aLLy Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 eee juz od roku wiedzialem o veyronie ... :-D jestem dumny z volkswagena :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 nie lubie mercedesa... ale maybach exelero jest bardziej ROX od jakiegoś golfa z włoskim znaczkiem...ops chcialem powiedziec Bugatti :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 MV Agusta F4 Tamburini bierze go na odejscie ;) :P A co do aut do i tak chce SL 65AMG :mrgreen: ... ...gdzybym nie mógł miec mojego wysnionego mercedesa beki najlepiej 240D :-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 a mi sie podoba koenigsegg. serio... http://www.fast-autos.net/koenigsegg/koeni...nigseggccr.html ładna linia nadwozia zawieszenie full ohlins, mozna zdjąc dach i schować do go bagażnika... sami zobaczcie linka. może niekoniecznie pomarańczowy, ale uniwersalna czerń... vmax prawie 400km/h. ale on i tak najlepiej nadaje sie do powolnej jazdy przez miasto, coby kazdy zdążył się przyjrzeć i zdążyć zacząć mi zazdrościc :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 MV Agusta F4 Tamburini bierze go na odejscie :) ;) Do 130-160km/h, potem może sobie wąchać spaliny. Już nieraz takie porównania były robione i sportowy samochód wykosi sportowe moto zarówno na długiej prostej jak i na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 I na zakretach tez.Co 4 kola to nie 2. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 No chyba że będzie dużo, ciasnych zakrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 dobra a ma ktoś zdjęcia tego bugatti?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb10 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 heh. niezle gna ale na naszych drogach ??? to smieszne:PP a macie fotke tej bryczki? [ Dopisane: 02-09-2005, 17:29 ]http://www.diecastmuscle.com/store/Makes/B...Bugatti/AA70901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 co jak co ale 1001 koni brzmi zachęcająco... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Panowie, panowie :P Mój nick to właśnie dlatego że niedługo będę posiadaczem takiego cacuszka :P ;) ;) :mrgreen: Trzeba czymś po bułki jeździć kurde :roll: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 A mi się najbardziej podobają autka które się nie psują i do tego są oszczędne i nikt nie chce ich kraść kto zna taki model?? (ja już taki mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Najlepszy na świecie jest samochód służbowyw zupelnosci sie z tym zgadzam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi