Jump to content

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Share

Recommended Posts

Ario jest z Leszna,a ja bywam czasami, bo mam tam rodzinke i bardzo lubie to miasto. Pozdrsawiam wszystkich leszczyniaków i fanów Unii Leszno. Muszę się pochwalić, że mój wujek był nawet prezesem tego klubu w czasach jego największej świetności !

Pozdrawiam, Paweł

wchodzę na 4um i przecieram oczy...!!!! nie mogę uwierzyć !!! :D :D dlaczego sam wcześniej nie pomyślałem o takim poście?

Hehe jak Paweł już wspomniał jestem z Leszna i chętnie spotkam się z moto-leszczyniakami, myślę że najlepszym miejscem będzie McDonald (w Lesznie oczywiście :) ), dojazd spoko i każdy wie gdzie to jest, musimy tylko ustalić termin... ja jeżdżę jak tylko jest pogoda więc w tym tyg. na pewno wykulam się jeszcze z garażu

pozdrowionka

jeszcze jedno, Paweł jak przybędziesz do Leszna na Suzi to daj znać, tzn. daj znać odpowiednio wcześniej, i możemy razem zjechać okolicę i zrobić jakiegoś bronka :)

pozdr

pasuje. mnie nie ma w Lesznie we wtorek i środę, poza tym jestem i mogę wyjechać z domu:) o ile pogoda dopisze.

Jak ktoś będzie miał propozycję konkretnego terminu to niech od razu wysyła posta :):)

pozdr

OK możemy się spotkac w piątek. Zaproponuj godzinę, ja kończe lekcję o 14:00 ale mogę się już urwać o 9:35 więc mi obojetnie o ktorej godzinie. Nara.

P.s A przecież możemy spotkać się w czwartek i w piątek.

sygnatura_barthazz.jpg