dyziowg Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ze mna od Grudnia, na drodze od poczatku Marca.Niestety zrobilem tylko 200km, poki co to pozytywnie... Stardard, oprocz alarmu, szyby i gmoli, raczej nie predko sie cos zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No ładna, ładna. 675 pięknie się wkręca na obroty :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Silnik jest wspanialy, moc, moment, dzwiek... a ja myslalem, ze zewsze bede v2 jezdzil :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regis70 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 mój budżet nie powala i pozwala mi kupić sprzęt z jakimiś 30 tysiami na liczniku. nie przesadzajmy, 30tyś na liczniku to jakiś około 3 letni sprzęt więc i budżet nie taki mały ;)no chyba że lubisz się oszukiwać albo trafisz rodzynka.Mój ma 6 sezonów za sobą i 60tyś przebiegu, o żadnych remontach nie myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam mozliwosc zakupienia używanych crashów, ale jakos nie jestem przekonany, co do ich skutecznisci, w razie gleby.Ma któs cos takiego lub wie jak to sie sprawuje??http://www.ebay.co.u...8#ht_1666wt_698 Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam mozliwosc zakupienia używanych crashów, ale jakos nie jestem przekonany, co do ich skutecznisci, w razie gleby.Ma któs cos takiego lub wie jak to sie sprawuje??http://www.ebay.co.u...8#ht_1666wt_698 Oj lepiej by było żeby nikt nie miał powodu czy też okazji, żeby wypowiadać się jak się sprawują crashpady. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Szczerze mówiąc wolę połamane plastiki niż uszkodzoną głowicę lub elementy jej mocowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tylko,że byle parkinówka i można sobie np. niezle bak załatwic. Wiadomo,że przy ślizgu to i tak za wiele to nie pomoże,ale przy parkingówkach owszem.Najlepiej to sie nie przewracać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łabędz Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Powiem z własnego doświadczenia. Dwa tygodnie temu przyłorzył mi w tył gość autem i złapałem dość spory ślizg i na lakierze czy plastikach nie mam nawet ryski, fakt że gmole pogięte i handbary przeszlifowane ale swoje zadanie spełniły znakomicie. A teraz moje pytanie, mam okazje zmienić oryginalny tłumnik -TIGER 1050 z 2010r- na akcesoryjny Arrow tylko zastanawiam się czy jest sens bo latam głównie trasy a nie po mieście. Jeśli ktoś ma w tej materii jakieś doświadczenie to proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jeśli chodzi o Arrowa to nie mam doświadczenia ale ze swojego Boss-a jestem bardzo zadowolony.Uważam , że warto było zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 .....no ale latasz w miescie czy na wsi??? ....bo to dla kolegi ma znaczenie :rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Arrow zawsze swietnie brzmi w Triumph-ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Ktoś wie jak przestawić zegar w Daytonie 955i/Speed Triple >02? Nie mogę znaleźć w serwisówce... Edytowane 10 Maja 2012 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W prosiaku trzeba przytrzymac 2-3 sekundy pokretlo zeby sie zresetowalo. Tez doszedlem do tego po roku dopiero, Kombinuj a bedzie ci wykombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łabędz Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Czy ktoś wie coś na temat akcji serwisowych odnośnie wgrywania przez serwis nowych map wtrysków dla Tiger 1050. właśnie odebrałem swojego Tygrysa z serwisu i mechanik tłumaczył mi coś mało zrozumiałego dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi