Enduras Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 "Na koło" wysłałem ci juz PW co i jak , DRka jest do wziecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Ta dr250 to niezłe rozwiązanie :icon_mrgreen: Cenowo to wychodzi około 5500zl za zarejestrowane moto z 95r. Stan jak nowka bo servisowany u autoryzowanego dealera/mechanika.Jak cos bede wiedzial to napisze.Ewentualnie czekam na Wasze opinie potencjalnych znawców i posiadaczy :evil:pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ta dr250 to niezłe rozwiązanie :) Cenowo to wychodzi około 5500zl za zarejestrowane moto z 95r. Stan jak nowka bo servisowany u autoryzowanego dealera/mechanika.Jak cos bede wiedzial to napisze.Ewentualnie czekam na Wasze opinie potencjalnych znawców i posiadaczy :)pozdrawiam ;-)Ja DR 250 bym nigdy nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja podobnie jak strzalek :banghead: Mimo wszystko to bedzie pewnie wieczny motor ale malo frajdy :/ Mocy malutko itp. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja DR 250 bym nigdy nie kupił. Rozwiń to co napisałeś!Jeździłeś na takim moto?Masz jakies doswiadczenie z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Rozwiń to co napisałeś!Jeździłeś na takim moto?Masz jakies doswiadczenie z tym modelem?Znajomy był kiedyś odlądać bo dobra cana była. Jak wrócił powiedział, że różnica w mocy miedzy 350 jest spora. Pozatym model mało spotykany, ciekawe jak będzie z częściami. Oczywiście motocykla nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Sorki ze tak tutaj sie wetkne z tym ale znajomym zwedzono motocykle. Nizej podaje info: YAMAHA XT 500 rok 1985 nr rej.ZS 4059 nr ramy 1U6202037 nr silnika taki sam jak na ramiezdjecie http://www.bikepics.com/pictures/718271/ SUZUKI DR 350 nr rej. ZS 3772, takie żółto białe coś na kostkach:zdjęcie http://www.bikepics.com/pictures/603815/ Skradzione w Szczecinie Za wszelkie info z gory dziekuje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dla fanow DRy polecam wejsc na www.bikepics.com DR 650 no i na dodatek Polak jako rider :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dla fanow DRy polecam wejsc na www.bikepics.comDR 650 no i na dodatek Polak jako rider Miałem okazje być przytych ewolucjach, może i ja to zdjęcie robiłem :icon_exclaim:. Bylismy na wyprawie wzdłuż wsiły. To kumpel Rafał na DR 650 RE. DR to prawdziwa orka. Wiecej zdjęc na priv :biggrin:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 No to lepiej wrzucic na www.imageshack.us i dac do brudnych fotek, albo na bikepics wrzucic wiecej :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Tak w kwestii DR 250 ...to ja bym go nie kupil , ale DRZ 250 (dostepny w USA rzeczywisty nastepca DR 350) to chyba bym sie skusil. Mocny, bez chlodnic, z elektrycznym rozrusznikiem i kopniakiem , ponad 25 KM .... wszyscy chwala. Takie 250 zadzwiająco dzielnie radzą sobie w górach ... No , ale coż ..może kiedyś się uda zaprosić DRZ 250 do mojego garażu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 gdzie szukać tych zdjęć na www.bikepics.com Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam DR 350S z 1993r. Motorek super. Silnik chodzi, cicho, równo, bez rzadnych stuków, puków itp. nie dymi, ładnie sie wkręca na obroty. Jakieś 1tys. km temu po regulacjach. Zauważyłem tylko jeden dziwny objaw, najbardziej słyszalny po ostrym rozgrzaniu silnika. Najwyraźniej słychać przy schodzeniu z obrotów. Roznosi się dziwny szum, który maleje wraz ze spadkiem obrotów. Dzwięk jest podobny do wywalonego łożyska w kole. O co może biegać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 WITAM!!Mam pytanie: po co w rolgazie w DRce jest druga linka do 'odbijania' gazu?? Przeciez to koleczko w gazniku samo powraca i nie potrzebuje tej linki :/ Macie jakies pomysly?? Interesuje mnie to bo musze zmienic linke od gazu bo mi pekla i mysle ze potrzebna mi jest tylko jedna :icon_biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Szukam gażnika mikuni TM33 (płaski z pompką) od SUZUKI DR 350 (wersja bez homologacji podobno taki miała). W razie czego proszę o kontakt: [email protected] albo na PW Może ma ktoś pomysł gdzie można go dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi