Mandrzej_1400 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 W tym wypadku 46-letni kierowca jednośladu na szczęście został tylko ranny i trafił do szpitala.Wypadek w centrum Rzeszowa. Ranny motocyklista Cytuj Moje zabawki:NEO; Intruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 wczoraj w godzinach popołudniowych Wrocław gdzieś w okolicach Swojczyckiej zderzenie skutera z autem osobowym szczegółów nie znam ale z tego co mówili koledzy z pracy nie miał szans na przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 http://wiadomosci.onet.pl/cynk/1539,1,0,zdjecie.html7/06/2011 Wypadek w Rogoźnie koło godziny 21:00. Motocyklista zginął na miejscu. Kierowca Skody zajechał mu drogę podczas lewoskrętu. Nie był to nikt z forum. Grzegorz "SPIDI"... Mój najlepszy przyjaciel. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrzej_1400 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Kolejny wypadek motocyklisty w RzeszowieKomentarz świadka:"Światła były włączone. Jak zapalilo mi sie zielone na przejściu to samochód przewalił na (późnym pomarańczowym)czerwonym. Motocyklista w niczym nie zawinił, jechał przepisowo. (wypadek koło praktikera). Byłem widziałem, nie piszcie pierdół że motocyklista zawsze winny..." Cytuj Moje zabawki:NEO; Intruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Podobno wczoraj w W-wie na Radzymińskiej przy przejeździe kolejowym był dzwon z motocyklem.Ktoś coś wie? Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thcrew Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Na PBC @obiezyswiat napisal:Dziś na Radzymińskiej jak to w mediach lubią pisać - motocyklista uderzył w samochód. Prawda zgoła oczywiście inna, to kierowca samochodu uderzył w motocykliste.Kto nie jest z Warszawy może nie wiedzieć jak wygląda tam to miejsce. Otóż na 3pasmówce jest lewoskręt który prowadzi do przejazdu kolejowego. Szlaban do góry - więc siup jazda przed siebie. Niestety nie ustąpił pierwszeństwa motocykliście. Uderzony motocyklista poleciał przed siebie a motocykl uderzony w bok poleciał w prawą stronę, Zrobił 2 fikołki uderzając między innymi zadupkiem i wylądował między chodnikiem a torami kolejowymi. Gdybym jechal jakieś 30s później to pewnie bym oberwał tym motocyklem gdy jechałem tamtędy rowerem. Te 30s zawdziędzam chyba skrzyżowaniu na ul Szwedzkiej 500m wcześniej gdzie kobieta zajechała mi drogę i wpechnęła mnie między nią a autobus. Trafiłem kierownicą w jej samochód i rower zrobił fikołka, ja na szczęście jakoś utrzymałem się na nogach, ale oberwałem łokciem w autobus. Baba oczywiście odjechała. Autobus się zatrzymał, kierowca wysiadł. Powiedziałem że jestem cały, więc odjechaliśmy. Zostało małe zadrapanie na łokciu i rozwalony prawy pedał roweru (rower jak na złość kilka dni temu kupiłem). Ruszyłem więc przed siebie i widzę jak motocyklista leży na ulicy. Zatrzymałem się. Zobaczyłem motocykl. Już były przy nim 2 osoby. Na szczęście świadkowie, którzy jechali bezpośrednio za nim byli lekarzami. Ja wyłączyłem więc jego Yamaszkę. Chłopak (ok 35l.) był przytomny, kluczyk trafił do kieszeni w kurtce. Co prawda nie mam Rentgena w oczach, ale na oko gościu cały, poza nogą, która przyjęła uderzenie. Niestety nie miał spodni motocyklowych, które być może by ocaliły w dużym stopniu nogę. Oberwało mu się bowiem tablicą rejestracyjną, która pocięła mu nogę: w kolanie i na łydce na lewo od piszczeli. Trochę pokoziołkował na asfalcie, więc plecy miał czerone, poobijane. Motocyklista z niego prawdziwy - lekarzom od razu mówił: tylko nie tnijcie kurtki, jeszcze mi się przyda Lekko się podniósł i lekarze mu ją zdjęli Motocykl wygląda jak poniżej. Połamana felga, kolektor wygięty, wygięty dolot, rozwalona chłodnica, rozwalony zadupek, i ciekawie wkomponowana tablica rejesracyjna samochodu. Widać też na zdjęciu, że motocykl tam po prostu spadł, bo nie ma nigdzie na trawie śladów by się ślizgał. Nie robiłem zdjęć motórzysty, nie wypadało mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://www.zw.com.pl/artykul/607588_Osobowka-zajechala-droge-motocykliscie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz12 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://ostroda.wm.pl/55205,Wypadek-motocyklisty-pod-Starymi-Jablonkami-wpadl-na-barierki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://miedziowe.pl/content/view/50134/81/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winkiel Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dopiero koło ronda ONZ w Wawie leżała jakaś honda i obok karetka na sygnale. Wie ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To mój znajomy. Jest w szpitalu na badaniach. Zyje i jest przytomny, więcej nic nie wiem. Znajomi pojechali ogarnąć moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morel_ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,wieczorny-wypadek-motocyklisty-w-al-jana-pawla,226745.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,16-letni-motocyklista-pod-ciezarowka,113795.html?token=0be79ac5fe289786784b45ab616ed1c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wracając do wypadku z ronda ONZ. Przed chwilą rozmawiałem z kolegą, już wiem wszystko. Grzesiek ruszył normalnie ze świateł. Jakiś pajac w emce BMW postanowił przykozaczyć i pościgać się z motocyklem. Wbił dwójkę i rzuciło mu tyłem prosto w przednie koło eRFki. Gleba i złamany obojczyk. Prawdą jest też to zo napisali na TVNie, że koleś chciał uciec... Na szczęscie zatrzymała go policja i przyjął mandat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos77 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,wymusila-pierwszenstwo-motocyklista-w-szpitalu,226884.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi