EnduroMax Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ja tezz :) W koncu ktos bedzıe dobrze jezdzıl a nıe jak te dzıady w turcjı : Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 zmiana terminu mnie ucieszyła bo zdążę odebrac do niego prawko :) zdałem 3 dni temu a nauki pobierałem w szkole u organizatora 8) więc potraktuje to jako kontynuacje kursu :) ale juz na swojej maszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 najprawdopodobniej wpadne, ale pewnie na krócej niż ostatnio :-/... takie tam pogmatwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Bedzie głosno wtedy na Bemowie Finał Mistrzostw Polski 2005 - Lotos Power Cuporaz zlot tuningowyWarszawa,Lotnisko Bemowo17. września 2005 http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;168;1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 łeee :-x :-x katamaranów bedzie full - niedobrze mi sie robi na samą myśl o tym. Jeszcze tych "naszych" ulubionych puszek z ciemnymi szybkami fajnymi tłumikami- ale i tak zostaja w tyle na krzyżówce :evil: :-D :-) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 IMPREZĘ PRZEKŁADAMY NA 17 WRZEŚNIA - SOBOTA. Termin się zbliża, pora odświeżyć temat. PSO której zaczynamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 o 9:00 ? ja do Wawki mam 300 km ! na 95 % przylete ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Jeżeli będzie to 17 września 2005 jestem na 80% [ Dopisane: 04-09-2005, 19:17 ]Jeżleli nie będzie lać to będę na 99% [ Dopisane: 04-09-2005, 19:18 ]:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 jeśli po Kulikowisku ktoś ma ochotę na zabawę to 70km od Warszawy jadąc na Łódź w Skierniewicach będzie Święto Kwiatów Owoców i Warzyw na stronie jest plan imprezhttp://www.skierniewice.net.pl/index.php?p...koiw/sskoiw.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turadek Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 ...butow fachowych sie jeszcze nie dorobilem ale przyjade. Czas skorzystac z doswiadczenia innych zmaiast tylko samemu probowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 moze Tomek przystal by na jakas godzine pozniejsza? 12? nawet jak nie bede pracowal to dramatycznie mi sie wstaje w sobote w srodku nocy... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 nawet jak nie bede pracowal to dramatycznie mi sie wstaje w sobote w srodku nocy... No widze że tomek sie nad tobą znęca :)Ja tam wole wcześniej bo jakoś tak miło jest i dłużej może trwać :evil: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 WObowiązkowy kask' date=' rękawice, buty, reszta ubioru mile widziana stosownie do dosiadanego motocykla. [/quote'] Jestem posiadaczem skutera kask mam ale butów i rękawiczek na motocykl nie mam (rąkawiczki mogę wziąć rowerowe)Czy będę mógł wziąć udział w szkoleniu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 A teraz słuchajcie :!: :mrgreen: Tych kilkanaście metrów drogi dojazdowej do płyty lotniska jest w tragicznym stanie - jest bardziej nie fajna niż była :mrgreen: Piasek nak nad morzem :mrgreen: Szczegulnie radze uważać jak bedziecie jechać z plecakiem który spanikuje i wystawi noge :mrgreen: :mrgreen: Ja wczoraj tego doświadczyłem no i dupa ;) Straty oczywiście żadne bo i predkość zerowa i piasek.. :) Ale olej zalał airbox i trzeba było zrobić remont generalny pod okiem Tomka :mrgreen: Za który jeszce raz dziekuje :( Ale wracając do drogi - Tomek może o tyn napisze albo i nie :) ale ja wczoraj dostałem cynk :mrgreen: Najlepiej jechać na płytach betonowych, jak płyty się koncza zjechac na lewo pod sam płot a jak zacznie się znowu piasek to spowrotem ma płyty a potem czerpać wiedze :P Postaram się strasznie być i wszytkie znaki na wodzie, niebie (ops... prawie wszystkie, bo te na stacjach benzynowych mowią zupełnie coś innego :mrgreen: ) że będe 8) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Godzina 9.00. Marudzenie jest skutkiem niechodzenia do wojska :) Załatwiam grilla, węgiel, tacki i kubeczki do napojów. Wkład na grilla w Waszych rękach. Rękawiczki mogą być dowolne. Co do drogi - jest tak jak pisał Sałata - wesoło :) Nara. Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi