Skocz do zawartości

Jincheng-co o nim sądzicie

remik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Odpusc. Nawet jako motorower - bo tak go trzeba zakwalifikowac - nie jest wiele wart. Oszczedz jeszcze troche i kup uzywany motocykl o powazniejszej pojemnosci, lepszej cenie odsprzedazy. Z motorowerow "stylizowanych", gdybys sie upieral nie robic prawka, tez znajdziesz cos lepszego.

Daj sobie spokój.

Poczytaj w jednym z wakacyjnych, chyba lipcowym Świecie Motocykli był test jakiegoś koreansko-chińskiego wynalazku bodajże wektor 250.

Nie specjalnie ten pojazd się prezentował od strony technicznej oraz jakościowej i podobnie się prezentuje reszta chińszczyzny.

Ale to tylko moje skromne zdanie.

Pozbieraj kasę i kup jakiegoś japończyka używanego. Pewnie dłużej nim pojeździsz niż nowym jinchengiem.

uważam tak jak koledzy powyżej - chińska 50 -tka to chyba nie jest dobry wybór dla 20-to latka, szybko "osiągi" (sorry za cudzysłów) przestaną wystarczać, do jazdy w grupie innych zbliżonych wiekowo motocyklistów też pewnie się nie nada, bo miażdżąca większoścdosiada maszyn z innego pułapu osiągami, a i do samotnej jazdy w stronę zachodzacego słońca też nie, nie ten gang...

Jakość - wg testu który kiedyś był w czasopiśmie SM lub Motocykl, pordzewiał cały po roku i coś tam się non stop luzowało.

Staszek

• 3 lata później...

Miałem to badziewie!!! nigdy chinola :icon_exclaim: po 2 tysiącach km musiałem kapitalke robić zawory to ma wielkości monety 50gr korbowód ma 3mm grubości, poza tym 1 spaliła się instalacja z kawałkiem motoru, musiałem użyć gaśnicy, złomostwo jakich mało przez 2 lata wypełniłem całą książkę serwisową. zapłaciłem za to 4000tys a sprzedałem za 2000 cud i szczęście że ktoś to kupił