Enduroboj. Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Szczere gratullacjeeeeeee.............. CR125 to wspaniała maszyna. Oby Ci służyła jak najdłużej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 To całe określenie "full" to z kart jest czy co? Bo ja się na określeniu "crossówka" wychowałem. Pewnie za stary jestem i już "nie rozkmniniam tej gadki". Hmmm :roll: To tak abstrahując od tematu. Poza tum gratuluję CR, sam miałem CR125'1992 (chyba), zrobiłem na niej 3 rajdy, po czym podczas treningu na torze zablokowała się iglica na hopie, przeleciałem przez kierę połamałem 2 żebra itd. Po wypadku CR mi ukradli i miałem z nią problem z głowy :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 to raczej nie masz z nia milych wspomnien ja narazie odpukac zyje i procz kilku siniaków naszczescie nic :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 To całe określenie "full" to z kart jest czy co?full cross :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 :lol: mam pomysł crossowka to bedzie full a enduro semi :) (jak olej full synthetic albo semi synthetic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 To całe określenie "full" to z kart jest czy co? full cross - makaronizmy sa juz czesciej uzywane w PL niz rodziwy Polski jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 makaronizmy sa juz czesciej uzywane w PL niz rodziwy Polski jezykTO jak mam pisac? Kros? Krosówka? Motocykl terenowy? :lol: Ja mowie full gdyz okreslenie cross'owka kojarzy mi sie z ludzmi ktorzy patrza na Suzuki TS i mowia "wow fajna cross'owka" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 enduroguy dokladnie jak mialem dt to wszyscy mowili o ale cross :P trzeba mowic albo MX albo wyczyn :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ja juz pisalem ale o tym ale sie powtorze :P full moim zdaniem jest to strasznie"wsiowe" określenie ja bym polecal zwrot MX, (od motocross, w USA mowia MX i wszystko jasne) szybko prosto i na temat - wiadomo o co chodzi, lae bedziecie mowic jak bedziecie chcieli WOLNY KRAJ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Dzięki wszystkim za gratulacje :P .Lepsze fotki będą za niedeługo :-) .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Dominik Szymański napisał:To całe określenie "full" to z kart jest czy co? full cross Wink To są nie pełne crossówki?? nie fulowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 FULLE? :P 8O :lol: Tylko chmielowe :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Gratuluje wypasionego sprzeta oby ci sluzyl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 To są nie pełne crossówki?? nie fulowe?? nie, tylko sie tak przyjeło. bo jak jedziesz np gdzies na wsi jakims enduro to wszyscy mowia loo ale cross :P i dlatego trzeba to bylo rozroznic bo laik nie widzi roznicy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Full: motocykl crossowy nie posiadajcy lamp migaczy i innych nie potrzebnych w terenie pierdół, nie posiada homologacji->nie mozna zarejestrowac->nie jezdzi sie po drogach Enduro: motocykl posiadjacy kompletnr oświetlenie z homologacja upowazniajaca do poruszania sie po drogach no i w terenie tez sobie radzi lecz duzo gorzej niz full. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi