Enduroboj. Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Stary powiem jedno: "Gumowych drzewek" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 moze troche odbiegne od tematu ale dzisiaj obmyslilem plan jak zarejstrowac crossa :P (tylko trzeba by go z urzednikiem skonsultowac pewnie :evil:. A wiec rejstrujac ostatnio przyczepke (pierwsza rejstracja) ide do UK tam mi daja jakies papierki wypelniam i daja mi skierowanie na przeglad i na nabicie numerow (robia to na przegladzie) i przyczepke rejstruje sie tak jak np. trike na typ SAM. I pani w okienku pewnie by nie wiedziala idziesz potem na stacje tam numery wszystko (zakladasz oswietlenie) i heja :D a moze by szlo zrobic to z tym numerem co masz bylo by jeszcze lepiej :evil: nie wiem jak to sie sprawdza ale teoretycznie mozliwe i bez homologacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zug Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 No drodzy koledzy od dziśaj jestem właścicielem Suzuki RM 250 z 98 r. narazie zdjęcie z aukcji ale jak tylko wyjade w teren bedą zdjęcia z AKCJI :twisted: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59399892 Nie zabrałem gościowi całego stroju wźołem bluze i buty i oczywiście motor :evil: pojeździłem nim dzisaj i uważam że jest świetny... to juz wiem kto mnie uprzedził!! ja wczoraj juz sie zapakowalem ( znaczy porzyczyłem przyczepke ) i miałem jechać po ten motorek jak sie dowiedziłem, że motor poszedł :P wrrrrr.... szukam dalej! jest parę fajnie zapowiadających sie sprzetów ale na drugim końcu polski okolice Szczecina :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Z tą rejestracją to może się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 O cholerka!!!!!!!!!!!!5300 za 98!!!!!!!!!!!!!! niezła okazja też bm łkał...pozdrawiam i żcze miłch wrażeń z jazdy... I jeszcze kolo zarobil pewnie na sprowadzeniu... niezle sa tanie w Reichu a naj śmieszniejsze jst to ze moge go zarejstrować Razz W jaki sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Gratulacje i powodzenia w okielznaniu maszyny lecz gdy ktos ma 15 lat i kupuje naglde 250 to postepuje moim zdaniem nieracjonalne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 No Panowie dziśaj wyjechałem w pierszą trase i powiem jedno :twisted: M :twisted: O :twisted: C :twisted: prawdziwa jazda wyjeżdzając z domu weszła na kolo i od 1 do 3 przez jakieś 70 m (mogłem dalej ale droga się kończyła :D ) Zawieszenie pracuje idealnie tak samo silnik i skszynia żadnych wycieków bajka :P W jaki sposob? Ma dokumęty światla tylko przegląd i jazda... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ma dokumęty światla tylko przegląd i jazda... No a od czego to zalezy czy crossowka ma dokumenty czy nie, ktos w Reichu zlatwial homologacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Nie wiem miała dokumęty które wziołem i tam było ze w kraju z którego zostala zprowadzona (bodajżę Dania ale nie jestem pewien) była dopuszczona do ruchu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 blade a moze ktos wykorzystal moja teorie :P :twisted: musze ja isc opatentowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 musze ja isc opatentowac Tylko pamiętaj o prawach autorskich :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Tylko pamiętaj o prawach autorskich i potem komus wypozycze bede mial na nowe moto :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 i potem komus wypozycze bede mial na nowe moto To kup 250 może kiedyś pośmigamy razem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 eee jechalem ostatnio na jednej :P nie chce bo do szpitala mam troche daleko :D tyle ci powiem to ma TAAAAAAKIEGO kopa ze po 3 kolkach na torze musial oddac koledze bo mi rece odpadaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 też am cwiare i na prostej odkręcic to mały pikuś ale w zakręcie jak odkręcic to albo bokiem pójdzie albo bąka zakręci i figura Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi