marco Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 :idea: :roll: :lol: 8) :D :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 motor jak motor i to do tego jakiś taki kwadratowy, mi się nie podoba Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sic_Majster Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 JakoĹ nizbyt mi sie podoba, niewiem dlaczego ale kojarzy mi sie z krajalnicš do chleba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Zbiornik paliwa wygląda jak stolnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Reczywiscie dodałbym mu kilka obłości,w tej formie wyglądałby mniej siermiężnie.Ale pewnie o taki efekt chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Zbyt kanciasty, i jeszcze to siodełko :roll: jak półka dla jakiego gołębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Jeśli to ma być streetfighter, do palenia gumy na światłach i szpanowania przed dyskoteką, to OK, jest agresywny. Ale po za tym... "troszkę" przekombinowany. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 A według mnie to ktoś zabudował jakąś rame, ale nie miał czym i nieumiał giąć blachy, to ją tylko pocioł żeby był jakiś kształt. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Ja tam nie rozumiem tej nowoczesnej sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Nie ma owiewek ... :lol: A tak powaznie to ktoś kto w domu ma spawarke, mały ciekłorkystaliczny monitorek, zna sie troche na elektryce (czyli nie ja :wink: ) i silnikach to sam by coś takiego bez większych problemów sklepał. I jedno co bym mu dodał... troche gąbki na siedzeniu bo po 100km jazdy, kierowca przez tydzień by nie usiadł na miejscu gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Przypuszczam,że ten motor nie służy do jazdy powyzej 20 km bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 230km/h na czyms takim?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 230km/h na czyms takim??????-Śmierć w oczach ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi