gonzo Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Byłem, dużo się dowiedziałem, teraz muszę ćwiczyć.Dzięki dla Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Jaka fura byles bo nie kojarze po nicku Wink A to chyba ten ural/k750 ktore nie chciało odpalić bo zapłon źle ustawiony Smilelekko skundolny Ural M63 (koła od kaśki/dniepra) :-). zapłon był za wczesny. ciężko było z odpalaniem, ale potem szedł jak burza :twisted: . teraz już jest troche lepiej, z resztą na kulikowisku przestawiałem zapłon kolejny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 napiszcie dokładniej co mnie minęło...wstałem o 6. spojrzałem na termometr i dałem spokój' date=' zamarzłbym po godzinie jazdy :?[/quote'] Mietczak :mrgreen: ;) Jechalem ze SwiruRadom z Radomia w jeansach, zimowej kurtce i polbutach i nie zamarzlem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ja, jako że nie doczytałem się o zmianie godziny, dotarłem jako pierwszy :D Było super! Wielkie dzięki dla Tomka bo szkolenie było wypas ;) No i ludzi się sporo stawiło mimo że z rańca było zimno jak cholera :flesje: W poniedziałek polece wywołać fotki ze swojego aparatu, a póki co czekam na fotosy innych :crossy: Acha - no i czekamy na edycje zimową Kulikowiska :twisted: ;) P.S Jakby ktoś miał foteczki enduraków z hopki to byłbym bardzo wdzięczny :!: :crossy: Dopisane: Potwierdzam słowa Wiecznego Studenta - jego rusek wymiatał, pierwszy raz widziałem kogoś jeżdżacego taką krową w dynamiczny sposób zarówno na asfalcie jak i w terenie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ufff!!!! Ale się działo. Tomek wielkie i gromkie brawa ;) :flesje: :crossy: dla Ciebie.Dostało mi się ale słusznie :crossy: Duuużo muszę ćwiczyć.Już dzisiaj piszę się na następną lekcję :-) .Pewnie dopiero na wiosnę.Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Prosze podzielic sie zdjeciami ;) Jesli ktos nie ma gdzie ich umiescic to prosze je przeslac do mnie na mejla [email protected] i je umieszcze na szybkim serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 I ja poproszę o kilka fotek.Może na jednej będę JA :mrgreen: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Zdjęcia mam. Trochę pozmniejszam i wrzucę paczkę na swój srv to chętni będą mogli pociągnąć.Dodatkowo nakręciłem sporo filmików. Nie są za dobrej jakości,ale coś tam widać. Pokleję je w jeden dłuższy film i też wystawię.ps. Niestety na moim serwerze nie osiągnie się super prędkości zasysania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Hej,fajnie było poznać kilka nowych osób i trochę poćwiczyć. Doszedłem do wniosku, że może jednak da sie na moim moto te podnóżki poprzycierać (będę ćwiczył ;) ), a w teren trzeba zainwestować w nową (kostkową) oponę...Generalnie bardzo mi się podobało i mam nadzieję że będą następne takie spotkania.Pozdrawiam uczestników oraz dziękuję Tomkowi i Piotrkowi, za czas poświęcony na organizację.Do zobaczenia następnym razem, fxrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Dopisane: Potwierdzam słowa Wiecznego Studenta - jego rusek wymiatał' date=' pierwszy raz widziałem kogoś jeżdżacego taką krową w dynamiczny sposób zarówno na asfalcie jak i w terenie Smile[/quote'] oj tam, przesadzasz :oops: ...dzięki, miło słyszeć :-). dynamika mieszała sie ze statyką, bo miałem problemy z odpaleniem :-) . niecierpliwie czekam na fotki. może nawet na jakimś filmiku sie załapałem :roll: ... ubaw był świetny, serio. a w ruskach drzemie moc! wystarczy pooglądać fotki ze zlotu kosza na www.redmotorz.studioo.pl . tam chłopaki dają rade ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Pomimo tego, że było trochę zimno i wiał nieprzyjemny wiatr, atmosfera była baaardzo gorąca :crossy: Było świetnie! I Ci, którzy nie byli mogą tylko żałować...... Pomysł Tomka owocuje i oby tak dalejCzekam z niecierpliwością na zdjęcia :crossy: Wielkie :flesje: i ;) dla Tomka i Piotrka Mam nadzieję, że może już w następnym sezonie i ja będę już mogła poćwiczyć ze wszystkimi :crossy: Pozdrowienia dla wszystkich ,,KULIK-owiczów" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 No to wrzuciłem zdjęcia ;)Chętnych do obejrzenia zapraszam pod adres:http://sky.fretki.org.pl/galeria Klikać w album Kulikowisko 2005.09.17 i oglądać :flesje: Na filmik musicie poczekać. ps. Galeria jest w trakcie "tuningu", tak więc nie zrażać się jej wyglądem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekw Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Garść obiecanych fotek jest tutaj: GALERIA Szału nie ma - ale może znajdziecie coś przyjemnego dla oka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Podziękowania dla Obu Panów za zorganizowanie kolejnej imprezy-szkolenia - niech Wam Bozia w motocyklach wynagrodzi. ;) Miło było sobie przypomnieć ósemki i slalomy; poza tym znów poprzycierałem ranty opon (a zarazem gmole :flesje: ). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turadek Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Kto mogl, ale odpuscil z powodu pogody niech zaluje (bo nie padalo;).Po pierwsze, dzieki cwiczeniom potwierdzilem moje obawy, ze duuzo jeszcze cwiczyc musze. Mimo, ze swiezo po egzaminie to osemeczki nie bylem w stanie przejechac.Po drugie, okazalo sie, ze jednak jest drugi egzemplarz mojej cb500 w Polsce ;).Wielkie dzieki dla Organizatorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi