filipr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 No no. Niezła ta stronka. Co prawda część materiałów po czesku, ale i tak co nieco można znaleźć.Dzięki him749 Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Siemka z Kielc oto mój nowy nabytek po przesiadce z DUCATI 696 i jestem mega zadowolony :biggrin: tylko pogody jak na razie brak do jazdy, pozdrowionko dla wszystkich forumowiczów.Sprzęcik pierwsza klasa! Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieRcik Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Koledzy wie ktoś z Was czy jest różnica w przedniej szybie w Sprincic ST dla rocznika 2004 a tymi przed liftem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmacz Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jestem świeżo po sprowadzeniu daytony 955i z 99 roku, zobaczymy - jak na razie do ogarnięcia wizualno - technicznego, gdzieniegdzie drobne pęknięcia, regulacje itp, ważne że oryginał niegrzebany i wydaje się nie zmęczonym egzemplarzem, - na żywo motocykl sprawia wrażenie bardziej masywnego niż na fotkach, niezła jakość wykonania - dość ciekawa stylistyka jak na sportowy motocykl, powiem więcej po zarejestrowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A to ja też się pochwalę, od tygodnia staram się ogarnąć potężną moc Bonnevilla T-100 z 2012 roku :) Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Fiu fiu piękny i rzadki klasyk . Jeśli możesz wrzuć kilka fotek :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rb87 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam wszystkich :) nareszcie znalazlem w sieci jakies polskie forum na ktorym pod nazwa Triumph cos sie dzieje...:) Pomykam na Triumphie Adventurer stylizowanym na cafe racera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wklej zdjecie, pochwal sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rb87 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 a tak to wyglada:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A przypadkiem w ostatnią niedzielę nie lecieliście we trzech do autostrady A2 w okolicach Grodziska Mazowieckiego? Bo coś podobnego mijałem zjeżdżając z autostrady. Jechałem z pasażerem - czarny Bonneville z szybą i sakwami. Pamiętam, że mignął mi czerwony zbiornik z logo Triumpha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rb87 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eismann Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Piękny ten Adventurer. Gratulacje. Śmigasz nim z plecaczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rb87 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Raczej sam po tym sezonie planuje jednak cos wystrugac z zywicy zeby zakryc siedzenie pasazera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Niestety nie... No trudno... :biggrin: To w takim razie musiał być ktoś inny. W każdym razie sprzęt zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiniuFF Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 O rzesz! ale pięknota! Cytuj --->Suzuki SV 650-->Yamaha FZ1s--Triumph Speed Triple 1050 --> Yamaha MT 09http://www.trasser.pl/ aplikacja mobilna http://szkoleniemotocyklowe.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi