IrekS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jedzie ktoś w niedziele na motobazar do wrocka ? ja jadę . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A chcialem sie Irek pytac czy jedziesz w niedziele na Pyre? Ale widze ze jednak motobazar. Ario a ty moze sie na pyre wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A ja w imieniu mojego taty serdecznie was zapraszam na rajd motocklowy w Bojanowie, który odbędzie się 1 maja 2009 roku:) Zbiórka od godz. 10.00. Start 10.30. Rajd jest podobny do pyrki, na którą jeździmy. Oczywiscie nie na taka skale. Jest to pierwsza tego typu impreza organizowana przez mojego tatę z pomocą kierownika DK w Bojanowie. Serdecznie was zapraszam!!!!! Ja niestety nie będę mogła brać udziału:( Ale tata na pewno się ucieszy, jak zobaczy parę znajomych twarz z mojego otoczenia:) Pozdrawiam i do kiedyś;] Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Słuchajcie mam do was wielka prosbe bo zaraz sobie w łeb strzele i spytam o opinie was jak wy to widzicie i jak przymierzaliscie i co sie stało z tym bo tex reaguje inaczej niz skora krowia :P chodiz mi o to ze przymierzam podkreslam do pierwszej kurtki ze skory i niechce wtopic bo nie male pieniazki za nie płące a jak sie rozczaruje to bedzie klops;/ jak przymierzaliscie kurteczki do siebie to jak je przymierzaliscie na koszulke czy na bluze i jak ona sie potem mocno rozejdzie bo nieche kupic za duzej by worka nie było jak jak to kolega kupił z ciula xD przymierzalem kurtke rozmiar 54 sporta na koszulke i była mi opieta troche w klatce i dobrze bym mógl powiedziec dolegała do brzuszka a karoryferek to nie jest xD no i oczywiscie troche mi sie zdaje ze rekawy przykrotkie za to rozmiar 56 jets bym powiedizał dobry ale rekawy znowu m iie wydaja ciutke za długie ale wchodza w rekawice to tam pstryk no i brzuszek juz tak nie dolega i w klacie na pełnym wdechu jets jedynie dolegajaca wiadomo zawsze mozan wyciagnac w mniejszej podpinkea w wiekszej załozyc bluze ale chyba nie o to w tym chodzi wiadomo tez ze nie ebde rajdowcem gdzie nie wiadomo jak obcisly i dopasowany kombi musi byc Irek a o ktorej jedziesz na bazar? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hej @Irek: Ja bede na bazarze. Jakby co to moj nr 515 153 092 @Ario: Nie, tylko przod ale za to nowy z 08/09. BTW: Jestescie w stanie polecic jakis kask, najlepiej integralny (choc szczekowca tez biore pod uwage) obowiazkowo z blenda ktory bedzie calkiem dobry ale i nie wydam na niego majatku? Pozdro Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Konik gratki motocykla. ja niestety nie zjawie sie na zlocie w bojanowie z przyczyn wiadomych bede akurat w powietrzu. Pozdro z okolic Miami aktualnie mamy 25 stopni, piekne slonce, w dupie juz ponad 3000mil i zaliczone 4 stany :D oraz z pare set Budweiserow. Milego marzniecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Asmo!!!!!!!!!! Przywieź nam takiego ciepełka:):) Ale Ty masz sie fajnie:D:D:D:D:D Co do bazaru, mnie niestety nie bedzie....bede w pracy....mozecie mnie odwiedzic:D:D:D W koncu Borek nie jest tak strasznie daleko....chyba, hehehehe. Bedzie milo mi:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Z Rawicza jade ok. 8 - 8:30 komóra: 501380453 Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 BTW: Jestescie w stanie polecic jakis kask, najlepiej integralny (choc szczekowca tez biore pod uwage) obowiazkowo z blenda ktory bedzie calkiem dobry ale i nie wydam na niego majatku? Pozdro Konik Jak z bleda to Ci sie wybor ogranicza. Od biedy mozesz kupic airoha. Ale tez jest HJC IS-16 integral z bleda. BTW.Czyli nikt sie jutro nie wybiera na Pyre? Chetni byli i sie zmyli :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ja nie mam czym na pyre :P na bazarze bede, ok 9-10 ale raczej krotko, musze kupic pare potrzebnych rzeczy i spierd... dalej w swiat :) moze sie zobaczymy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Małe sprostowanie do rajdu w Bojanowie Bananowie:) Zapisy są od 9.00 do 10.00 na rynku. Pozdrawiam:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie mam na dzień dzisiejszy nic w planach na 1.05, podskoczę i popatrze co tam u taty Mirka. Pozdro. P.S. Kuba fajna dziewczyna ta Twoja Karolina :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dlaczego wszystko sie dzieje jak mnie nie ma ?? pyra i bojanowo grrrrrr :P o i widze ze nawet irek sie aktywny zrobil :D Pozdro z floridy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Hehe dzieki Irek! i Karo tez dziekuje ;) My sie rowniez na rajdzie w Bojanowie zjawimy, Irek pamietaj zeby nie pic dzien wczesniej :P Asmo no coz... taki sobie termin wybraliscie, ale podobno na florydzie jest teraz najfajniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Spoko Kuba opijanie tego co ci mówiłem się zakończyło, teraz trzeba pilnować co by wszystko było OK. Pozdro dla Karoliny. Do zobaczenia o 9:00 w Bojanowie. Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi