Asmodan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 rg z ta wyprawa to spokojnie to marca jeszcze troche czasu, poza tym jak bedziemy latac gdzies to damy znac wczesniej to jezeli bedziesz mial mozliwosc to wlecisz tez. Dominik z ustaleniem trasy jakiejs fajnej to nie bedzie problermu, jak wstepnie bedziesz wiedzial jak chcecie jechac z sokolem w strone leszna to daj znac wtedy pociagniemy dalej ta trase. Jak cos konkretnego bedziesz wiedzial tzn czy to ma byc jeden dzien czy 2, czy nocleg w namiocie czy pod twardym dachem to daj znac, z reszta jeszcze kupa czasu jest, ale jedno jest pewne bez nas w leszczynskie tereny nie jedziecie :) tez chcemy sie dobrze bawic :D Co do spotkania leszczynskich motocyklistow to jak sie ociepli najlepiej bo wtedy kazdy bedzie mogl jechac (moze to byc nawet za tydzien jezeli bedzie cieplo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Jak cos konkretnego bedziesz wiedzial tzn czy to ma byc jeden dzien czy 2' date=' czy nocleg w namiocie czy pod twardym dachem to daj znac, z reszta jeszcze kupa czasu jest, ale jedno jest pewne bez nas w leszczynskie tereny nie jedziecie tez chcemy sie dobrze bawic[/quote'] Na bank 2 dni, jakiś dobrej jakości nocleg, gdzieś na uboczu (żadnego miasta). Na miejscu warunki do extra imprezki. :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No to juz czekam z zmoecierpliwieniem...tylko,ze ja to dopieor na wiosne jak bedze naprawde cieplutko bede z wami sie kulac,bo nawet jesli za tydzien stonko by zaswiecilo,byloby suchutko i pieknie...to i tak za zimno dla mnie.....niestety kalania sie problem z porzadnym ubiorem :D ja sie kiedys pochlastam przez ten brak porzadnych ciuchow :D Hehe...no to do zobaczyska chlopcy na drodze....i moze nie tylko :lol: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 A kto jest z Rawicza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 ja często tam bywam a w sezonie nawet na moto, dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Planując trasę koniecznie musicie zawadzić o tor crossowy w Zaborowie.Jest tam stała ekipa, która trenuje przez prawie cały rok. Jak tylko jestem w moim Leszczynku i mam ze sobą rumaka to zawsze na tor zaglądam. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A co powiecie na polatanie sobie na torze wyścigowym .W Gostyniu jest takowy ,jest i się marnuje .Podobnież był tam raz ktoś na przecinaku i jakaś ekipa na enduro ,ponoć bardzo chwalili tor ale przestali przyjeżdżać .Jeżdziłem tam i jest fajnie. .Wbrew pozorom taki mały tor może dostarczyś dużo zabawy.Na gsx f najprzyjemniej wrzucić trójkę i zapomnieć o biegach .Może ktoś by miał ochotę , latem .Dużo bliżej niż na tor w poznaniu ,bardziej dostępny i oczywiście tańszy. Zyczę zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 O na taki tor na ja bym sobie chętnie pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Troszke daleko z lubinia ale to nie jest przeszkoda. Będzie okazja pozdzierać trochę opony .I na rozpoczęcie sezonu przyda się taki trening by odzyskać czucie maszyny.A tu link http://www.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_kart...tor_gostyn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 jak bym mial moto szosowe to bym se tam polatal a tak to nie za bardzo :notworthy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 fakt że daleko ale motocykl jest po to aby jeździć ;) Widze że jeszcze jest fajny tor w zielonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam wszyskich w nowym sezonie :banghead:Trzba by sie rozruszac co? Zdaje sie ze ciepelko juz nz dobre zagoscilo i w Lesznie wiec proponuje jakies spotkanie tym bardziej ze czas odpowiedni. Wiekszosc z nas ma wolne w okolicach swiat wiec podajcie kiedy by wam pasowalo i gdzie moznaby sie spotkac. Mi pasuje termin od 13.4 do 19.4 z malymi przerwami na grzebanie w garazu i swieta :) Moze jakis nalot na Karczme Borowa... choc to za blisko. Moze gdzies w okolicy jakies ciekawe miejsce wymyslimy? Dalej, rzucac pomysly! PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No prosze i czemu nikt mi nie powiedzial ze jest taki topic na forum??jakby konik go nie odgrzebal to pewinie nigdy bym sie nie dowiedzial :banghead: no to ja tez jestem za jakims malym/duzym spotkaniem w okolicach leszna :icon_razz: pamietajcie ze jeszcze jest boszkowo i OSIECZNA! :) pozatym nawet sporo nas jest z leszna na forum :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Nawet nawet choc jak widac checi juz nie tak duze :) Wiem ze Beti pisze sie na wyjazd :banghead: (pozdro Beti). Nie mam tylko pojecia jak z reszta... Jesli juz uda sie jakis konkretny dzien ustalic i miejsce to rozesle jeszcze info do znajomych via sms (chyba nie ma ich na forum).Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witajcie! ja także pisze się na wyjazd czekam na informacje! Pozdrowienia dla Beti :banghead: :) Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi