remik Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam, chcaiłbym sie dowiedziec co myślicie o tym motorku bo mam zamiar go kupić i nie wiem czy się opłaca, chodzi mi o jinchenga JC50Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Nie myśle o tego typu motocyklach :-D a tak serio szkoda kasy moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Odpusc. Nawet jako motorower - bo tak go trzeba zakwalifikowac - nie jest wiele wart. Oszczedz jeszcze troche i kup uzywany motocykl o powazniejszej pojemnosci, lepszej cenie odsprzedazy. Z motorowerow "stylizowanych", gdybys sie upieral nie robic prawka, tez znajdziesz cos lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Daj sobie spokój.Poczytaj w jednym z wakacyjnych, chyba lipcowym Świecie Motocykli był test jakiegoś koreansko-chińskiego wynalazku bodajże wektor 250.Nie specjalnie ten pojazd się prezentował od strony technicznej oraz jakościowej i podobnie się prezentuje reszta chińszczyzny.Ale to tylko moje skromne zdanie.Pozbieraj kasę i kup jakiegoś japończyka używanego. Pewnie dłużej nim pojeździsz niż nowym jinchengiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 uważam tak jak koledzy powyżej - chińska 50 -tka to chyba nie jest dobry wybór dla 20-to latka, szybko "osiągi" (sorry za cudzysłów) przestaną wystarczać, do jazdy w grupie innych zbliżonych wiekowo motocyklistów też pewnie się nie nada, bo miażdżąca większoścdosiada maszyn z innego pułapu osiągami, a i do samotnej jazdy w stronę zachodzacego słońca też nie, nie ten gang... Jakość - wg testu który kiedyś był w czasopiśmie SM lub Motocykl, pordzewiał cały po roku i coś tam się non stop luzowało.Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Dołączam sie do tematu, jakie znacie jeszcze "stylizowane" motorowery?? :( Zastanawiałem sie nad Łosiem poniewaz, znam ludzi od tych sprzetów i jakos czesto sie nie psują, praktycznie w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merkantil Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Poznałem niedawno kolesia który kupił Wektora 250 i przez cały sierpień miał go w serwisie na naprawach gwarancyjnych. Posłuchał się żony że nowe nie będzie się psuło.Zostaw Jinchenga, niech nim jeżdżą chińczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 S Y F ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Czytałam opis tego 'czegoś' w którymś z pisemek motocyklowych, nie pamiętam już, w którym. Wnioski: niech nim jeżdżą chińczycy Podczas testów dla gazety, dwa razy się zepsuł...... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Miałem to badziewie!!! nigdy chinola :icon_exclaim: po 2 tysiącach km musiałem kapitalke robić zawory to ma wielkości monety 50gr korbowód ma 3mm grubości, poza tym 1 spaliła się instalacja z kawałkiem motoru, musiałem użyć gaśnicy, złomostwo jakich mało przez 2 lata wypełniłem całą książkę serwisową. zapłaciłem za to 4000tys a sprzedałem za 2000 cud i szczęście że ktoś to kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi