theNaturat Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 zdjecie nie klamie lol Z zawiasem dostaniesz tez Formy nie pamietam modelu ale chyba najwyzszy, duzo wygodniejsze od Oxtarow, nie latalem w nich ale chodzilem po sklepie no i oczywiscie maja skarpete. Forma Dominator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Co sadzicie na temat tych buciorów? Godne uwagi czy nie? http://moto.allegro.pl/item271860390_buty_...oad_roz_44.html Edytowane 25 Listopada 2007 przez YADT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Co sadzicie na temat tych buciorów? Godne uwagi czy nie? http://moto.allegro.pl/item271860390_buty_...oad_roz_44.html Bardzo fajne buty, w dobrej cenie. Gdyby to był mój rozmiar to bym się nie zastanawiał, taka okazja może się nie trafić. Aczkolwiek poproś gościa o dodatkowe foty by wykluczyć ew większe uszkodzenia. I koniecznie zapytaj czy zapięcia są sprawne, bo w Martinach są one plastikowe. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Nie bierz OXTARów.Koledzy mają i naprawdę szybko się niszczą jak za tą kase...z elementów wizualnych to impregnat(biała farbka)złazi.A druga sprawa to kwestia techniczna.Jest strasznie lipna podeszwa.Kolega ma buty niecałe 2 sezony(a naprawdę rzadko jeździł) i mu się podeszwa rozwarstwiła(wczoraj zobaczył także na świeżo piszę).A poza tym to podeszwa bardzo szybko się wyciera(miejsca podnóżków).Co do zalet to podobno są bardzo komfortowe i świetnie układają sie do stopy(skarpeta).Jakby nie trwałość to buty naprawdę kozackie MOWA O TCX PRO 2. eee tam ja mam oxtary jeden sezon i nie chce sie zmieniać na nic innego, co do tych rewelacji na temat trwalosci to spytaj kolege jak o nie dbał? U mnie podeszwa jest ok, nic nie odpada a uwierzcie mi ze nie maja łatwego życia te buty. Mam tez Alpiny TECH 10 (na sprzedaz jakby co) przekozacki but tez bardzo wygodny tylko troche sztywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekBUZZ Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 a jak sie ma sprawa z dobieraniem numeru ? czy kupuje sie buty na miare czy o numer , lub dwa wieksze? :icon_eek: bo znalazłem buty dla siebie ale sa własne o 2 numery wieksze i nie wiem czy je brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PykuCk Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ja mam mniej wiecej o 3/4 numeru wieksze i dobrze sie jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 a jak sie ma sprawa z dobieraniem numeru ? czy kupuje sie buty na miare czy o numer , lub dwa wieksze? :icon_twisted: bo znalazłem buty dla siebie ale sa własne o 2 numery wieksze i nie wiem czy je brac Weź jedynie poprawke na grubsze skarpetki i troche luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Bardzo fajne buty, w dobrej cenie. Gdyby to był mój rozmiar to bym się nie zastanawiał, taka okazja może się nie trafić. Aczkolwiek poproś gościa o dodatkowe foty by wykluczyć ew większe uszkodzenia. I koniecznie zapytaj czy zapięcia są sprawne, bo w Martinach są one plastikowe. Artur125 jestes na pewno bardziej kompetentny ode mnie więc chyba sie skuszę na te buciory.Tylko nie wiem czy nie będa za małe, ja nosze rozmiar 45(z lekkim luzem), a one sa 44. Napisałem facetowi jaka mają długośc podeszwy. Co sadzicie czy "zmieszcze sie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 A ja sie zdecydowalem na AXO RC6, chyba ze ktos mi zaraz odradzi. Znalazlem je w cenie 770zl, wiec chyba dosc dobra cena. Ktos ma moze jakies doswiadczenie z tymi bucikami ? :notworthy: Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Artur125 jestes na pewno bardziej kompetentny ode mnie więc chyba sie skuszę na te buciory.Tylko nie wiem czy nie będa za małe, ja nosze rozmiar 45(z lekkim luzem), a one sa 44. Napisałem facetowi jaka mają długośc podeszwy. Co sadzicie czy "zmieszcze sie'Nie długość podeszwy jest ważna, tylko długość wkładki!!! Miałem do czynienia z ta marka i muszę przyznać że buty są naprawdę wytrzymałe. Edytowane 25 Listopada 2007 przez Artur_125 Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 No ja widziałem Oxtary wspomnianego Łukasza Kurowskiego po dwóch sezonach zawodów enduro i motocross + treningi. No i nie mam pytań. Pancerne. A do tego nadal bardzo wygodne. Podjąłem już diecezję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Co sadzicie czy "zmieszcze sie"Kupiłem Foxy Trackery o numer większe niż noszę i dalej czuję dyskomfort, że są za małe. Zamówiłem dwa numery większe z tym, że 661-y i zobaczymy. Nie radzę kupować mniejszych z nadzieją, że się rozchodzą. Takiej możliwości raczej nie ma :). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Oj tak. Teraz normalne buty mam 42 i 2/3 w numeracji europejskiej. Oxtary 44 leżą w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 W Formach Terrain, O'neal Element i Oxtar TCx Pro 2 ( takie miałem lub mam) też trzeba brać romziar w górę. Zawsze przy moim rozmiarze 43 biorę 44 bo 43 ledwo wchodzą!! Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Techniacz ja też chorowałem na RC6...i nadal choruję.Jednak decyzja o zmianie moto i każdy grosz odkładam.Zresztą nawet pytałem ludzi na forum coś o tych butach ale nikt nic nie powiedział.Ale jakbym miał do 800zł coś kupić to tylko te AXO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi