Olsen Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 http://www.dizmar.com.pl/Dizmar_Motocyklow...owy_Imprezy.htm Na pewno znaczna część Was już wie, że wzorem lat ubiegłych, msza za poległych motocyklistów w Starej Iwicznej odbędzie się i w tym roku (o godz. 12-tej). Ja zapewne się pojawię. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 pomyśle...... jak pogoda będzie ładna to czemu nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ja wstępnie mam dzień wolny od pracy, więc zapewne się pojawię. Będę kombinowa, żeby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ja pewnie też,Olsen wie dlaczego... :) Mam nadzieję,że w tym roku obędzie się bez szlifów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zdecydowanie wypada się tam pojawić. Uczcić pamięć koleżanek i kolegów oraz podziękować za wyjście obronną ręką z podbramkowych sytuacjii które zapewne spotkały wielu z nas na drodze w tym sezonie. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ja też będę w szczególności, że po mszy całą kawalkadą jedziemy na 16 pod grób Nieznanego Żołnierzagdzie nastąpi zakończenie Rajdu Katyńskiego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Wszystko zależy od pogody.W bezdeszczowy dzień napewno przyjadę.Może by tak spotkać się i do Iwicznej w grupie zajechać :-) :?: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ja pewnie też,Olsen wie dlaczego... :( Mam nadzieję,że w tym roku obędzie się bez szlifów... Zobaczymy... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Zobaczymy... :(Ty Yaco nie kracz.... Właśnie szukam owiewek do VFR-ki i lekko nie jest :? . A na mszę postaram się dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Może jakaś wspólna jazda z okolic Bemowa? Np. 11.15 koło Centrum Bemowo? Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 sorry za odejście od tematu:Zobaczymy... :(czyżbyś Yaco znowu coś planował?? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi