Darekcb500 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 darekcb500 napisał:sory ze sie wtroce ale masz ty chociarz prawo jazdy Darek chciał się po prostu upewnić czy jacho nie będzie powodował zagrożenia. Dokladnie ale nie do konca darek ale teraz dowaliles a po co mu prawko na crossa Dobra ok to ciekawie co zrobi jak akurat spotka niebieskich w lesie i wystawi mu piekny czerwony lizok kupa w majty i zatrzyma sie albo spier..li a puzniej spytaja somsiadow i napewno znaajdzie sie burek ktorurem sie niepodoba ze jezdzi bez swiatel i bez rejerstracji i jeszcze dodaja ze nie masz prawka i halasujiesz to sprawa zalatwiona ja tak mam czasami ze jak pozadnie odkrece to konfidenci dzwonia i mogą go podpie...li i wizyte zrobic chyba ze mieszka zdala od sasiadów i las ma w zasiegu reki UWARZAJ NA SIEBIE zrobisz jak uwarzasz z prawkiem zawsze mniejszy wyrok :mrgreen: to co maja powiedziec 7 letnie dzieci ktore smigaja na 50/80 ?? :) Takie kajtki chyba nie jezdzą sami tylko pod opieką Puscilbys swoje dziecko 7letnie na krosie w las :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no po torze :) ta rmka to tez wyczyn przystosowany głowne do toru mi osobiscie swoim po lesie sie zle jezdzi bo tam sa dlugo proste a miedzy drzewami to troche kicha bo nie ma dolu :P. Jeśli chodzi o mnie to wole tor no chyba ze gdzies w lesie (u mnie nie widzialem tego) sa jakies ladne podjazdy czy blotko to fajne ja tez jezdze ale teraz juz zrezygnowalem z jazdy po osiedlu i okolicach bo:1) nie kreci mnie to (jazda taka po plaskim nuda)2) chce miec spokoj z sasiadami (chociaz sa cierpliwi :) ) No i to by bylo na tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Teraz dopiero widze że ta Suzi nie ma UpSideDown,tylko zwykłe teleskopy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 95 kilo...narazie mam enduro które ma 115 kg także z wagą fulla 250 chyba nie powinienem mieć problemu...chociaż jednaw wydaje mni się że zostane przy tym kupnie sety (wole stopniowo zwiększać moc)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Lepiej zostań przy kupnie sety, na 100% będziesz zadowolony z mocy. Mam pytanie do Jacho 15:Jak w twojej Suzuki chodzi kopniak? Bo w mojej Husce muszę na niego z całej siły skoczyć żeby doszedł do końca, w terenie może być to kłopotliwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Bo w mojej Husce muszę na niego z całej siły skoczyć żeby doszedł do końca' date=' w terenie może być to kłopotliwe [/quote']Poprostu masz zajebistą kompreche :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ja mam w exc250 coś takiego że jak za słabo kopne go to odbija, raz mi tak odbiło (w adasiach odpalałem go, już więcej tego nie zrobie) że 4 dni nie mogłem chodzic tak mnie kostka i kolano bolało Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jak w twojej Suzuki chodzi kopniak? Bo w mojej Husce muszę na niego z całej siły skoczyć żeby doszedł do końca, w terenie może być to kłopotliwe w adasiach odpalałem go, już więcej tego nie zrobie Też to zrobilem tylko raz przy tym motoże bolalo...Ale jeżeli chodzi o kopanie w butach do tego przystosowanych to nie ma wiekszego problemu zeby ją złamać pomimo ze ma 11 atmosfer :) to nie mam większego problemy z jej zapalaniem 95 kilo...narazie mam enduro które ma 115 kg także z wagą fulla 250 chyba nie powinienem mieć problemu...chociaż jednaw wydaje mni się że zostane przy tym kupnie sety (wole stopniowo zwiększać moc)... Mam do Ciebie pytanie Kamikaze16 jakiej jesteś budowy ciała... :?: jażeli mozna spytać :) Ja mam prawie 80 kilio masy i 185 cm wzrostu :P chyba dlatego panuje nad tą bestią bo kedy wsiadł mój kolega na nią czyli ok. 60 kg masy i nie całe 170 cm wzrostu to nieźle go wyszarpała i powiedzał że wiecej na nią nie wsiądze... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 64 kg i 176 cm wzrostu...fakt lepiej zostaje prz setce :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ja mam ponad 190 cm wzrostu i 75 kg ;) i powiem ze moja mnie niezle ciagnie ale daje rade :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 185, 190, Boże cz tylko ja na tum forum mam 176 cm wzrostu :-D :-D :-D sami koszykarze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 185, 190, Boże cz tylko ja na tum forum mam 176 cm wzrostu sami koszykarze Nie dygaj weźmież troche sterów i zaraz nas dogonisz... :P no dziśaj znowu wyprowadziłem bestie na spacer i troche poskakałem pojeździłem na kole porobiłem kułeczek cały czas nie moge się przyzwyczaić do tych osiągow... jast boska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wracająć jeszcze do tego odbijania przy odpalaniu, to przy teście EXC 250 pisali, że lepiej go nie odpalać bez butów na moto... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 to ja sie zastanawiam jak moj brat bedzie odpalal KTM 620 LC4 :roll: bo wlasnie zamierza takiego kupic. Gorzej jak cos sie z nim stanie i bedzie trzeba pchac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Co jak co ale kask i buty to podstawa przy tych motorach ;) i nie ma już z tym zartu jak naprzykład przy maluchch czyli 50 czy 80 tutaj trzeba uważać na takie żaczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi