miro_N Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dojechałem wcześniej, niż piszę ;) pogoda super do końca, zatrzymałem się tylko raz (po paliwko), to i cztery litery ścierpły co nieco :-) , ale co tam - Dobry wieczór wszystkim!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: (Maciek, ja nie wiem, jak mnie to minęło na MRU :oops: :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 my też dojechaliśmy bez problemu tylko Marlew znów narzekał że 160km/h to okropnie wolno :oops: dzięki organizatorom za super imprezkę ;) Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Wrzuciłem trochę fotek, zapraszam do oglądania :mrgreen: http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pe...php?user_id=752 EDIT: poprawiłem linka :oops: :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dojechalem. Fajnie bylo zobaczyc wasze papy. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No ja jeszcze raz melduję się.Dzięki za wspaniałą imprezę Na powrocie złapał mie jakiś dziwny deszcz ale tylko przez 3-5km potem już do Lublina bez problemu oczywiście przerwa na kawkę i paliwo tez była Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 no to ja was zaskocze i powiem ze... dojechałem cały i zdorwy na swoim własnym motocyklu :-). w drodze do borek zagotowałem silniki i tłoki spuchły zatrzymując silnik :-). wtdey nadjechała grupa siedlecko-warszawska (dziękuje im jeszcze raz za pomoc, podtrzymywanie na duchu, pomoc w odpalaniu na pych :!: ), i razem doturlaliśmy sie do borek 80kmh. w drodze powrotnej lekko przegrzałem silnik (straszne korki trafiliśmy), ale nie było większych wpadek :-). ze zlotu chyba najbardzoej podobało mi sie podróżowanie do borek, a potem do domu :-). ruski to świetne sprzety :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 I my dotarlismy , napewno bedziemy w przyszłym roku (to chyba wystarczy za nasza opinie o zlocie), żałuje tylko , ze mimo usilnych strań tak mało Was zapamiętałem , ale w tym wieku to już chyba początek sklerozy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 data7 & kasia dotarli ;) wszystko fajnie , ale powrot z taka ekipa to naprawde super zabawa:):D:) dzieki wszystkim za wyrozumialosc przy naprawianiu linki sprzegla:> dala rade :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roch Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Mnie nie znacie ale jezeli widzieliscie dwoch kolesi w malym namiociku z DR 650 RSE Niebieska przy przyczepach to my:] tez dotarlismyz kumplem i mam nadzieje ze w przyszlym roku sie przylaczymy...Troche sie wstydzilismy:) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzaka Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 widzielismy:) data7 i KML nawet chcieli was w teren wyciagnac :twisted: :twisted: :twisted: ale w koncu nie jechali tego dnia. data7 mowi, ze milo bylo poznac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Czolem! Ja i MarianKa dojechalismy calo. 190km/h na autostradce sie pokazalo :flesje:. Cebulka spisala sie genialnie ;).Czekam na fotki :D. Browarny tyz dojechal, a Draco Fisher odlaczyl sie od nas, jadac do dziewczyny :P. Wiec nie wiem co z nim.Zomb dlugo tez jechal z nami, a potem odbil na Tychy. Jesli starczylo mu fuelu, to raczej dojechal :P. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 data7, również uważam ze nasza ekipa była zawodowa :-) następne borki również lecimy razem ;-). dobrze ze linka zdała egzamin. a pan embe, sałata, greedo, KML i Myszka? dojechali spokojnie?zbyhu: seven fifty wygląda pięknie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No tak - widże , że Doktor był szybszy ale miał 30 km mniej ( ;) ). Melduję, że wyjątkowo długo nam się jechało ale miło i bez deszczu. Cali i zdrowi - Kaśka i Prot.P. S. Chcemy jeszcze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Rysiek - dotarlNadiq i DeTe rowniez Milo bylo Was wszystkich poznac.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 wyjątkowo długo nam się jechało ale miło Mogę powiedzieć to samo. Typowo cruiserowe tępo, wracałem sam, podziwiając krajobraz i czerpiąc jak tylko się da radość z jazdy. Jak na Harleyu, w końcu jechałem prawie V-Rodem ;) 8) . Pozdro, Pawel P.S. Chwilami się odkręciło 180, co by sobie dodać adrenaliny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi