Thomaszek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ja myslalem, ze to jakis nowy simson, bo za tyle :P:D:D... przecież to tragedia - chyba tylko naiwni tak dadza sie nabrac - wstydu nie ma sprzedawca... Chcesz to moge Ci sprzedac Suzuki ZR 50 :). Za 3000 jest Twoje :). Dzis dotarlem silnik i smiga elegancko :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 moje tez czarne a rama i siedizenbie filoteowa :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Rame pomalowałem na czarno (według mnie fajniej wgląda) i poluje na czarne siedzenie [ Dopisane: 10-08-2005, 20:58 ]krzychu-985 intereuje Cie Dt 80LC II? Jesli tak to na wiosne sprzedaje swoją lub po sezonie na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak chcesz to mam za 1600zł jednego simsona po generalnym remoncie i malowaniu tylko elektryka do podlaczenia (Wszystko jest)+ drugi prawie kompletny na czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A opłaca mi się kupić yamahe dt 80-tke w stanie bdb wygląda i chodzi jak nowy gościu włożył w nią 1500 euro do kupienia za 4500 zł gotowy do zarejestrowania na 50-tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 quadbike DZIECKO !! prosze nie zadawaj takich głupich pytań miałeś "propozycje" za 4 tys a ty mówisz ten sam motorower za 4,5 ej mój brat co ma 10 lat to wie co to allegro i jak cos kupuje to patrzy ceny tam i dopiero podejumje jakieś decyzje :!: weź sie zastanów co piszesz! przejżyj www.allegro.pl i dopiero pisz takie posty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 do odemnie za 4000 od reki super stan zero wkaldu fianasowego wios dziala ksiazka serwioswa tez mozna na mototorwer zarejestroac Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 quadbike czy czasem to nieta z allegro co w krakowie była?? JA jak tam dzwoniłem to koels mowil ze sprzedana:D A wogule troszke zadrogo i ztym ze rejestracja wyjdzie 280zl to cos koles pokręcil..A opłaca mi się kupić yamahe dt 80-tke w stanie bdb wygląda i chodzi jak nowy gościu włożył w nią 1500 euro do kupienia za 4500 zł gotowy do zarejestrowania na 50-tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A może zainteresuje cie Honda MBX 80. Za te 3800zł znajdziesz w super stanie. Nawet są tansze. Ja swoją sprzedałem za 2300zł a była super i jest o 100% lepsza od Simsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 kup se jakiegos skuterka bo z tym pojeciem to zajedzeisz moto z biegami:) i lepiej zacznij na jakim zdlawionym (vmax 45) a nie 110:) bo na skuterku tez da sie zabic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ode mnie za 3800 masz super stan zarejestrowan na motorower i dopiero co odblokowany...a na Allegro są DT 80 np. za 2200zł ale do remontu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 DZIECKO !! prosze nie zadawaj takich głupich pytań A ty co jestes koleś :?: Kolega chcial sie was tylko zapytac prawie wszyscy od razu w smiech straszne wstreci.chy z was jest nowy na forum to może jakiś szacuneczek dla nowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 dzięki darekcb500 za wstawienie się za mnie no to w końcu opłaca się tą yamahę czy nie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 bierz doemnie za 4000 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 OjoJoJ jak ja to zobaczylem :!: :!: simson za 3800 matko ;) U mnie koles chce sprzedac w dobrym stanie idzie 70km/h i do tego chce 1400 do ugadania na bialych tablicach. quadbike kup simsona ale max do 2000 :!: Jak masz wylozyc okolo 4000 to lepiej zastanow sie nad czyms innym. W sumie to napisales ze uczysz sie jezdzic...... Kupuj simka i pojezdzij na nim, pozniej sprzedaj go doloz i kup cos "lepszego" MOJA RADA :D Jak ja bym mial 4000 to juz jutro bym :P hehehe Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi