maciejdubis Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Gratuluję zakupu :!: Niech Ci służy jak najlepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.B Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Gratuluje pięknej maszynki. :lapagora: Bardzo zadbany no i kolorek pierwsza klasa! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Super sprzecik,gratuluje,swietnie sie prezentuje. Raz jeszcze gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Gratuluję i życzę szerokiej drogi!!!Ładne moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Gratulacje, tylko na początku spokojnie :) Fajow zegary i kolor 8) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Nie bójcie bidy Panowie, w NTVkach silniki uchodzą za niemal niezniszczalne, jeśli będziesz dbał, to bez problemu będziesz śmigać przez długie lata!! Szerokiej, równej, krętej i pełnego baku życzę. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Gratuluję Vasiliy, piękny sprzęt! :) Pozdrawiam wszystkich [szczegolnie tych ktorzy maja moto na 2 koncu miasta ]heh dzięki, ja mam 300km do mojego sprzęta :mrgreen: Jeszcze raz gratuluję pzdr :P Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Przede wszystkim gratuluje, bo to niezawodny i" bezobsługowy" (brak łańcucha) motocykl po drugie był to pierwszy motocykl na którym mnie przewiózł kumpel i być może dlatego kupiłem sobie swoje moto;) po trzecie garażuje z właścicielem TransAlpa i faktycznie to ten sam silnik, przynajmniej z wieżchu (pokrywy), aż mnie to trochę zdziwiło bo to bardzo odmienne sprzęty.Pzdr.Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 witam :) bardzo ładne moto, ten kolorek, no i kardanikGRATULUJE :) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 No super wyglada jak na ten rok !!!! Ogolnie spoko moto. Czemu sie Maciek nie chwaliles wczesniej :) . A ja tez zajarany bo dzisiaj kupilem Honde nsr 125 :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Wszyscy chwala....mnie sie nie podoba..wyglada jak mydelniczka...ale gustow sie nie kwestionuje...szerokiej drogi na wymarzonej maszynie...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 gratulacje, piękna maszyna :) też chciałbym się móc czymś takim pochwalić ale na razie muszę z rodzinką się uporać i jakoś przekonać do motocykla zamiast samochodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 masz już jakieś wrażenia z jazdy :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 wraznie z jazdy to 20 km od miejsca kupna do Mielca. powiem tak: zupelnie nowa dla mnie pozycja za kierownica, jestem jeszcze nie przezwyczajony do takiego pochylenia do przodu i zgietych nog ale mysle ze pierwsze wrazenie po jezdzie w takiej pozycji bylo jak najbardziej pozytywne. i powiem ze na zakretach czuje sie jakos "pewniej" niz na chopperku - jakos latwiej, bardziej gladko sie je bierze (a te 20 km to droga calkiem calkiem kreta z ostrymi zakretami).po za tym dla mnie to nowy wymiar mocy po zmianie z 12,5 KM CMki na 60 KM moto. ciesze sie ze mam mocny, zrywny motocykl, bo jestem przez to bezpieczniejszy na drodze. zeby wyprzedzic cos typu TIR czy autobus na CMce (125ccm) musialem dluugo sie przygotowywac, a tutaj - momencik i jest juz za mna (wyprzedzalem po drodze 2 autobusy :D). to sie chyba nazywa "bezpieczenstwo czynne" :) . no coz, w 20 km nie pozanalem teog motocykla na tyle abym mogl cos wiecej napisac. ale na weekendzie ma byc cieplutko :) - nie moge sie doczekac :!: PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenonn Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratuluję, niech Ci służy Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi. ..naprawdę. .. aż czasami ciężko ich wyprzedzić! !! :) Motorynka, Ogar 50, Jawka, Mz Etz 251E, Honda Cr 125, Ktm Exc 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi