Skocz do zawartości

Opłaca się czy nie ??????

>DANIEL<
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myslalem, ze to jakis nowy simson, bo za tyle :P:D:D... przecież to tragedia - chyba tylko naiwni tak dadza sie nabrac - wstydu nie ma sprzedawca... Chcesz to moge Ci sprzedac Suzuki ZR 50 :). Za 3000 jest Twoje :). Dzis dotarlem silnik i smiga elegancko :).

quadbike DZIECKO !! prosze nie zadawaj takich głupich pytań miałeś "propozycje" za 4 tys a ty mówisz ten sam motorower za 4,5 ej mój brat co ma 10 lat to wie co to allegro i jak cos kupuje to patrzy ceny tam i dopiero podejumje jakieś decyzje :!: weź sie zastanów co piszesz! przejżyj www.allegro.pl i dopiero pisz takie posty!!

quadbike czy czasem to nieta z allegro co w krakowie była?? JA jak tam dzwoniłem to koels mowil ze sprzedana:D A wogule troszke zadrogo i ztym ze rejestracja wyjdzie 280zl to cos koles pokręcil..

A opłaca mi się kupić yamahe dt 80-tke w stanie bdb wygląda i chodzi jak nowy gościu włożył w nią 1500 euro do kupienia za 4500 zł gotowy do zarejestrowania na 50-tke

DZIECKO !! prosze nie zadawaj takich głupich pytań

A ty co jestes koleś :?: Kolega chcial sie was tylko zapytac prawie wszyscy od razu w smiech straszne wstreci.chy z was jest nowy na forum to może jakiś szacuneczek dla nowego :)

OjoJoJ jak ja to zobaczylem :!: :!: simson za 3800 matko ;)

U mnie koles chce sprzedac w dobrym stanie idzie 70km/h i do tego chce 1400 do ugadania na bialych tablicach.

quadbike kup simsona ale max do 2000 :!: Jak masz wylozyc okolo 4000 to lepiej zastanow sie nad czyms innym. W sumie to napisales ze uczysz sie jezdzic...... Kupuj simka i pojezdzij na nim, pozniej sprzedaj go doloz i kup cos "lepszego" MOJA RADA :D Jak ja bym mial 4000 to juz jutro bym :P hehehe

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)