wueska Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 mam scheamta zapłonu program i płytke:P nic tylko poskłądac i poprawić program pod wasze sprzęty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 no to zapodaj jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 mam scheamta zapłonu program i płytke:P nic tylko poskłądac i poprawić program pod wasze sprzętyciekawa propozycja?? a jaki koszt?? szkoda ze mam 2 lewe do elektronikichoc dzisiaj w trasie naprawilem zaplon przy pomocy ............ plastra <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 nie bardzo moge zapodac bo to jest kilka plików:) jak ktochce moge mu wysłać !! Musze znaznaczyć ze zapłon zaprojektował Szymek Trocki, mam tez nadzieje ze nie użyjecie schematu do celów zarobkowych :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 mam scheamta zapłonu program i płytke:P nic tylko poskłądac i poprawić program pod wasze sprzęty :( Poproszę: [email protected] dziwny mail, bo "superunknown" sie nie zmieściło :lol: O cele zarobkowe się nie bój, jesli chodzi o mnie mam tyle czasu że i tak kupię gotowca - chociaz lubię się bawić lutownicą. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Tez chetnie oblookam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Dzięki za schemat! :) Jaki jest orientacyjny koszt wykonania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 około 30-40zł:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Aż nie wierzę :) do tego dojdzie znalezienie speca, ktory wgra program do EPROM itd.... :mrgreen: Tak przy okazji, jak wgrać program do kości? To ma mapę zapłonów? Da się wykonać wersję dla trzech cylindrów? Wiem, dużo pytań ale jestem w tym zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Jak można to ja tę jestem chętny [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 da sie wsyzstko wykonac :) Wymaga to już duzej korekty programu:) Programator najprostszy skąłda sie z kilku sztuk rezystorów:) Z tym ze uprzedam trzeba mieć przynajmniej podstawową wiedze o elektronice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazi Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam !!!Ja również bym prosił o ten schematMoj mail: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 trochę się spóźniłem, ale jest szansa że ktoś prześle mi schemat?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 też byłbym chętny [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daris Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 tez prosze o tą dokumentacje: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi