kwas Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Witam, byłem dzisiaj na oldtimerbazar we Wrocławiu, spacerowałem, szukałem jakiegoś fajnego motorka do kupienia(ale nie znalazłem) i natknęłem sie na yamahe wr450F która była zarejestrowana na MOTOROWER!!!, powiedzcie mi czy takie coś jest w ogóle możliwe i co może sie stać kiedy policja zainteresuje sie takim nietypowym "motorowerem" i bedzie chciała sprawdzić jego prawdziwą pojemność itd i co zrobią kiedy dojdą do tego ze to nie motorower tylko wałek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No to jest tak jak DT 80 zarejstrowana na 50 tylko większa różnica :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 To w takim razie może sobie kupie honde cbr 1000rr i zarejestruje na motorower co? :mrgreen: ;) albo cr 500 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 oni sami nei sprawdza tylko cie skieruja na badanie techniczne a tak dokladniej to trudno powiedziec mopga cie tylko skierowac jedni scholowac zalezy ale to jest jakis powazniejszy walek nie sadze ze ktos by wprowadzil taka zmiane w dowoadzie 80/50 to zupelnie inna sprawa a swoja droga to ile chcieli za ta wr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 chyba 15tys. wygladała jak z salonu, rocznik 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Hmmm ja mam taki papierek który podbija mechanik i praktycznie kazdy motor zarejestruje na motorower. Ze 125 nie było problemu 80 juz pare zarejestrowałem ale nie probowalem rejestrowac cos wiecej niz 125 wiec niewiem ale mozna sprobowac. A pozatym to polska wiec wszystko możliwe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 chyba cos zmyslasz :] 15 000 - 2004 <lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Na motorze nie było ceny ale tak mowił koleś który gadał z włascicielem, wiec nie zmyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 wystarczy mieć znajomego w stacji kontroli pojazdów i zanosisz mu tylko dowód do podbicia, dajesz 100-150zł (w zaleznosci czy to dobry znajomy) i masz z głowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Albo koleś Cie bajerowal badz WR byla kradziona i miala przebijane numery ... To sie wierzyć nie chce że 15tys za 04rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Napewno jest jakiś hak,śmierdzi i to bardzo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Ja nie wiem, tak mi powiedzial koleś i juz, byc może ściemniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 He he he... dzieciak 13-letni na WR450F. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 wystarczy mieć znajomego w stacji kontroli pojazdów i zanosisz mu tylko dowód do podbicia, dajesz 100-150zł (w zaleznosci czy to dobry znajomy) i masz z głowyno, tylko że szybko by wyszło że to nie motorower a wtedy znajomy ze stacji straci uprawnienie i pewnie pociagna go do odpowiedzialnosci karnej za 450-ke zarejestrowaną na motorower :D ktos musiał miec niezle we łbie nasrane, żeby zrobic TAKI przekręt ;) ja w wieku nawet 17 lat wolałbym jezdzic bez prawka na normalnie zarejestrowanej 450-ce niż na moto z zarej. na motorower o takiej pojemnosci Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Czemu, kupiłeś motorower i o niczym nie wiesz, najwyżej by ci przerejestrowali ale nie na tobie spoczywa odpowiedzialność karna za takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi