Thomaszek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 No, ale co tu porownywac :). Kilku letnia maszyna praktycznie bez przebiegu :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 No ale simson:) ... Ale był swietny mozna bylo go postawic z jedynki na koło bez użycia sprzęgła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Gadajcie co chcecie, ale kiedyś jechałem autem z braciakiem i przed nami jechał jakiś motor, jechaliśmy chwile za nim 80km/h i kiedy go wyprzedzalismy okazało się ze to był SR50 !! Odrazu mówie, ze w samochodzie licznik niezawyża - posiada tachograf odpowiednio kalibrowany pod konkretny samochód. Ale kiedyś też ścigałem sie z simsonem co niby leci ponad 100. Jak sie zatrzymaliśmy, powiedział ze jechaliśmy ponad 90, a jechaliśmy koło 50km/h ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Może był po jakiś tuningach albo to byl sr70 one podbno tyle szły... Akurat wto moge uwieżyć.. Nieuwieżyl bym gdybyś napisał ze jedziesz 100 a tu Cie simek wyprzedza.. a itakie historie slyszalem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Może był po jakiś tuningach albo to byl sr70 one podbno tyle szły Tego to się akurat nigdy niedowiem czy była to seria, czy SR70, czy też jakieś tjuninki. Ale 80 szedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Tym samym udowodniono że simson może jechać więcej niż 60 i mysle ze nie ma sensu ciągnąć tematu! Wasz simson słabo idzie?? Polerka, Wypełniacze wału i bedzie lepiej! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 mój też smigał 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Dziwna sprawa... Moja jawka jechala 70km/h i prosze mi nie mowic ze licznik przeklamywal bo to bylo kilka razy mierzone, a simson majacy wieksza moc ma jezdzic 55km/h?? osiagniecie 70km/h z simsona to tylko kwestia dobrego stanu silnik i dokladnej regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 To prawda. Odchylenie licznika w simie może być spore. Gdy simsonowski pokazywał 70km/h na rowerowym było 62-63km/h. Jak skuter idzie Tobie 60km/h to bardzo dobrze, więcej nie poleci bo się rozleci. ja mam S53 to po płaskim wg rowerowego idzie 65km/h, ale był dość znacznie przerabiany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 moj kolega ma simsonka z cylindrem 70ccm i wypelniaczami w wale i idzie 90km/h bez sciemy.... sprawdzalem z moja etka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 moj kolega ma simsonka z cylindrem 70ccm i wypelniaczami w wale i idzie 90km/h bez sciemy.... sprawdzalem z moja etka A myślisz, że w etce nie przekłamuje licznik? :-D Mój Idzie około 60, a kumpel, który ma Star Classic 50 z 98roku prawie wyprzedza mnie na 2 biegu (z 4)a maxymalnie idzie koło 70(nie sprawdzane dokładnie bo się nie chce zabardzo rozpędzać na 4 biegu:D Przełożenia są seryjne nie zmieniane :? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Qrde ja mialem star classic 50 z 96r i max jechal 60 ;/który ma Star Classic 50 z 98roku prawie wyprzedza mnie na 2 biegu (z 4)a maxymalnie idzie koło 70(nie sprawdzane dokładnie bo się nie chce zabardzo rozpędzać na 4 biegu:D Przełożenia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jeszcze jedno w tym simsonku byla zebatka 17 i nie tylko z moja etka sprawdzal takze z samachodem... jak jezdzilismy kiedys razem jak jeszcze mialem simsona to jechalismy razem u mnie pokazywalo 55 gdzies a ten jechal kolo mnie i tylko gazu dodal i go nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jesli chodzi o liczniki to ja mam elektroniczny i jest dobrze ustawiony(sprawdzalem z autem) jechalem z kupmplem (2 simki) ja mialem (z górki)66 kmh a on 75kmh i ja go wyprzedzalem a on do mnie chaslo ty leciales 80 kmh simsonem:);) aha ten opymistyczny licznik:) a potem sie ludzie mysla ze simson 100 poleci jak wskazówka lata od 80 do 100 a naprawde jedziemy ok.65:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ja mam uszkodzony licznik, ale prędkość mojego to około 70km/h (4 biegi, 70ccm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi