nowytzrdt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) tez mam agv rc5 kask bardzo wygodny dobrze dolega do glowy, zapiecie zeby zapiac to jest 5 sekund. Bardzo polecam ten kask akurat ja mam w starszym malowaniu. W intermotors dostaniesz taki za okolo 300zl w nowym malowaniu a nowe malowania sa ciekawe:)Pikus a ty latasz w kasku enduro na TZR?? kurde jak zawsze mam kupować coś tańszego to polecacie drogie ta 100 zł troche duzo dołożyć:/ i jeszcze jego waga 1500 gr http://www.4motos.pl/index.php?p216,agv-rc5-pro-2007 Edytowane 5 Stycznia 2008 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 i jeszcze jego waga 1500 gr miałem go w rękach i jest rzeczywiście ciężki! Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Wniosek tylko jeden nie kupuje go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Aż swojego zdjąłem z szafy i sprawdziłem wagę, kask waży naprawdę 1500g. Alę wole kask AGV niż jakaś tandetę (no name), która niby waży 1300g czy tam 1200g a to nie koniecznie jest prawda. I poziom ochrony tez jest na nie wysokim poziomie. Jeżeli dla Ciebie dołożyć 100zł na swoje bezpieczeństwo to dużo, powinieneś sprzedam sprzęta i grać w szachy taniej ci wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Przestań być arogancki , jeśli chce za tyle to kupi za taką cenę a nie za inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie chodzi mi o cene ale o wage potem mnie będzie kark bolał jak go zaloże.Miał tak wogole juz kupionego madheada za 350zł w promocji ale mi napisali że go juz nie ma.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie chodzi mi o cene ale o wage potem mnie będzie kark bolał jak go zaloże. Chłopaki nie oszczędzac na zdrowiu-nie warto!! a co do wagi i obolałych karków-to ćwiczyć,wyrobią sie wam "muskułki" i będzie sie wam przyjemniej jezdziło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jak kogos nie stac na moto za 15tys to co nie powinien jezdzic???... haha. ale tak w temacie jak dokladasz to 100zl to przeklada sie to na wytrzymalosc kasku a nie na 100g mniej.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jak kogos nie stac na moto za 15tys to co nie powinien jezdzic???... haha. ale tak w temacie jak dokladasz to 100zl to przeklada sie to na wytrzymalosc kasku a nie na 100g mniej.pzdr DOKŁADNIE :wink: Ja sam smigam w tanim kasku tylko xl:)-http://moto.allegro.pl/item289596963_kask_enduro_cross_max_606_roz_s_polysk.html I bardzo go sobie chwale a kosztuje 190zł :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 A może NAXA C-1 tylko 219 zł.Jak jeszcze nie miałem swojego porzyczałem od kumpla,jest całkiem nie zły.Kiedy kupiłem swój HJC cl-xs myślałem że będzie lepszy bo droższy.Guzik prawda,lepiej było w Naxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ten wygląda przyzwoicie. http://moto.allegro.pl/item289045051_kask_...hurt_detal.htmlOdrazu muwie że nie miałem go w ręku ale spotkałem się z opiniami bardzo pozytywnymi o tym kasku. Ahh i ta grafika :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 niby z tyłu widać że ma deflektory także jakiś przepływ powietrza pewnie w nim jest.Ciekawe jak z wykonaniem bo tak ze zdjęcia to nie jest najgorszy.No i cena jest OK.Osobiście teraz to wolałbym dołożyć pare złoty i kupić kask firmowy...z drugiej jednak strony jeżdżę tylko po lasach i szkoda by mi było kasku za przeszło 1tys.zł niszczyć gałęziami itp.Tego MDSa kupiłem po rabacie za 325zł czy jakoś tak i pluje sobie do tej pory w brodę że mogłem dołożyć i kupić coś z wyjmowaną wyściółką i wentylacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dla mnie kask mógłby być w ogóle bez malowania, on jest po to żeby chronił głowę a nie do lansu, kto ma ładniejszy wzorek. I to naprawdę jest nie ważne czy ktoś jeździ DT80 czy EXC530R, bo na tym i na tym można zaliczyć konkretnego dzwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Gdybym miał 25 tys na wydanie moto pewnie z 5 tyś. wydałbym na bezpieczeństwo jakimi jest kask,buty itd.,a jesli mam 5 tyś na moto to co?,mam w domu grać w szachy.Przeciesz tandety nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ...z drugiej jednak strony jeżdżę tylko po lasach i szkoda by mi było kasku za przeszło 1tys.zł niszczyć gałęziami itp.Tego MDSa kupiłem po rabacie za 325zł czy jakoś tak i pluje sobie do tej pory w brodę że mogłem dołożyć i kupić coś z wyjmowaną wyściółką i wentylacją.A mnie nie. Jak ktos ma kase zeby kupic kask za 1000zl to czemu nie. Lepiej byc pare stow w plecy niz miec rozwalony leb. Nie tylko na torze mozesz sie poturbowac. Wystarczy jakas niefortunna gleba parkingowa. Na zdrowiu i zyciu sie nie oszczedza. Nigdy nie znasz dnia ani godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi