Ario Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ponadto był przekonany, że marka jest nowa bo on zna Suzuki, Kawasaki, Hondy i inne takie Hyosungi, ale o takim nie słyszał Triumph to najstarszy z producentów motocykli (przynajmniej tych większych). w 2011 tylko T i Ducati miały wzrosty sprzedaży, to coś mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Zaraz tam najstarszy, raczej reaktywowany i jedzie na znanej nazwie(w 83r. triumph zbankrutował) co nie zmienia faktu że robi fajne motorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 W motocyklach bardziej niż w samochodach ważny jest klimat sprzęta ,który ma odpowiadać właścicielowi.A Triumph jak dla mnie ma idealny. No i jak napisał Ksylo to poczucie elitarności a nawet ekscentryczności... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dopisuje sie do listy ze Speed'im 2011 ABS. Ujezdzam od maja i banan nie schodzi... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Gratuluję Speeda !Sam się jemu przyglądam ,bo jest to fajny sprzęcik na codzień .Mógłby stanąć w garażu obok mojego GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 a mi sie marzy cos na wypady we 2, na urlop do Chorwacji czy w gory (jakis dl650 czy cos podobnego, nie ciezkiego)Speedy na wypady we 2 sie niezbyt nadaje choc dokupilem ekstra uchwyt dla pasazera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 To też przydałyby Ci się dwa sprzęty ha,ha! Mój Sprint GT na dalsze podróże nadaje się jak najbardziej ,jest dosyć pakowny ,a jazda z plecaczkiem to żaden problem -kanapa jest duża i wygodna. W kwestii masy też nie najgorzej ,w porównaniu z Goldasem czy choćby z ST 1300 nie jest dużym motocyklem.Silnika nie mszę Ci opisywać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPRINTGT2010 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 SPRINT GT RULES! :)Gwarantuję Ci, że na Triple'u się umęczysz - i dodatkowo Twój "plecaczek" - nie wykorzystasz jego potencjału bez owiewek. W tym roku byłem z kumplem na tygodniowym wypadzie nad naszym Bałtykiem, który ma Horneta (bez owiewki) i jak wpadliśmy na autostradę to go zgubiłem jak założyłem 1,60PLN :)- wszystko na co było go stać to 1,30PLN:) - kask wbijał mu się w twarz:). Oczywiście na dalsze wypady jak najbardzej GTek , tylko przyklasnę jak klakier Liderowi - na autostradzie można "poszaleć" tylko trzeba się schować za owiewkę:) i od "plecaczka" wymagana jest odpowiednia koncentracja :). Pojemność trzech kufrów wynosi ok 120l - ich obsługa jest bajecznie prosta ( zakładanie, otwieranie). W tym roku sprawdzałem go na polskich drogach (góry , morze, mazury). W następnym sezonie w planie są: Chorwacja lub Nordkapp w Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ja przymierzam się do Norwegii ,mam tam kupla z moto ,który chętnie się przyłączy do wypadu na Nordkapp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPRINTGT2010 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Co prwada do następnego sezonu jeszcze daleko, ale można się skomunikować na priva jak temat będzie nabierał rumieńców (Nordkapp):) -jeśli będzie nam to odpowiadało, to można ruszyć peletonem z PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jak najbardziej ! Jak to się mówi "w kupie siła i kupy nikt nie ruszy "he,he ! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 W koncu jakies zdj zrobilem :) https://picasaweb.go...564977545510818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYS Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Witam moze i ja się pochwale posiadam sprinta st 1050 z 2009r od 3 lat zakupiłem jak miał przejechane 4500 km dziś ma 42000km i wszystko moje sprzęt kupiony w polsce pierwsz właściciel zakiczył szlifa i sie wystraszył , u mnie lata bezawaryjnie sprzęt super uniwersalny i tak jak napisał VLAD vfr- tylko troche poprawiona i z mocniejszym silnikiem, a włsciwie to właśnie po rozmowie z VLADEM sprzęt zakupiłema tak zapraszam na troche ciche ale forum uzytkowników triumphahttp://www.sprint.fora.pl/jak będziemmy więcej pisać to będzie weselej Edytowane 18 Września 2012 przez ODYS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie wiem,czy we wszystkich ,ale w tygrysach na lewej manetce jest zaślepka,gdzie można podłączyć się pod wyświetlacze i jednym palcem zmieniac sobie ustawienia itp :) Czy ktoś to przerabiał,jeśli tak,to co trzeba zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyf Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Nie wiem,czy we wszystkich ,ale w tygrysach na lewej manetce jest zaślepka,gdzie można podłączyć się pod wyświetlacze i jednym palcem zmieniac sobie ustawienia itp :) Czy ktoś to przerabiał,jeśli tak,to co trzeba zakupić? Nie słyszałem o gotowych zestawach do przeniesienia sterowania komputerem na kierownice ale w necie są filmy instruktażowe jak można to zrobić samemu, np. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi