Magik8888 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Pewnie z aluminium które zostało anodowane na złoto..... Mój kolega oddał felgi od YZ i zrobili mu na czarno. To nie jest duży wydatek, zapłacił chyba 30zł za sztuke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nysiel Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Obiło mi się o uszy że jak sie zmieni wydech to trzeba i gaźnik przestroić bo ponoć można silnik zatrzeć, czy to prawda? Prawda Czy mógłbyś Strzałek rozwinąć bardziej ten temat, bo jestem zainteresowany wymianą wydechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Pewnie z aluminium które zostało anodowane na złoto..... ...no to jasne;chodzi o felgi czy lagi;te ostatnie wyglądają dziwacznie przy innych "normalnych" dr'ach. Chodziło mi o silikon w sprayu albo plak...silikon w sprayu kojarzy mi się raczej z uszczelnianiem a nie nabłyszczaniem...Może mi to ktoś wyjaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 http://cgi.ebay.de/SUZUKI-DR-350-VIELE-ERS...1QQcmdZViewItemnie znam zbytnio niemieckiego wiec treści nie rozszyfruje, ale z wierzchu wyglada ładnie, papiery są, cena pod koniec aukcji dojdzie góra do 1000euro, uwazam ze oferta całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Powiem szczerze sam chciałbym takiego!!!! Z tego co zrozumiałem(najważniejsze):nowy lakier-rama+bakremont silnika-nowytłok, cylinder zawory, Prawdopodobnie zmieniony wydech .Dodaje sportowe pierdoły jak na ostatnim obrazku. Jak dla mnie dojdzie do 1500 albo więcej. '93, 45 tys po remoncie, całkiem rewela jak na nasz rynek. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Z tego linku co podał Wazzabii Wynika że najlżejsza DR ma 113kg (wersja terenowa jak mi się wydaj) a uliczna ma 130 :) Da rade tą uliczną odchudzić do 113kg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Z tego linku co podał Wazzabii Wynika że najlżejsza DR ma 113kg (wersja terenowa jak mi się wydaj) a uliczna ma 130 To jest waga w stanie suchym. Moja sucha ważyla 124 a gotowa do jazdy 136. Da rade tą uliczną odchudzić do 113kg ???Teoretycznie tak, ale wersja terenowa ma plastikowy czyli lzejszy bak i kilka innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 a kto slyszal o tuningu 350 na 440 na forum suzuki dr pare osob wspominalo o takim zabiegu Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Na polskim rynku to chyba żadko ktoś sprzedaje terenową wersje....:) Duży koszt jest tego plastikowego baku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Widziałem taki na ebaju za 200 eur...a to nie był koniec aukcji. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Pogieło ich z tymi cenami ..... Czy zwykłe zawieszenie dobija na jakichś skokach większych?? Takich ze 2m wysokich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Na polskim rynku to chyba żadko ktoś sprzedaje terenową wersje.... wersja terenowa to jest zwykla DR 350? bo jak widze to gdy pojawia sie juz wersja S/SE/SH/SHC to sa duzo ciezsze? czyli po prostu czysta DR 350, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 wersja terenowa to jest zwykla DR 350? bo jak widze to gdy pojawia sie juz wersja S/SE/SH/SHC to sa duzo ciezsze? czyli po prostu czysta DR 350, tak?Bez 2 zdań :) . DR 350 ma mniej restrykcyjny tłumik,ale nie przelotowy !!! i nie akcesoryjny. Po założeniu jakiegoś CDR'a czy Yoshi podejrzewam,ze pod 40 hp dobje. W zasadzie smo wyjecie gumy z airboxu daje 1 km 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Bez 2 zdań Very Happy . DR 350 ma mniej restrykcyjny tłumik,ale nie przelotowy !!! i nie akcesoryjny. Po założeniu jakiegoś CDR'a czy Yoshi podejrzewam,ze pod 40 hp dobje. W zasadzie smo wyjecie gumy z airboxu daje 1 km CoolPozdrawiamJa miałem wydech sebringa, wyjętą gume z filtra, odpowietrzenie skrzyni puszczone w dół a nie do filtra, do tego większa dysze i zaostrzona iglice od dołu. Efekt był sporo odczuwalny szczególnie na wysokich obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja miałem wydech sebringa, wyjętą gume z filtra, odpowietrzenie skrzyni puszczone w dół a nie do filtra, do tego większa dysze i zaostrzona iglice od dołu. Efekt był sporo odczuwalny szczególnie na wysokich obrotach.ja mam tłumik FMF, zdjetą gume, odpowietrzona skrzynie i calkowicie zmieniony gaźnik, dodatkowo wszytko co bylo zbedne jest wywalone tzn. swiatla(no moze niemiec troche przeadzil z tym przednim :) ale teraz juz jest) zegary, akumulator, podnozki pasazera, wzmocnienia tylnego blotnika, takze teraz hard enduro pelna geba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi