kwas Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Dzwoniłem juz do gościa, mowi ze musi byc jakiś kuty tłok który kosztuje 600zl bo zwykły nie wytrzymuje czy jakoś tak, motor ma hamulce bębnowe, chłodzony powietrzem, dziwna sprawa, rocznk 1991 i hamulce bebnowe, coś mi sie wydaje ze nie kupie tego, szkoda kasy, tak jak mowicie, potem bede miał problemy z dostaniem części lub ze zdrowiem :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 daj mi zdjecie tego albo link do aukcji bo to jest moze ta wr 400 ktora od ponad roku stoi na allegro :P EDIT:znalazlem http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62525012człowieku odpus sobie :P za 2100 masz dt. ponizej 2000 mates ma dt na sprzedaz a eleganckim stanie wsiadac i jechac a tu silnik zlozyc a gdzie uszczelki (na setke ponad 200 zl za komplet) a napewno wyniknie jeszcze wiele innych rzeczy ;) + malowanie zrob jak chcesz ale w taki wynalazek to bym sie nie pakowal na twoim miejscu widzisz ze koles sam chce mniejszego bo na tym napewno nie potrafi jezdzic (nie radzi sobie z moca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 to nie jest wr, zobacz:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62525012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Dzwoniłem juz do gościa, mowi ze musi byc jakiś kuty tłok który kosztuje 600zl bo zwykły nie wytrzymuje czy jakoś tak, motor ma hamulce bębnowe, chłodzony powietrzem, dziwna sprawa, rocznk 1991 i hamulce bebnowe, coś mi sie wydaje ze nie kupie tego, szkoda kasy, tak jak mowicie, potem bede miał problemy z dostaniem części lub ze zdrowiem Fajny wałek. Obstawiam rocznik maxymalnie 1984 czyli jakichkolwiek czesci brak!!! to nie jest wr, zobacz: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62525012 I to jest okazja?? Ja bym za to 500zł nie dał!! Przeciez to maszyna chyba z czasow sredniowiecza pozatym widac ze poprzednim wlascicielem byl jakis straszny leszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 dokladnie :P to juz nawet DT mialy tarcze w tym roku a co dopiero full cross :P znajomego crka z roku 8 cos miala tarcze z przodu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 chyba 1981 a nie 1991 hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 rok maks 86 http://www.bikepics.com/pictures/301894/ od 87 byly z tarcza :P i jest to 490 a nie 500 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 za 2100 masz dt Jak mniemam chodzi Ci o DT80. Swoją drogą DT80 po ETZ to chyba troszkę za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 najbardziej to ja bym chciał jakies porządne enduro, bardzo podoba mi sie honda xl600r, ale nie mam na tyle kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Może napisz ile masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 na chwile obecną 2000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Kupiłbyś taką CR 500 i to by była skarbonka bez dna (jak to napisał Strzałek..pzdr) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Mam dla Ciebie taką rade. Upoluj na allegro kogoś kto sprzedaje np. YZ, CR, SX, KX, RM czy innego potwora 125 lub 250 i umów sie na jazde próbną. Zobaczysz co potrafią takie maszynki. Full 125 jest raz mocniejszy i znacznie lżejszy od MZ więc to jest idealny wybór!!! KOLEŚ CZY TY CHCESZ SKOŃCZYĆ NA WÓZKU??? Jeśli tak to kup sobie tą 500... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Moze dozbieram jeszcze troche kasy i wybiore sie do niemiec po jakies konkretne enduro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 KOLEŚ CZY TY CHCESZ SKOŃCZYĆ NA WÓZKU??? Ten już odrazu o wózku mówi.To po co ktoś to wyprodukował.Chyba cross jest dla ludzi co nie...sory zapomniałem dodać dla ludzi z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi