu zastosowaniach. Na PM mogę wysłaś Ci dodatkowe info i odpowiedzieć na Twoje pytania. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Na PM mogę wysłaś Ci dodatkowe info i odpowiedzieć na Twoje pytania. wysyłaj wszystkie tutaj, forum służy też za archiwum wiadomości dla nowych pytającychjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtom5000 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam! Szukam użytkowników MT-01 w celu wymiany opinii i poglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Wprawdzie nigdy nie użytkowałem tego motocykla ale moim zdaniem to piękna i już w pewnym sensie kultowa maszyna! Wspaniały, muskularny wygląd i ta niepowtarzalna melodia silnika, ehhhhh gdybym nie był tak zakochany w przecinakach... :P :crossy: Edytowane 20 Maja 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Tak jak kiedyś marzyłem o V-Maxie, tak od niedawna wzięło mnie na MT-01... Kodo... idealnie dobrali to określenie :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigtom5000 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No ja jestem szczęśliwym posiadaczem MT od miesiąca no i rogal mi z twarzy nie znika od tego czasu nawet na sekundę :icon_question: Ale nie ma róży vez ognia: ostatnio zanotowałem, że po wymianie oleju po 1000 km słyszę na rozgrzanym silniku lekkie cykanie przy ruszaniu a'la zaworki. Wszyscy mówią, że tak ma być, ale ja szukam dziury w całym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No bo lepiej chuchać na zimne :)Szczerze zazdraszam, możliwości dosiadania tego grzmota :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi