Vlaad Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zapomniałeś też o grzaniu jajek - ponoć w niższych temperaturach na ST ;-) Faktiko ochronę przed wiatrem powyżej 140km/h osiąnąć można tylko przy zastosowaniu szyby turystycznej (karczycho trochę boli).Rzeczywiście, nie wspomniałem o grzaniu jajek... ale jest to przypadłość obu motocykli, z tym że VFR-a grzeje dużo mocniej. Kto nie latał na VFR, ten nie wie co to jest prawdziwe grzanie jajek. Do tego rama VFR też grzeje się niemiłosiernie w okolicach kolan i w upalne dni można się poparzyć, za to w chłodne dni na VFR było przyjemnie ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Mnie najbardziej odpowiada Speed Triple 1050.. Fajna maszynka do jazdy wokół komina, bezkompromisowa... Kupiłbym sobie jako drugie moto, ale jest zbyt droga niestety. Jazda tym potworkiem była cudna :icon_rolleyes: Golas to golas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margli Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam, jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem Street Tripla, gdyby nie to docieranie do 1000mil bylbym jeszcze szczesliwszym:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz_001 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 witam tez posiadam Triumpha model 955i Daytona witam tez posiadam Triumpha model 955i Daytona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdia Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 też.od grudnia 2007TD 955irocznik 2005świeży na gwarancjiprzebieg na dzisiaj 5 kkm :) :biggrin: ;) :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnie Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) ja mam Daytone 675 -> fotki tutaj www.my675.com w rok zrobilem 29 tys km (dzisiaj dokladnie mija) i zadnych problemow. zeby nie bylo ze w trasie :icon_mrgreen: . baze mam w Londku i wszystko lokanie. 11 razy na torze bylem z nia rowniez. narazie smiga i chodzi bez zarzutow, zeby jeszcze tylko paliwa nie bylo trzeba dolewac bylo by git :buttrock: Edytowane 17 Września 2008 przez Arnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A ja jeszcze nie posiadam TRIUMPHA :banghead: ale poszukuję informacji o Trophy, porównanie 900 i 1200. Nie mogę założyć nowego tematu (coś moim dostępem do forum) więc podpinam się do toczącego... Jakieś opinie o tym motocyklu? Informacje? Dzięki, czekam.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los_sandalos Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Niedawno stałem się posiadaczem Sprinta RS, wszystko fajnie tylko.............prawka jeszcze nie mam (4 miesiące oczekiwania na egz. w Poznaniu), szlag mnie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Long Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 W Kraku przybył kolejny Rocket. W Kraku przybył kolejny Rocket. W Kraku przybył kolejny Rocket. W Kraku przybył kolejny Rocket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ja też mam :) czerwoną bestyjkę :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 To i ja się wpiszę.Posiadam Sprinta RS 955iAktualnie rozważam zmianę na Street Tripla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Jak tak dalej bedzie szlo to jest duze prawdopodobienstwo ze wroce do marki i przesiade sie na sprinta ST. Jak dla mnie to taka lepsza wersja VFRy i cos tak czuje w moczu ze to o taki wlasnie sprzet mi chodzi :icon_mrgreen: Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biczek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 CZEŚĆ Ja też od tego sezonu brykam na Triumphie :icon_mrgreen: Street triple ( JUŻ 12 tys, km) i jestem zajarany jak gwizdek , jest mały ale dużo potrafi .Pozdro dla wszystkich NAKEDÓW CZEŚĆ Ja też od tego sezonu brykam na Triumphie :biggrin: Street triple ( JUŻ 12 tys, km) i jestem zajarany jak gwizdek , jest mały ale dużo potrafi .Pozdro dla wszystkich NAKEDÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a ja mam bonneville t100już prawie rasowy cafe racer z niego jeszcze tylko podnóżki zamontuje trochę przesunięte do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawDan Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam. Od listopada 2008 posiadam THUNDERBIRDA 900 - 2001 rok, chętnie nawiazę znajomość z posiadaczami tego modelu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi