Seba350 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Wg mnie 110 ale sie okaze jak zamowiony naped przyjdzie do mnie - tez mam takie zebatki :wink: CześćPewnie, że można :lalag: Nieskromnie się pochwalę:http://suzuki.dr.350.in.action.patrz.pl/ Gajep Mam jeszcze pytanie techniczne, a mianowicie: ile ogniw powinien mieć łańcuch, kiedy z przodu mam 14 a z tyłu 48 zębów? GajepGajep,co masz za owiewke z lampa ,bo ladnie wyglada porownujac do seryjnej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 polisport prawdopodobnie mam taka w ttr http://img295.imageshack.us/img295/663/img2249fl1.jpg Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ja na Dr skacze z mostu zamiast zjezdzac po schodach ladnych pare metyrow :crossy: A pozniej żona na mnie krzyczy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 :) Wg mnie 110 ale sie okaze jak zamowiony naped przyjdzie do mnie - tez mam takie zebatki :icon_biggrin:Gajep,co masz za owiewke z lampa ,bo ladnie wyglada porownujac do seryjnej :banghead: Co do owiewki to nie wiem? :icon_biggrin: Zmieniłem właśnie konfiguracjeę zembatek z 13/43 na 14/48. Zastanawiam się jaka będzie różnica?Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Może ktoś z zagorzałych fanów będzie w stanie mi pomóc w nabyciu kartera, wałka zdawczego skrzyni i "blaszki" widocznej na pierwszym zdjęciu. [....cut....] Cześć, Ja mam całego DR 350 na części, silnik sprzedaje też na części, więc mam kartery (wygladaja na całe , ale na pewno zanim CI wyśle to je rozłożę do końca , tak żebyś mogłbyć pewien, że są całe. Skrzynie też mam, więc NO PROBLEM. Myślę , ze co do ceny się dogadamy. Oczywiście jakby ktoś inny czegoś potrzebował to zapraszam : [email protected] , albo GG:9385762 PozdrawiamArtur Edytowane 12 Marca 2007 przez Gadimex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Poszukuję dr'ki 350 rocznik od 93'.Mam na ten cel około 5500 zł :icon_exclaim: Jeżeli ktoś może mi polecić jakieś moto i jest pewny, że to nie mina, to prosiłbym o kontakt ze mną :wink: .Jestem zdecydowany na zakup, więc jak wszystko będzie ok to wsiadam w samochód i jestem następnego dnia z kasą. :cool: Ale jeżeli ktoś mi opchnie minę :evil: to mu tak obsmaruję dupę na forum, że mu będzie wstyd kompa odpalać :icon_mrgreen: pozdrawiam :flesje: Witam Poszukuję dr'ki 350 rocznik od 93'.Mam na ten cel około 5500 zł :icon_mrgreen: Jeżeli ktoś może mi polecić jakieś moto i jest pewny, że to nie mina, to prosiłbym o kontakt ze mną :crossy: .Jestem zdecydowany na zakup, więc jak wszystko będzie ok to wsiadam w samochód i jestem następnego dnia z kasą. :cool: Ale jeżeli ktoś mi opchnie minę :evil: to mu tak obsmaruję dupę na forum, że mu będzie wstyd kompa odpalać :icon_mrgreen: pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 wiesz lit po takim opisie watpie aby ktos ci cos doradzał. :( ja sprzedawałem dr i byłem pewien ze jest ok tylko do wymiany rozrzad...klient który przyjechał ogladnac tez tak stwierdził i zakupił.a pózniej okazało sie ze jest pekniety wałek,łancuszek i głowica :banghead: tez obsmarowal mnie na forum lecz sam stwierdził ze faktycznie nic nie wskazywało na taka mine.jezeli masz 5500 to rocznik 91-93 wiec na enduro 16 letnie nikt nie da gwarancji,ja zakupiłem teraz 2 letnia wr250 a o gwarancji nie było mowy a co dopiero motor 16 lat,kto ci zapewni ze jest igła :banghead: :cool: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 wiesz lit po takim opisie watpie aby ktos ci cos doradzał. :( ja sprzedawałem dr i byłem pewien ze jest ok tylko do wymiany rozrzad...klient który przyjechał ogladnac tez tak stwierdził i zakupił.a pózniej okazało sie ze jest pekniety wałek,łancuszek i głowica :banghead: tez obsmarowal mnie na forum lecz sam stwierdził ze faktycznie nic nie wskazywało na taka mine.jezeli masz 5500 to rocznik 91-93 wiec na enduro 16 letnie nikt nie da gwarancji,ja zakupiłem teraz 2 letnia wr250 a o gwarancji nie było mowy a co dopiero motor 16 lat,kto ci zapewni ze jest igła :banghead: :cool: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam was po mojej przerwie. Wracam z dobra nowiną!!!! Dzis sprzedałem Yamahe DT i wczoraj byłem w Złotowie oglądać DR 350 i dzis już jestem jej właścicielem. Normalnie nie moge sam uwierzyć. Stoi w garażu Dr 350!!!! Szok!! Jak dla mnie:P. NAprawde sprzet jest zajebisty. Jak bede miałe neta to dam foty, bo narazie mam awarie i jestem dorywczo na Dial-up. Pozdrawiam wszystkich Dr-owców i nie tylko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam was po mojej przerwie. Wracam z dobra nowiną!!!! Dzis sprzedałem Yamahe DT i wczoraj byłem w Złotowie oglądać DR 350 i dzis już jestem jej właścicielem. Normalnie nie moge sam uwierzyć. Stoi w garażu Dr 350!!!! Szok!! Jak dla mnie:P. NAprawde sprzet jest zajebisty. Jak bede miałe neta to dam foty, bo narazie mam awarie i jestem dorywczo na Dial-up. Pozdrawiam wszystkich Dr-owców i nie tylko!!!! Hehe,dobry sprzet,wlasnie z kumplem rozmawialem jak byl w drodze do Ciebie z Dr'ka :)Tylko poratuj szybko ten wydech,bo szkoda,zeby go ruda do konca zrzarla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam was po mojej przerwie. Wracam z dobra nowiną!!!! Dzis sprzedałem Yamahe DT i wczoraj byłem w Złotowie oglądać DR 350 i dzis już jestem jej właścicielem. Normalnie nie moge sam uwierzyć. Stoi w garażu Dr 350!!!! Szok!! Jak dla mnie:P. NAprawde sprzet jest zajebisty. Jak bede miałe neta to dam foty, bo narazie mam awarie i jestem dorywczo na Dial-up. Pozdrawiam wszystkich Dr-owców i nie tylko!!!!Ta wersja i ten rok co moja :biggrin: Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 eeee..... ja nie mówię, że chcę 16-letniej igiełki z przebiegiem 100km, nie śmiganą po lesie, od dziadziusia jeżdżącego nią tylko do sklepu, asfaltem.... ;) nie chcę czegoś co jest zakatowane prawie na śmierć, leje z każdego otworu i nadaje się tylko na złom, a w opisie jest napisane, że stan igła, bo nie mam czasu ani kasy aby jechać przez pół Polski (albo i więcej) i nie wysiadając z samochodu stwierdzić, że to ewidentna mina. :) wiadomo, że nie chcę gwarancji na leciwy motocykl, chcę sprzęta , który ktoś szanował i chce go sprzedać komuś kto będzie nadal to robił. po wyliczeniach, wyrzeczeniach mam około 6000 zł :clap: pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 moj na jesien do sprzedania :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 hehehe.... :> potrzebuję już motocykla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 witam czy ktoś może spotkał się z tym oto moto i może mi coś wiecej o nim powiedzieć?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=175025750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi