LAMASSU Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Dzis kolo 16 w miejscowosci Przytkowice kierujacy Yamaszka nie znany mi model wyprzedzajac grupe samochodow wydzwonil w skrecajacy Ford eskord :? naszczescie przezyl ,troche byl potluczony ,ale spoko. NIESTETY okazal siew to znow MALOLAT i to wdodatku bez prawka :? Coraz wiecej ludzi kupuje szybkie maszyny nie majac pojecia o jezdzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nawet na naszym forum wiele osób się chwali że jezdzi bez prawka a to ze sie pojawiaja to wiadomo bo takie motory sa coraz bardziej dostepne od naszego wejscia do unii potanialy sprzeciochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Przydałoby się coś japońskiego no prosze :-D i co tu wiecej trzeba :? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ehhh, policja jest chyba troszq za mało surowa w stosunku jeżdżących bez prawka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 kurde to jest masakra co się wyprawia!! ja się pytam czy ta wiara nie ma rodzin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Przydałoby się coś japońskiego no prosze :-D i co tu wiecej trzeba :? :-DJaponskiego nie oznacza zaraz, ze jakis scig :D) Toc sa 50 japonskie ;) A tak ogolnie nie ma na takich rady (nie ma to jak mowic w ten sposob, samemu smigajac bez prawka, ale tylko po terenie :( ). Pzdr :( Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Taki małolat powinien mieć dożywotni zakaz robienia prawka na motocykle, może wtedy inne dzieciaki by się zastanowiły czy warto ryzykować :twisted: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Japonskiego nie oznacza zaraz' date=' ze jakis scig ) Toc sa 50 japonskie [/quote']mam nadzieje ,ze oto koledze chodzilo :? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Niestety tak u nas jest, panuje takie przekonanie: skoro mam 600 to po co mi prawko i tak się nie zatrzymam, a oni mnie nie dogonią. Nie raz słyszałem to z czyiś ust, a nie powiem żeby ich było nie stać na zrobienie prawka, może dla szpanu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tutaj wtrącę swoje 3 grosze.Sam jezdze bez prawka (bo do egzaminu jeszcze 2 tygodnie a potem jakies 3 do otrzymania nowej kategorii) i wcale nie jestem z tego dumny i nikomu nie polecam. Nie usprawiedliwiam siebie... ale...DLACZEGO WYJEZDZASZ NA DROGE NIE ZNAJAC PRZEPISÓW DROGOWYCH? I jezeli teraz wypowie sie jakis <18r.z. ktory nie ma prawka ani nie robi go w tej chwili i bedzie sie wymadrzal to oznacza ze jest skonczonym IDIOTĄ Potrafie zrozumiec osoby, ktore nie maja kategorii "A" posiadajac juz prawko innej kategorii, ze jezdza bez PJ. Ale oni znaja przynajmniej przepisy i biora odpowiedzialnosc na siebie.Niestety nie mozna tego powiedziec o osobach, ktore jeszcze nie moga odpowiadac przed sadem jako OSOBA DOROSLA i wsiadaja na moto mowiac, ze maja policje w d...e. Jezeli tak twierdza to znaczy ze maja wszystkich innych uzytkowników gróg w d...e i sa niebezpieczni To tyle mojego rozwodu na ten temat. ps. uprzedze was - wiem ze sam nie mam prawa jazdy kat "A" ... ale mam "B" 9 lat i jezdze wlasciwie zawodowo ( co nie usprawiedliwia poruszania sie motocyklem bez uprawnien) A tak wogole to ble ble ble - cos mnie tknelo i musialem sie wypowiedziec.Sorki za przydlugi i moze niezbyt fajny post, ktory moze niektorych urazic Pozdro @ll moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 hmm.... jak już wcześniej napisłąem bez prawka nie ma sietakiego obycia i podstawowych znajomości ;) bardzo lubie czytać to forum bo można sie dowiedziec ciekawych rzeczy o jeźdźie na motocyklu :( jeżdże bez prawa jazdy ale tylko dlatego ze te złoby pozwalają na prawko od 18lat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ja tez jezdze od roku na etz 150, ale jeszcze tylko 2 miesiace kurs juz zaczety :( i wreszcie bede mogl bez strachu pojezdzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Wueska > > > Bo cholota mysli ze 18 latek juz jest odpowiedzialny hehe. a co 17 czy 16 latek niemoze byc odpowiedzialny w ten sam sposob?? Taaak oczywiscie. Tylko w razie "niepowodzenia na drodze" lub innych podobnych "losowo" sytucji 16 i 17 latki badz tez mlodsi nie odpowiadaja przed sadam "dla doroslych" tylko sprawa jest przenoszona do sadu dla nieletnich - gdzie wszystko i tak sie o d..e potlucze. 3MB3 > > > Szczerze mowiac jazda bez prawka nic dobrego' date=' ale jak znasz przepisy i bierzesz na siebie odpowiedzialnosc to mi taki uczestnik ruchu nieprzeszkadza... A co do posiadania policji w dupie to moze byc duzo wiecej powodow niz tylko to ze "Oni i tak mnie nie zlapia..." Niekturzy tak jak ja maja np. wrodzone obzydzenie do smerfow tzw. psiarni :mrgreen:[/quote'] OK 16 moze "znac" przepisy' date=' ale w jaki to niby sposów bierze odpowiedzialnosc Cywilno Prawna na siebie? Chlopie ty sie nawet ozenic w tym wieku nie mozesz bez zgody rodziców!"Wrodzone obrzydzenie do smerfów tzw. psiarni" swiadczy tylko o twoim wieku i niestety gówniarzowatym podejsciu do prawa. Prawo w Polsce jakie jest kazdy wie. A dlaczego masz obrzydzenie do smerfów? Bo starają sie takich jak Ty jedzacych "zgodnie z prawem" zatrzymac?Jeszcze raz to powtórze: [b']Jest to gówniarzowate podejcie do prawa[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ale jak jeden z drugim dostanie w ucho to wtedy biegnie właśnie do rodziców i lecą na tę zasraną psiarnię i tam płaczą, że się źle im dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Sorki za przydlugi i moze niezbyt fajny post' date=' ktory moze niektorych urazic [/quote'] 3MB3 nie przepraszaj, w końcu wyrażasz swoje zdanie, po to jest forum ;) pzdr Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi