Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Macie rację. I najbardziej mnie wk*rwia że policja tego nie rozumie i za głośne wydechy zabiera dowody. Ja rozumiem zabrać komuś, kto ma DragStara 1100 i zamiast wydechów wie puste rury, ale komuś kto ma sporta ze sportowym wydechem podnoszącym bezpieczeństwo motocyklisty podczas jazdy?? W Poznaniu gliny szaleją i biorą dowody za wszystko, a głośnie wydechy to miód na ich usteczka :? PS. kiedyś nagrałem komórką swoją Dukę ;) http://www.dominikszymanski.neostrada.pl/D...ominik-Duka.mp3pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Link nie działa ;) Głosny wydech= większe bezpieczeństw pieszych na pasach :P bo lezą na droe jak nic nie slyszą a nie jak nic nie jedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slash Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 "3 miesiace minely jak zalozylem sportowa puszke a pies sasiada dalej do domu nie wrocil " :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D BARDZO DOBRE!!!! Cytuj Serwis Motocyklowy KrosnoPużaka 22609248264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Link nie działa Już działa, ahhh ta tepsa ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ...PS. kiedyś nagrałem komórką swoją Dukę ;) http://www.dominikszymanski.neostrada.pl/D...ominik-Duka.mp3pzdr Ale piękna "grzechotka" :P ;) :D Te dyki to jednak mają w sobie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 PS. kiedyś nagrałem komórką swoją Dukę ;) http://www.dominikszymanski.neostrada.pl/D...ominik-Duka.mp3pzdr :twisted: Super chodzi jak taki american muscle car :twisted: hehe soczysty dźwięk :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgadzam się z tematem posta ;) .Poza tym musze nagrac moją RF 600 i dać wam do oceny.Odgłos przypominający fałkę ;), decybeli multum .Tłumik to przelotówka, wykonana na zamówienie całkowicie od zera !Rura,zwężka,perforacja,mocowania - wszystko od podstaw wg. mojegoprojektu :P . Przelot o średnicy kolektora.Nie powiem zeby to dodawalo mocy a i pewnie nalezalo by wymienic dysze, ale glos jest piękny !! A jakie marchewy , ho hooo ! :D Bardzo przydatny podczas spokojnego przeciskania sie w korkach, z aleka slychac że coś jedzie.Ma to takze swój plus, gdy jakis niedosłyszący kierowca zajezdza drogejuz nie trzeba urywac mu lusterka ! W zupełności wystarczy przegazówka "do odcięcia" dokładnie na wysokości jego szyby :P hehehehehe.Efekt murowany i kupa na fotelu w katamaranie . Yo ! Pozatym, ktos pisze : Loud pipes save lives !! Nerka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witam Tez uważam że jak słychać to dobrze, w swoim sprzęcie mam końcówkę akrapuska i przyznam że dzwięk jest OK choć koleżka sprawił sobie tłumik Bossa i jego brzmienie jest chyba ładniejsze bardziej basowe a niby kiszka, zresztą posłuchajcie kto co tam ma na ulicy i dopasujcie sobie, w kolegi R1 jest pełny Arrow, kurcze to pięknie gada naprawde rewelacja . zmieniajcie wydechy bo to fajnie i warto a jak będzie za głoścno komuś można latać w stoperach hihi :-D :-) ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 PS. kiedyś nagrałem komórką swoją Dukę http://www.dominikszymanski.neostrada.pl/D...ominik-Duka.mp3 pzdr Odgłos super ale w oddali słychać jakby leciał gdzieś helikopter. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jasne uważam ze głośny wydech i długie światła ale tylko do zmroku to podstawa bezpieczeństwa. Mimo wszystko na długich jak jade kierowcy raczej mnie zauważą a jeśli do tego jest wydech głośniejszy to juz w ogóle ekstra.Jednocześnie jako jeżdzący puszką przyznaję że wole jak moto ma włączone lampy i jest głośniejsze, bo naprawdę nie raz byłem niemiło zaskoczony przez smigającego z boku sprzęta mimo ze uważam.W bezpiecznej Szwecji policja to rozumie i się nie czepia, ale za prędkość i świrowanie na ulicach kasuje równo łącznie z więzieniem (wystarczy przekroczyć o wiecej niż 30 km/h i do kicia - czujecie!) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 by maszyne było słychać w normalnych warunkach drogowych racja racja-juz dawno o tym pomyślałem,że jest to bezpieczniejsza forma jazdy :mrgreen: jak Cie nie widzi to Cie usłyszy,a poza tym podnosi to charakter motocykla 8) no a czasami zagłusza zdezelowaną prace silnika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 lecz jestem w stanie sobie wyobrazić zdziwoną i wystraszoną mordę przeciętnego Bogdana w lanosie' date=' któremu jak spod ziemi wyrośnie obok drzwi biało - niebieska XJ 900 :P [/quote'] Cos masz do lanosów ujeżdżaczu nexii? nie kazdy w lanosie to Bogdan :D Ja mam cichy wydeszek - ale kto widział ten potwierdzi ze żarówa z przodu jest jak w latarni morskiej ;) i widać ja w każdym lusterku. Oswietla drogowstazy montowane nad ulicami (trasa na Gdańsk itp) :-D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Sa pewne plusy posiadania oryginalnych wydechow. Np. u mnie w miescie wszyscy lataja na bardzo glosnych wydechach. Ja mam bardzo ciche(az za ciche!!) oryginaly. efekt jest taki, ze ich policja non stop kontroluje, a mnie nie. U nich mam opinie "jedynego normalnie jezdzacego"( tak mowia o mnie gliniarze :-D ), chociaz nie jezdze wcale wolniej od calej reszty. Po prostu jak cos jedzie i slychac go z daleka, to wszyscy twierdza ze leci to "czysta". Kumpla tak nekali, ze zmienil w swojej CBRce wydech na oryginal...i ma spokoj! Fakt, ze w korkach glosne wydechy pomagaja niesamowicie, ale niestety nie wszystkim sie one podobaja. Przyznam sie ze mnie tez w nocy wkurza jak slychac motocykl z kilku kilometrow-wedlug mnie umiar tez jest potrzebny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jasne uważam ze głośny wydech i długie światła ale tylko do zmroku to podstawa bezpieczeństwa. Z tymi długimi światłami to nie głupi pomysł, zawsze jeździłem na krótkich żeby czasami kogoś nie razić, ale rzeczywiście dla własnego bezpieczeństwa będę jeździł na długich ;) pzdr Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Oczywiście jak we wszystkim!Moje są średnio głośne ale maszyna brzmi poważniej i po prostu cacy.A jak się jeżdzi w miarę normalnie to i nie zatrzymują za często. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi