swiruradom Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 tego samego dnia na lotnisku sa wyscigi na 1/4 mili (o 12:00 maja ruszyc wyscigi motocykli) rozumiem, że nas zapraszasz - czyżbyś miał brac udział w w/w wyścigach ?? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 nie, to bylo raczej do sugestii ze moze dla nas zabraknac lotniska, ktore w tym czasie w wiekszej czesci i tak bedzie zajete :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Nie zabraknie :D wyscigi są dalej... ale fakt faktem, że tłoczno bedzie strasznie na dojazdach No i bede mogl byc tylko na godzinke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Zapowiada się całkiem niedeszczowa aura :D http://meteo.icm.edu.pl/ fajna stronka, polecam. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 UWAGA!!! dojazd do mnie jest na stronie www.pro-motor.plCzyli po skręcie z ul. Powstańców Śl. w Piastów Śl. przejeżdżamy TYLKO 100 metrów od świateł i skręcamy w prawo w osławioną piaszczystą drogę. Dalej prosto na płytę lotniska. Przesuńmy inaugurację o godzinę, czyli na 10.00. Do jutra. Kulik. P.S. Proszę nawsadzać koledze Gadajowi, żeby łaskawie zalogował się na Forum i wspierał mnie w mądrzeniu się ;) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Przesuńmy inaugurację o godzinę' date=' czyli na 10.00. [/quote'] :flesje: Myslałem że bede na jakies 1.5h ale teraz to już nawet na 1.5 nie dojade bop musze być na 11 w domu... ehh ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ech, znów było fajnie :-). niestety musiałem sie wcześniej zmyć. tym razem bez większej gleby i siniaków z terenowej jazdy, ale za to pewnie jutro bede z zakwasem w prawej nodze od kopania w kopniak :-D :-D . Dzięki Tomku i Piotrku jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 napiszcie dokładniej co mnie minęło...wstałem o 6. spojrzałem na termometr i dałem spokój, zamarzłbym po godzinie jazdy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Bylo extra :-) Naprawde mi się podobalo :-) Byl maly tor jazdy(slalomiki) no i hopki dla enduromaniaków. Poćwiczylem sobie slalomik,bylo chlodno, ale atmosfera na ''Kulikowisku" byla taka, żwe niebylo zimno :-) Mi sie bardzo podobalo :-) Kiedy powtórka? :flesje: Ps.Zapomnialem dodać,że dostalem ''zjebke'' od Tomka :-) Ale bylo extra :mrgreen: Pozdrawiam ;) Ps2. Mialem najmniejszą pojemność motocykla a najbardziej mnie bylo slychać :crossy: Jeeeszcze raz pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Niestety wstałem rano, i co pada !!! 300 km w deszczu mi się nie kłaniało ;( trudno - następnym razem ! pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ja bylem i bylo bardzo fajnie ;) . POznalem osobiscie kilku forumowiczow i poganialem troche na GSx500 Tomka! No i najwazniejsze - zjadlem kielbaski z grilla :mrgreen: . Zaluje tylko ze nie bylo ze mna KDX'a bo chetnie polatalbym sobie na tym mini-torze.ech' date=' znów było fajnie . niestety musiałem sie wcześniej zmyć. tym razem bez większej gleby i siniaków z terenowej jazdy, ale za to pewnie jutro bede z zakwasem w prawej nodze od kopania w kopniak [/quote']Jaka fura byles bo nie kojarze po nicku :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 wieczny student napisał: ech' date=' znów było fajnie . niestety musiałem sie wcześniej zmyć. tym razem bez większej gleby i siniaków z terenowej jazdy, ale za to pewnie jutro bede z zakwasem w prawej nodze od kopania w kopniak Jaka fura byles bo nie kojarze po nicku[/quote'] A to chyba ten ural/k750 ktore nie chciało odpalić bo zapłon źle ustawiony :crossy:No też sądze że było super pouczyłem sie na fajnej pojemności 500cc ;)Jestem bardzo zadowolony i nie moge jak zwykle doczekać sie kolejnej edycji ;) :flesje: Dla Tomka i Piotrka :crossy: :crossy: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Zrobił ktoś jakieś fotki?Chciałem pojechać ale zaspałem ;) Budzik coś niebardzo w tym telefonie :cry: No cóż - bywa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Było bardzo przyjemnie i sympatycznie. Na mnie Pan Tomek sie ani razu nie wydarł więc jest to niejaki powód do dumy ;) Pozatym dziekuje za cenne informacje pod koniec, przydadzą się bardzo. Jeszcze raz dzięki za impreze Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekw Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Zrobił ktoś jakieś fotki? Zrobił' date=' zrobił... :-) fotki będą wieczorem jak pozmniejszam. Na zachętę jedno: [b']Timur i jego drużyna[/b] :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi